-Οι απαιτήσεις που είχα ήταν συγκεκριμένες:
- Μινιμαλιστικό σε μέγεθος
- καλής ποιότητας
- χαμηλά πλήκτρα (σαν αυτά που έχουν τα laptops)
- φωτισμό
- αθόρυβη λειτουργία
- να στοιχίζει ανάμεσα στα 20 με 30 ευρώ
Διαθέτει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για τον φωτισμό (μπλε, πράσινη, σιέλ) που γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Εντύπωση μου έκανε η πολύ καλή ποιότητα που είχε και ιδιαίτερα στα πλήκτρα, τα οποία είναι φτιαγμένα με την τεχνολογία PU Coating, μια ειδική επικάλυψη που εγγυάται πως δεν θα έχουν γρήγορη φθορά και πως τα γράμματα θα παραμένουν ανεξίτηλα.
Το πληκτρολόγιο σαν σύνολο είναι πολύ λεπτό, με ικανοποιητική επιφάνεια στα πλήκτρα, απολύτως εργονομικό και εξυπηρετικό με τον φωτισμό που διαθέτει.
Αν και υπήρχε σε δυο μοντέλα, προτίμησα το πιο μικρό, χωρίς δηλαδή τα έξτρα πλήκτρα, καθώς το προτιμούσα όσο το δυνατόν πιο μικρό σε μέγεθος και από την άλλη, αυτά τα έξτρα πλήκτρα, τα χρησιμοποιούσα σπάνια ως ποτέ.
Το χρησιμοποιώ μια βδομάδα συνέχεια και νομίζω πως είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.
Αν σκέφτεστε κάτι αντίστοιχο, σας το συνιστώ. Όσο είδα κυκλοφορεί σε δυο χρώματα μαύρο και άσπρο, μα νομίζω πως το άσπρο δεν είναι ό,τι καλύτερο για πληκτρολόγιο, καθώς θα λερώνει πολύ εύκολα.
Δεν ξέρω πού υπάρχει στα διάφορα μαγαζιά στην ελλάδα, εγώ πάντως το παράγγειλα από εδώ.