Τι μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε τους εργαζόμενους LGBTQ+ όλο το χρόνο

Απάντηση
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Τι μπορείτε να κάνετε για να υποστηρίξετε τους εργαζόμενους LGBTQ+ όλο το χρόνο

Δημοσίευση από Eiriini »

Αυτόν τον Ιούνιο, το LinkedIn αναγνωρίζει τον Μήνα Υπερηφάνειας συσπειρώνοντας τη δύναμη της αυθεντικότητας στην εργασία, μοιράζοντας ιστορίες και οδηγώντας ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από τις διαφορετικές εμπειρίες των επαγγελματιών LGBTQ+ σε όλο τον κόσμο μέσω του #ConversationsForChange Αυτό το θέμα είναι τόσο σημαντικό και προσωπικό για μένα. Πριν από έξι χρόνια, ξεκίνησα νευρικά την πρώτη μου αναζήτηση εργασίας. Ως queer μαύρη γυναίκα - και η πρώτη στην οικογένειά μου που αποφοίτησε από το κολέγιο - προετοιμάζομαι για το χειρότερο. Προς έκπληξή μου, βρήκα μια κοινότητα άλλων queer γυναικών σε εκείνη την πρώτη δουλειά, πολλές από αυτές σε ηγετικές θέσεις. Το πρόσεξα καθώς ανέφεραν με σιγουριά τα σχέδιά τους για το Σαββατοκύριακο με τους συνεργάτες τους στις απογευματινές συναντήσεις της Παρασκευής και έκανα τον υπολογισμό ότι ήταν ασφαλές να κάνω το ίδιο. Τα τελευταία χρόνια, «βγαίνω στη δουλειά» σε συνεντεύξεις, εισαγωγές και συναντήσεις μεγάλες και μικρές. Ελπίζω να βοηθήσω να ανοίξω το δρόμο για όσους έρχονται μετά από εμένα να κάνουν το ίδιο.

Η πραγματικότητα είναι ότι η εμπειρία μου δεν αντιπροσωπεύει όλους στην κοινότητά μας. Μόλις πέρυσι, η ομοσπονδιακή προστασία κατέστησε παράνομη την απόλυση εργαζομένων επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι ή τρανς. Ακόμη και με μια πιο περιεκτική νομοθεσία που προστατεύει την κοινότητά μου, τα άτομα LGBTQ+ συνεχίζουν να αισθάνονται «άλλο» στο χώρο εργασίας και επηρεάστηκαν σημαντικά από την απώλεια εργασίας από την εποχή του COVID. Νέα δεδομένα από το LinkedIn ρίχνουν φως στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα LGBTQ+ στις Η.Π.Α. στην εργασία τους σήμερα, και στις σημαντικές ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι εταιρείες και οι σύμμαχοι για να δημιουργήσουν περισσότερους χώρους εργασίας χωρίς αποκλεισμούς. Είμαι περήφανος που το LinkedIn υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων LGBTQ+ και ενισχύει τις ιστορίες 5 επαγγελματιώνπου μοιράζονται γιατί το να έχουν το χώρο να είναι ο αυθεντικός εαυτός τους είναι το κλειδί για την ευημερία στην εργασία.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ενώ έχουμε κάνει βήματα, υπάρχει περισσότερη δουλειά να γίνει. Σχεδόν 1 στους 4 ερωτηθέντες στην έρευνα είπε ότι κρύβει την ταυτότητά του στη δουλειά και ανησυχεί ότι θα τους αντιμετωπίσουν διαφορετικά αν έβγαιναν έξω. Από αυτούς που είναι έξω στη δουλειά, ένα άλλο 25% έχει παραβλεφθεί ή σκόπιμα παραβλεφθεί για ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης - σκεφτείτε προαγωγές και αυξήσεις - επειδή είναι εκτός. Ακόμη περισσότερο, το 31% δηλώνει ότι έχει αντιμετωπίσει κατάφωρες διακρίσεις και μικροεπιθετικές ενέργειες στο χώρο εργασίας, με 1 στους 4 να εγκαταλείπουν μια δουλειά όλοι μαζί επειδή δεν ένιωθαν αποδεκτοί. Και σε μια εποχή που τόσοι πολλοί εργάζονται για να ανακάμψουν από την απώλεια εργασίας, σχεδόν οι μισοί από τους επαγγελματίες LGBTQ+ πιστεύουν ότι το να είναι έξω θα επηρεάσει αρνητικά την αναζήτηση εργασίας τους.

Όταν εξετάζουμε διασταυρώσεις όπως η φυλή και η εθνικότητα, η αναπηρία, η ηλικία ή η κοινωνικοοικονομική κατάσταση, Μπορεί να γίνει ολοένα και πιο σπάνιο να βρεις χώρους εργασίας χωρίς αποκλεισμούς όπου είναι δυνατή η αίσθηση του ανήκειν. Όταν έχουμε ασφαλείς εργασιακούς χώρους, το να είμαστε ελεύθεροι να μοιραζόμαστε περισσότερα μέρη της ζωής μας στην εργασία μπορεί να είναι σαν ένα βαρύ βάρος, μπορεί να είναι μια ευκαιρία να συνδεθούμε με άλλους για υποστήριξη και μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να χτίσουμε τα επαγγελματικά μας δίκτυα. Αλλά αυτό απαιτεί από τους εργοδότες να σκεφτούν πέρα ​​από τον ένα μήνα το χρόνο όπου γιορτάζουμε το Pride και να αναλάβουν δράση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για να δημιουργήσουν περιβάλλοντα που έχουν τις ρίζες τους στην ένταξη και το ανήκειν.

Με βάση τα δεδομένα της έρευνάς μας, ακολουθούν ορισμένοι από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες και οι συνάδελφοι μπορούν να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους LGBTQ+ στην εργασία:
  • Καθιερώστε σαφείς πολιτικές κατά των διακρίσεων και κατά της παρενόχλησης. Τα άτομα LGBTQ+ θέλουν οι εργοδότες τους να έχουν σαφείς, εφαρμόσιμες πολιτικές για να διασφαλίσουν ότι οι χώροι εργασίας είναι απαλλαγμένοι από διακρίσεις και μικροεπιθετικές ενέργειες, ενώ παράλληλα προσφέρουν εκπαίδευση και εκπαίδευση μεροληψίας για διευθυντές και μεμονωμένους συντελεστές. Οι εταιρείες μπορούν να προσθέσουν πολιτικές που περιλαμβάνουν κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης χωρίς αποκλεισμούς, παροχές οικιακού συνεργάτη, μπάνια με ουδέτερο φύλο και άλλα.

  • Δεσμευτείτε για πρακτικές και στόχους προσλήψεων χωρίς αποκλεισμούς. Το 77% των επαγγελματιών LGBTQ+ μας είπε ότι είναι σημαντικό ένας υποψήφιος εργοδότης να εκφράζει μια εξωτερική δέσμευση για την υποστήριξη των εργαζομένων LGBTQ+. Συγκεκριμένα, σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες στην έρευνα ήθελαν να δουν την εταιρεία τους να εφαρμόζει πρακτικές πρόσληψης χωρίς αποκλεισμούς. Στο LinkedIn, συμμετέχουμε στην Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Corporate Equality Index , το εθνικό εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης για τις εταιρικές πολιτικές, πρακτικές και οφέλη που σχετίζονται με λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανς και queer υπαλλήλους για να διασφαλίσουμε ότι υποστηρίζουμε δίκαια τους εργαζόμενους LGBTQ+ .
  • Αναζητήστε ευκαιρίες για να δημιουργήσετε ασφαλείς χώρους. 1 στους 3 ερωτηθέντες εργαζόταν σε εταιρείες χωρίς αποκλειστικούς πόρους για εργαζόμενους LGBTQ+, αλλά σχεδόν το 50% των επαγγελματιών LGBTQ+ αναζητούν τον εργοδότη τους για να δημιουργήσει ασφαλείς χώρους, όπως ομάδες πόρων εργαζομένων και επίσημα αναγνωρισμένες εκδηλώσεις δικτύωσης. Στο LinkedIn, η ομάδα πόρων εργαζομένων Out@In εργάζεται για να εμπλακεί, να ενδυναμώσει και να εξυψώσει την κοινότητα LGBTQ+ στο LinkedIn.
Οι σύμμαχοι και η υποστήριξη από ομοτίμους συνεισφέρουν επίσης σημαντικά στην ασφάλεια και στο να ανήκεις στην εργασία. Οι επαγγελματίες LGBTQ+ λένε ότι οι κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους οι συνάδελφοι μπορούν να τους υποστηρίξουν στο χώρο εργασίας είναι να παίρνουν θέση σε περίπτωση που ακούν ένα ακατάλληλο σχόλιο, να εκπαιδεύονται με συμπερίληψη και εκπαίδευση κατά της μεροληψίας, να αναφέρουν οποιαδήποτε διάκριση βλέπουν στο HR και να σέβονται τις κατάλληλες αντωνυμίες για το φύλο. ταυτοποίηση.

Στο LinkedIn, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε οικονομικές ευκαιρίες για κάθε μέλος του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Είμαστε υπεύθυνοι για τη σκόπιμη αντιμετώπιση της δικαιοσύνης και της ένταξης τόσο στο εργατικό δυναμικό μας όσο και για τα εκατομμύρια μέλη και πελάτες μας. Ελπίζουμε αυτές οι ερευνητικές γνώσεις να βοηθήσουν να πυροδοτήσουν συζητήσεις που οδηγούν σε ουσιαστική αλλαγή. Για να συμμετάσχουν στη συζήτηση, οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να μοιραστούν στο LinkedIn γιατί είναι περήφανοι που είναι ο αυθεντικός εαυτός τους στη δουλειά χρησιμοποιώντας τα #OutOnLinkedIn και #ConversationsForChange . Υποστηρίξτε τους συναδέλφους σας ως ενεργό σύμμαχο προσθέτοντας ένα banner Pride στο προφίλ σας στο LinkedIn και χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα Pride στις ιστορίες σας στο LInkedIn.

Για να βοηθήσουμε στην προώθηση ουσιαστικών συζητήσεων σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι οι επαγγελματίες LGBTQ+ θα είναι σε θέση να ευδοκιμήσουν στην εργασία,Ο RuPaul θα ενταχθεί στο LinkedIn την 1η Ιουνίου για να μοιραστεί μια προσωπική προοπτική που προέκυψε από την καριέρα του που ξεπέρασε τα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών σχετικά με το να είσαι χωρίς συγγνώμη ο αυθεντικός εαυτός σου και πώς μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους να λάμψουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “LinkedIn”