Η αγνώριστη Kim Kardashian με λευκά φρύδια και στρινγκ πόζαρε για το εξώφυλλο του gloss

Απάντηση
Eiriini
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: Τετ Ιουν 22, 2022 1:26 pm

Η αγνώριστη Kim Kardashian με λευκά φρύδια και στρινγκ πόζαρε για το εξώφυλλο του gloss

Δημοσίευση από Eiriini »

Το 41χρονο μοντέλο Κιμ Καρντάσιαν έγινε το πρόσωπο του νέου τεύχους του περιοδικού Interview. Φωτογραφίες εξωφύλλου έχουν αναρτηθεί στα social media.

«Το αμερικανικό όνειρο» είναι το θέμα του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Interview. Ηρωίδα του εξωφύλλου επιλέχθηκε η Kim Kardashian. Το στιλ της φωτογράφισης έγινε από τον Mel Ottenberg και φωτογράφισε η Nadia Lee Cohen. Για γυρίσματα, το μοντέλο άλλαξε την εικόνα της - έβαψε τα μαλλιά της σε ένα ανοιχτό ξανθό, φώτισε τα φρύδια της και έκανε ένα κούρεμα καταρράκτη.

Στο εξώφυλλο του γκλος ποζάρει με στρινγκ, τζιν και τζιν μπουφάν. Σε άλλες φωτογραφίες εμφανίστηκε με ένα ημιδιαφανές μπλουζάκι, έναν κόκκινο δερμάτινο κορσέ και ένα δερμάτινο τζάκετ.

Στα κοινωνικά δίκτυα, οι θαυμαστές δεν αναγνώρισαν το μοντέλο και έγραψαν: "Το αληθινό αμερικανικό όνειρο", "Εδώ είναι οι φόρμες", "Αγνώριστο".

Τον Σεπτέμβριο, το μοντέλο πόζαρε επίσης ανάμεσα σε σημύδες και χιονοστιβάδες για τη χειμερινή εκστρατεία του Balenciaga. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια, το μοντέλο εμφανίστηκε σε δύο αφίσες ταυτόχρονα.

Νωρίτερα, η Gazeta.Ru ανέφερε ότι ο Κάνιε Γουέστ είπε ότι χώρισε από την Κιμ Καρντάσιαν λόγω «εθισμού στην πορνογραφία».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνες”