BENGOO G9700 Gaming Headset Headphones for PS4 PS5 Xbox One PC Controller, Noise Canceling Over Ear Headphones

Απάντηση
Anita
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: Παρ Οκτ 22, 2021 3:55 pm

BENGOO G9700 Gaming Headset Headphones for PS4 PS5 Xbox One PC Controller, Noise Canceling Over Ear Headphones

Δημοσίευση από Anita »

Αίσθηση:

• Όταν τοποθετείτε αυτό το σετ μικροφώνου - ακουστικού στο κεφάλι σας το πρώτο πράγμα, θα παρατηρήσετε ότι είναι η άνετη αίσθηση των ακουστικών αφρού μνήμης και της ζώνης κεφαλής γύρω από το κεφάλι σας. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν ασκεί πίεση όταν το φοράτε και ταιριάζει συνήθως καλά στα περισσότερα κεφάλια.
• Δεδομένου ότι τα ακουστικά είναι μεγαλύτερα και τα ακουστικά είναι ρυθμιζόμενα ώστε να εφαρμόζουν στο κεφάλι σας με κάθε τρόπο… κάνει να φοράτε τα ακουστικά ωραία και άνετα κάθε φορά που τα φοράτε ανάλογα με τις ώρες και τις ώρες χρήσης.

Σχέδιο:

• Ο σχεδιασμός του G9700 φαίνεται καλός και έχει καλή αίσθηση. Διαθέτει λευκό ματ φινίρισμα για να περιγράψει τα ακουστικά και έχει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα για το εξωτερικό των ακουστικών. Ο σχεδιασμός μου θυμίζει πώς φαίνεται το PS5 lol.
• Τα LED αυτού του ακουστικού είναι λευκά και συμπληρώνουν πολύ καλά τη συνολική σχεδίαση και το λογότυπο της BENGOO του ακουστικού. Επίσης, το μικρόφωνο έχει και λευκό LED.
• Τα χειριστήρια μικροφώνου βρίσκονται κατά μήκος του καλωδίου με μοναδικό σχεδιασμό, ώστε να μην αισθάνεται ογκώδες ή να παρεμβαίνει στις στιγμές του παίκτη ή στη γενική χρήση. Το χειριστήριο διαθέτει ρυθμιστικό έντασης, διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης LED και διακόπτη σίγασης μικροφώνου.
• Το μικρόφωνο είναι ευέλικτο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε πού πρέπει να βρίσκεται το μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ήχου κατά τη λήψη της φωνής σας και η φωνή σας να είναι καθαρή στους άλλους όταν χρησιμοποιείται. Το μόνο πράγμα που αντιπαθώ με το μικρόφωνο είναι ότι είναι πάντα στο πρόσωπό σας λόγω του τρόπου σχεδιασμού του σετ μικροφώνου-ακουστικού, αλλά μετά τη χρήση του σετ μικροφώνου-ακουστικού για λίγες μέρες το έχω συνηθίσει πλέον.

Ήχος:

• Διαθέτει τρισδιάστατο ήχο surround όπου αισθάνεστε ότι αναδύεστε σε αυτό που ακούτε. Η ποιότητα του ήχου εξισορροπεί πραγματικά κάθε μεμονωμένο ήχο, προκειμένου να κάνει το 3D εφέ του ήχου να περνάει από τα ακουστικά.
• Πραγματικά ακούτε τον αντίκτυπο κάθε καθοριστικού ήχου που σας βυθίζει στη διάθεση του παιχνιδιού, της ακρόασης μουσικής και άλλα, για να κάνει κάθε εμπειρία χρήσης του G9700 μοναδική.
• Εφόσον τα ακουστικά ταιριάζουν πλήρως γύρω από το αυτί, δεν υπάρχουν πτώσεις στην ποιότητα του ήχου ή στην ποιότητα ήχου, είναι σχεδόν σαν τα ίδια τα ακουστικά να ακυρώνουν θόρυβο lol…τόσο καλά είναι.

Συμπέρασμα:

Συμπερασματικά, τα ακουστικά G9700 είναι μια αλλαγή του ρυθμού από τα προηγούμενα ακουστικά που δημιούργησε η BENGOO. Ο σχεδιασμός του ακουστικού το κάνει να έχει διαφορετική προσωπικότητα από άλλα. Από το πάνω μέρος του αυτιού – τα ακουστικά, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται/χρησιμοποιούνται τα LED, η θέση του ελεγκτή και το ίδιο το μικρόφωνο του επιτρέπουν να ξεχωρίζει από άλλα, δίνοντάς του την αίσθηση ότι είναι ικανοποιημένος με την αγορά σας. Συνολικά, απόλαυσα τον χρόνο μου με τα ακουστικά και δεν θα κουραστώ ποτέ από τα πάνω από τα ακουστικά και αυτή η αίσθηση ήταν μια καλή αγορά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”