Την ημέρα που ο Σκοτ ​​Μέντελσον έσκισε έναν θωρακικό μυ στον πάγκο

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Την ημέρα που ο Σκοτ ​​Μέντελσον έσκισε έναν θωρακικό μυ στον πάγκο

Δημοσίευση από Areti »

Ενώ προσπαθούσε να πιέσει στον πάγκο των 325 κιλών, ο Αμερικανός αρσιβαρίστας Σκοτ ​​Μέντελσον πήρε τα καλά του και το πλήρωσε με έναν τρομερό τραυματισμό.

Την ημέρα που ο Σκοτ ​​Μέντελσον έσκισε έναν θωρακικό μυ στον πάγκο
Ο Scott Mendelson είναι ένας εξαιρετικός Αμερικανός αρσιβαρίστας και παγκόσμιος πρωταθλητής στον πάγκο, με το στυλ να σηκώνει τη μπάρα πάνω από το στήθος.

Ο σημερινός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 325 κιλά είχε μια πολύ άτυχη προσπάθεια το 2013 όταν έσκισε τον αριστερό του θωρακικό μυ.

Το μωβ χρώμα στο στήθος οφείλεται στο ότι ο τραυματισμός ενός δακρύου προκαλεί ρήξη των αιμοφόρων αγγείων και αυτή είναι η συνέπεια.

Ο 46χρονος powerlifter κατέχει πολλά ρεκόρ. Δυστυχώς, όταν προσπάθησε να σπάσει το όριο των 325 κιλών, τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν πολύ βάρος για το αριστερό του θωρακικό και το τόλμημά του τελείωσε με ρήξη μυός.

Ευτυχώς, ο Σκοτ ​​Μέντελσον έκανε καλή παρέα και οι φίλοι του αντέδρασαν γρήγορα.

Ωστόσο, μπορεί να έχει σπάσει ένα ρεκόρ για τον μεγαλύτερο μώλωπα.

Σήμερα ο Μέντελσον είναι συνταξιούχος και διευθύνει ένα γυμναστήριο στο Λος Άντζελες.

Προσωπική ζωή
Είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Μαρισέλ, η οποία είναι παγκόσμιος πρωταθλητής άρσης βαρών, ασκούμενος στο Κουνγκ Φου και πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών. Έχουν τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Το 2004, ο Μέντελσον ενεπλάκη σε ένα καταστροφικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο τον έστειλε στην εντατική θεραπεία για τρεις εβδομάδες με κάταγμα κρανίου, σπασμένα πλευρά, σπασμένο πόδι και δεξί πόδι συγκρατημένο μόνο από το δέρμα.

Μετά από δώδεκα χειρουργικές επεμβάσεις, τελικά του αφαιρέθηκε ο δεξιός αστράγαλος και έμεινε με το ένα πόδι περίπου 2 ίντσες πιο κοντό από το άλλο.

Έμεινε επίσης με έναν εθισμό στο Vicodin. Ο τραυματισμός στον αστράγαλο είναι επίσης ο κύριος λόγος που δεν μπορεί να αγωνιστεί στους άλλους κλάδους της άρσης βαρών: squat και deadlift.

Ο Mendelson έχει το δικό του ιδιωτικό γυμναστήριο προσωπικής προπόνησης 6.000 τετραγωνικών ποδιών στο Sherman Oaks που ονομάζεται "Fitness Individualized Training", το οποίο διδάσκει προπόνηση δύναμης και μαχητικά αθλήματα. Όντας υποστηρικτής της νομιμοποίησης της κάνναβης για ιατρική χρήση από το αυτοκινητιστικό του ατύχημα, άνοιξε επίσης το δικό του ιατρείο μαριχουάνας που ονομάζεται «Mendica» τον Νοέμβριο του 2009, το οποίο διευθύνει μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Έρικ Ρόμπερτς.

Το «Mendica Wellness Center» συνδυάζει το ιατρείο με το γυμναστήριο FIT για να είναι ένα ενιαίο κατάστημα για αποκατάσταση, αναδόμηση, χαλάρωση και φυσικά αναλγητικά.

Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2015 που κατέστησε τον Μέντελσον ανίκανο να είναι αρσιβαρίστας κορυφαίου επιπέδου, ξεκίνησε την πάλη το 2016 και κατέκτησε το πρωτάθλημα σε εθνικό επίπεδο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”