ZIUMIER Gaming Headset with Microphone, Compatible with PS4 PS5 Xbox One PC Laptop, Over-Ear Headphones

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

ZIUMIER Gaming Headset with Microphone, Compatible with PS4 PS5 Xbox One PC Laptop, Over-Ear Headphones

Δημοσίευση από Anita »

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι αρκετά ελκυστικό οπτικά αν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος γιατί αυτό είναι σημαντικό για μένα, καθώς είναι στα πλάγια του κεφαλιού μου κατά τη χρήση και ως επί το πλείστον, δεν μπορώ να εκτιμήσω το πραγματικό εύρος όλης της ομορφιάς του ουράνιου τόξου. αλλά είναι ένα ωραίο προνόμιο πάντως.

Το μικρό φως μικροφώνου έχει επίσης το δικό του μικρό φωτιστικό ουράνιο τόξο το οποίο είναι φοβερό ΚΑΙ ορατό. Τα ακουστικά και το μαξιλαράκι του κεφαλόδεσμου είναι εξαιρετικά στριμωγμένα και σίγουρα θα διευκολύνουν τις ώρες του Horde άνετα. Από αισθητική και άνεση, αυτά τα πράγματα είναι φοβερά, αν και ο ήχος τους είναι απογοητευτικός. Οι φωνές έρχονται ξεκάθαρα, δεν υπάρχουν παράπονα εκεί, αλλά ο ήχος του παιχνιδιού είναι αρκετά μικροσκοπικός και το μπάσο αφήνει πολλά περιθώρια. Αφαίρεσα ένα αστέρι στην βαθμολογία ήχου λόγω της προαναφερθείσας έλλειψης ποιότητας ήχου και μακάρι η ένταση στη γραμμή να ανέβαινε λίγο.

Ο σχεδιασμός του χειριστηρίου του Xbox One είναι λίγο εφιάλτης, καθώς η θύρα βρίσκεται στη θέση 6' και το καλώδιο τείνει να λυγίζει άβολα επειδή εμποδίζει και ανησυχώ ότι θα σπάσει ή θα αποδυναμώσει το χάλκινο σύρμα. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού περιλαμβάνει ένα μικρό δέσιμο Velcro για να κάνει τα μακριά κορδόνια πιο εύχρηστα, αλλά το λύγισμα στην υποδοχή είναι ανησυχητικό, οπότε ίσως συρρικνωθεί το τύλιγμα αυτού του τμήματος για να το ακινητοποιήσετε.

Μακάρι οι λυχνίες LED να μην απαιτούσαν δεύτερο καλώδιο USB για να λειτουργήσουν, αλλά δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, καθώς τα καλώδια λειτουργούν αρκετά μακριά. Έχω πολύπριζο με θύρες USB οπότε το συνδέω εκεί ή αν έχεις βάση ακουστικών με θύρες USB ακόμα καλύτερα. Συνολικά είναι ένα υπέροχο ακουστικό που κάνει τη δουλειά και κάνει το κεφάλι μου να φαίνεται μαγεμένο...ή σαν να δυσκολεύομαι να επεξεργαστώ κάτι σαν τον τροχό του ουράνιου τόξου σε έναν υπολογιστή της Apple.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”