GO DJ – Ότι χρειάζεται ένας dj στο χέρι του!

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 111
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

GO DJ – Ότι χρειάζεται ένας dj στο χέρι του!

Δημοσίευση από stavros »

Αν είσαι dj, όλος αυτός ο ακριβώς εξοπλισμός – σιντιέρες, πικάπ, λάπτοπ, controller – μπορούν να αντικατασταθούν με ένα μικρό φορητό τσέπης που ονομάζετε GO DJ. Αυτό το gadget κυκλοφορεί από την γνωστή εταιρεία Monster, όπου ανακοίνωσε ότι το φορητό studio θα κυκλοφορήσει σύντομα σε διάφορα χρώματα περιλαμβάνοντας και μία έκδοση σε χρυσό.

Με $600 σίγουρα αυτός ο φορητός μίκτης ήχου και studio είναι μία καλή επένδυση, αλλά μην σε ξεγελάει το συμπαγές προφίλ του. Το GO DJ είναι ένας αξιόλογος εξοπλισμός και όλο αυτό έχει την δυνατότητα να χωρέσει στην τσέπη σου. Έχει κουμπιά για τα σημεία CUE , για τις εντάσης, για τα εφέ και καθώς και ένα Crossfader. Στο κέντρο της κονσόλας έχει ενδιάμεσα δύο LCD οθόνες αφής με εικονικά πικάπ και χτυπώντας τα Pads δημιουργεί ήχους Drums, Beats, και άλλα Samples..

7 Ειδικά εφέ, 24 μουσικά Samples και ένα 16-Beat step sequencer τα οποία κάνουν ηχογράφηση και μίξη στην μουσική. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι το Auto-sync το οποίο κάνει το συγχρονισμό στην μίξη των τραγουδιών ακόμα πιο εύκολη από ποτέ.

Το GO DJ είναι εξαιρετικά ικανό για την αντικατάσταση ενός μεγάλου τμήματος του εξοπλισμού DJ αλλά χρειάζεται λίγο πειραματισμό μέχρι να το συνηθίσεις. Η δικιά μας συμβουλή είναι να διαβάσεις της οδηγίες (Manual – Υπάρχουν πάνω από 100 σελίδες). Είναι ένα gadget για τον επαγγελματία καταναλωτή και δεν θα σε απογοητεύσει. Εγώ πάντως δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να γίνει διαθέσιμο σε χρυσό.

Μπορείς να αγοράσεις το GO DJ στην τιμή των 500 δολαρίων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Gadget”