HyperX Cloud Stinger – Gaming Headset, Lightweight, Comfortable Memory Foam, Swivel to Mute Noise-Cancellation

Απάντηση
Stavroula
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τρί Ιαν 04, 2022 7:13 pm

HyperX Cloud Stinger – Gaming Headset, Lightweight, Comfortable Memory Foam, Swivel to Mute Noise-Cancellation

Δημοσίευση από Stavroula »

Πρώτα απ 'όλα, αυτό είναι μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα, είναι ένα πολύ σταθερό ακουστικό. Έχω μερικά ακουστικά ακουστικών και ακουστικά υψηλής τεχνολογίας ενσύρματα και ασύρματα, επομένως έχω χρησιμοποιήσει το Stinger's μέσω τυχερών παιχνιδιών και μουσικής για σύγκριση. Τα αγόρασα επειδή έχουμε το Cloud I και το Cloud II στο σπίτι μας και τα έχω εδώ και αρκετά χρόνια και εξακολουθούν να φαίνονται σαν καινούργια, οπότε ήξερα ότι θα ήταν άνετα και ότι η ηχητική υπογραφή θα ήταν αρκετά καλά συντονισμένη. Αυτά είναι λίγο πιο βαριά μπάσα σε μια τυπική ρύθμιση gaming με ενισχυτή ή Astro mixamp. Τα χαμηλά είναι πολύ καλά, τα μεσαία είναι αξιοπρεπή και τα ψηλά είναι καλά. Βασικά, οι μονάδες δίσκου 53 χιλιοστών από τα Cloud έχουν τοποθετηθεί σε αυτά ως οδηγοί 50 χιλιοστών, επειδή το μόνο πράγμα που μπορώ να πω στις δοκιμές ήχου είναι ότι τα μέσα είναι πιο καθαρά στα Cloud II μου για παιχνίδια και μουσική.

Εάν χρησιμοποιείτε mixamp, τότε δεν θα μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ των Cloud I ή II. Τα χρησιμοποιώ με mixamp TR και είναι πολύ άνετα. Έχω μεγάλα αυτιά και αυτά τα καλύπτουν πλήρως ενώ παρέχουν επίσης αξιοπρεπή ακύρωση θορύβου. Κάτι αξιοσημείωτο εδώ σχετικά με την ακύρωση θορύβου, είναι παθητικό και δεν είναι τόσο καλό όσο του Cloud II, αλλά αισθάνομαι ότι το Cloud I και το II σφίγγουν λίγο το κεφάλι μου και τα Stingers δεν σφίγγουν. Τα μαξιλαράκια αυτιών με αφρό μνήμης και το ελαφρύ πλαίσιο κάνουν αυτό ένα ακουστικό που δύσκολα θα προσέξετε. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται πολύ καλή και όσον αφορά το μικρόφωνο, λειτουργεί μια χαρά και δεν είχα κανένα πρόβλημα για αυτήν την εβδομάδα χρήσης. Θα το συνοψίσω ως 50 δολάρια που ξοδεύατε καλά, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό ή απλώς αναζητάτε ένα άνετο ακουστικό, επειδή το Stinger είναι και τα δύο.

Τώρα μερικά μειονεκτήματα βλέπω σχετικά με τα ακουστικά από τη δική μου οπτική γωνία. Το μικρόφωνο παραμένει συνδεδεμένο όλη την ώρα, οπότε αυτό μπορεί να είναι αρνητικό για κάποιους. Επίσης, δεν υπάρχει ενσωματωμένη παρακολούθηση μικροφώνου που μπορώ να καταλάβω στη δοκιμή μικροφώνου που έχω κάνει μέχρι τώρα. Στο XB1 μπορείτε να ρυθμίσετε την παρακολούθηση μικροφώνου εντός της εφαρμογής αξεσουάρ με ένα νεότερο μοντέλο ελεγκτή με υποδοχή 3,5 mm και να το τοποθετήσετε σε αποδεκτό εύρος. Στις δοκιμές PS4 δεν είναι σχεδόν καθόλου παρακολούθηση μικροφώνου, αλλά για 50 δολάρια θα πω ότι όλα λειτουργούν χωρίς κραυγαλέα προβλήματα και πάλι είναι φιλικό προς το mixamp που είναι εξαιρετικά ελκυστικό. Σίγουρα θα τα έπαιρνα πάνω από τα A40 TR μου μόνο λόγω άνεσης, για να μην αναφέρουμε την τιμή. Ελπίζω η Kingston να πάρει τελικά αυτήν την ακριβή κατασκευή Stinger και να την κάνει Stinger II με ποιότητα κατασκευής υψηλότερου επιπέδου και ακόμη και ασύρματη,

TLDR; Το Stinger είναι ένα εξαιρετικά άνετο, φιλικό προς το mixamp σετ μικροφώνου-ακουστικού που ακούγεται πολύ κοντά στο μεγάλο αδερφό του, το Cloud I και II. Θα δυσκολευτείτε να ξοδέψετε 50 δολάρια και να βρείτε ένα καλύτερο ακουστικό. Έχω συγκρίνει πολλά πιο ακριβά ακουστικά με αυτά και από άποψη ήχου και άνεσης, αυτά είναι ακριβώς εκεί με αυτά τα ακουστικά.

Εάν η κριτική μου για το Kingston HyperX Cloud Stinger σας βοήθησε να πάρετε μια απόφαση σχετικά με την αγορά, δώστε μου μια θετική βαθμολογία.
melina
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Παρ Σεπ 10, 2021 2:32 pm

Δημοσίευση από melina »

Αυτό το ακουστικό είναι υπέροχο και μόλις το συνήθισα, ήταν πολύ άνετο. Αποφάσισα ότι αυτό το ακουστικό κάνει ό,τι χρειάζομαι προς το παρόν, οπότε θα περιμένω να παραγγείλω ένα με μίξερ και περισσότερες δυνατότητες. Έχω συνηθίσει τη λειτουργία αναστροφής σίγασης μικροφώνου με περισσότερο χρόνο και τώρα δεν είναι τόσο περίεργο η σίγαση και η ρύθμιση της έντασης του ήχου (σημείωση: Συνήθως προσαρμόζω την ένταση από τις ρυθμίσεις του μίκτη Xbox αντί του ρυθμιστή έντασης στο ακουστικό).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Αγόρασα το Hyperx Cloud Stinger και αυτή τη στιγμή δίνω 4 αστέρια, ωστόσο είναι πιθανότατα ένα ακουστικό 5 αστέρων που θέλω απλώς λίγο χρόνο για να βεβαιωθώ. Μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ειλικρινά ότι αυτό το ακουστικό αξίζει τον κόπο, απλά να έχετε κατά νου ότι το έχω μόνο για περίπου μια εβδομάδα! Είναι πολύ άνετο, έχει υπέροχο ήχο, εξαιρετική τιμή, φαίνεται να λειτουργεί τέλεια με το Xbox One και είναι κατασκευασμένο με ποιότητα! Δεν νομίζω ότι βρίσκεις ένα ακουστικό σε αυτό το εύρος τιμών που να είναι καλύτερο από αυτό και πολλοί λένε ότι αυτό το ακουστικό είναι καλύτερο από τα πολύ ακριβά από όσα έχω διαβάσει. Μπορεί να καταλήξω να πάρω ένα άλλο σετ μικροφώνου-ακουστικού Hyperx Cloud με μίκτη ήχου και κουμπί σίγασης, καθώς δεν είμαι σίγουρος ότι θα συνηθίσω να μετακινώ το μικρόφωνο πάνω-κάτω για να το απενεργοποιήσω, όπως πρέπει να κάνετε με το Stinger (έχω χρησιμοποιήσει σε ένα κουμπί σίγασης από το χειριστήριο που καθιστά γρήγορη και απλή τη σίγαση) και θα ήθελα να ελέγξω τις ρυθμίσεις έντασης ήχου χωρίς να μπω στις ρυθμίσεις ήχου του Xbox ή ελπίζω ότι το Xbox κάνει μια απλούστερη επιλογή σε αυτό και τη σίγαση. (Δεν χρειάζεστε τον προσαρμογέα με αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού για Xbox One, εάν έχετε το χειριστήριο με υποδοχή 3,5 mm)

Μακροχρόνια ανασκόπηση (Ακόμα ενημερώνεται και εκκρεμεί η βαθμολογία τελικού προϊόντος):

ΑΝΕΣΗ:

Είναι πολύ άνετα για μένα (είμαι γυναίκα και τα περισσότερα δεν με αισθάνονται άνετα και είναι πολύ μεγάλα, αλλά χωρίς αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού ρυθμισμένο καθόλου, ταιριάζει αρκετά άνετα). Όταν είναι ρυθμισμένο ώστε να είναι μεγαλύτερο, ταιριάζει και στον φίλο μου, επομένως αυτό είναι ένα υπέροχο ακουστικό είτε για γυναίκες είτε για άνδρες.

ΗΧΟΣ:

Δεν είμαι μάγος ήχου/ήχου ή επαγγελματίας, αλλά ο ήχος μέχρι στιγμής είναι πολύ καλός. Έχω παίξει κυρίως Fortnite br και Destiny 2 με αυτό το ακουστικό. Εξακολουθώ να ασχολούμαι με διαφορετικά παιχνίδια για να δω τη διαφορά μεταξύ διαφορετικών θορύβων και χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του μείκτη έντασης στο Xbox One για να δω τι ακούγεται καλύτερα. Στο Xbox One μπορώ να πατήσω το κουμπί αρχικής οθόνης, να μεταβώ στο Σύστημα και, στη συνέχεια, στον Ήχο για να ελέγξω την ένταση του ακουστικού, να προσαρμόσω τον μίκτη συνομιλίας του ακουστικού ή την παρακολούθηση μικροφώνου. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού έχει το ρυθμιστικό στο δεξί αυτί, ώστε να μπορείτε στο XB1 να ρυθμίζετε όλα τα επίπεδα έντασης και, στη συνέχεια, απλώς να χρησιμοποιείτε το ρυθμιστικό έντασης στο αυτί του ακουστικού, εάν είναι πολύ δυνατό ή αθόρυβο. Τώρα που το έχω μπερδέψει λίγο περισσότερο, δεν βρίσκω την ανάγκη να επιστρέψω στις ρυθμίσεις ήχου στο Xbox για να τις προσαρμόσω, τις άφησα σε ένα ορισμένο επίπεδο που φαίνεται να λειτουργεί τέλεια. Ωστόσο, για μένα μου άρεσε να έχω όλες αυτές τις ρυθμίσεις ελέγχου έντασης δίπλα στο χειριστήριο, αλλά και πάλι ίσως μπορέσω να το συνηθίσω. Το τελευταίο πράγμα είναι ότι μπερδεύομαι με το να δοκιμάζω τα Windows Sonic και το Dolby Atmos για ακουστικά, αφού διάβασα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες με ακουστικά που δεν έχουν ήχο surround ή τον έχουν και, όπως λένε μερικοί, κάνει τη διαφορά. .. Εξακολουθώ να το δοκιμάζω στο Xbox One για να δω αν κάνουν τη διαφορά με τον ήχο.

ΜIC/PARTY CHAT: Η χρήση της συνομιλίας για πάρτι Xbox είναι τεράστια και απαραίτητη για μένα. Το χρησιμοποιώ για να μιλήσω με τον φίλο μου με τον οποίο παίζω παιχνίδια από διαφορετικά δωμάτια καθώς και με φίλους. Την πρώτη μέρα που τα πήρα, συνδέθηκα σε μια συνομιλία για πάρτι και αμέσως μου είπε ότι έβγαζε ένα βουητό ή κάποιου είδους χαμηλό ήχο. Δεν ασχολείται με θέματα τεχνολογίας ή αντιμετώπισης προβλημάτων, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το διορθώσω ή να το καταλάβω, καθώς μόνο αυτός άκουγε αυτόν τον θόρυβο. Την επόμενη μέρα είπε ότι δεν το ακούει καθόλου, αλλά εξακολουθώ να ανησυχώ λίγο, οπότε θα προσπαθήσω να συμμετάσχω σε άλλους ανθρώπους σε ένα πάρτι για να δω αν ακούνε κάτι που δεν είναι σωστό. Ενημέρωση: φαίνεται ότι αυτό το ζήτημα μπορεί να έχει εξαφανιστεί και να σχετίζεται είτε με το ότι είμαι νέος, τα ακουστικά των φίλων μου ή/και με το ότι ήμουν στο πρόγραμμα Xbox Insider alpha.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΙΓΑΣΗΣ: Το άλλο πράγμα στο οποίο πρέπει να συνηθίσω είναι η μέθοδος σίγασης μικροφώνου σε αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού. Το να πρέπει να τραβήξετε το μικρόφωνο πάνω ή κάτω είναι κάτι που πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο από το πάτημα ενός κουμπιού σίγασης όπως εγώ Το έχω συνηθίσει αλλά όπως είπα ίσως το συνηθίσω. Στον φίλο μου αρέσει η μέθοδος σίγασης που έχει το Stinger περισσότερο από εμένα, αφού έχει τη συνήθεια να βάζει το μικρόφωνό του ακόμα και όταν το μικρόφωνό του δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Νομίζω ότι αυτό είναι απλώς μια προτίμηση και εξαρτάται από το αν μπορείτε να το συνηθίσετε.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10 Θα συνιστούσα αυτό το ακουστικό σε κάποιον. Για την τιμή και την ποιότητα που παίρνετε, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο ακουστικό που θα βρείτε!! Ελπίζω η κριτική μου να σας βοηθήσει και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την κριτική και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

Σημείωση: Θα το εκτιμούσα επίσης πολύ εάν η κριτική μου ήταν χρήσιμη για εσάς, εάν μπορούσατε να κάνετε κλικ στο κουμπί "ήταν χρήσιμο" παρακάτω. Σας ευχαριστώ :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακουστικά”