Ο θρυλικός ηθοποιός και κωμικός Bob Saget, πρωταγωνιστής του «Full House», πέθανε σε ηλικία 65 ετών

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Ο θρυλικός ηθοποιός και κωμικός Bob Saget, πρωταγωνιστής του «Full House», πέθανε σε ηλικία 65 ετών

Δημοσίευση από Areti »

Ο ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ βρέθηκε νεκρός την Κυριακή σε ξενοδοχείο στο Ορλάντο της Φλόριντα, επιβεβαίωσαν οι αρχές. Σύμφωνα με το TMZ, το Τμήμα Σερίφη του Ορλάντο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ορλάντο ανταποκρίθηκαν σε κλήση από το Ritz-Carlton γύρω στις 4 μ.μ.

αφού η ασφάλεια του ξενοδοχείου βρήκε τον 65χρονο αστέρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Ο θρυλικός ηθοποιός και κωμικός Bob Saget, πρωταγωνιστής του «Full House», πέθανε σε ηλικία 65 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο, αλλά τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.
Η αναφορά της αστυνομίας αναφέρει: «Νωρίτερα σήμερα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο Ritz-Carlton για μια κλήση για έναν άνδρα που δεν ανταποκρίνεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Το υποκείμενο αναγνωρίστηκε ως ο Robert Saget και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στη σκηνή. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν ενδείξεις επιθετικού παιχνιδιού ή χρήσης ναρκωτικών σε αυτή την υπόθεση».
Ο Saget βρέθηκε στη Φλόριντα στο πλαίσιο της περιοδείας του "I Don't Do Negative Comedy". Ο κωμικός είχε παίξει ένα σόου το βράδυ του Σαββάτου στο Τζάκσονβιλ και είχε εμφανιστεί στο Ορλάντο την περασμένη Παρασκευή. Είναι επίσης γνωστό ότι είχε προγραμματίσει άλλη μια stand up comedy παράσταση για τα τέλη Ιανουαρίου στο West Palm Beach .
Η τελευταία του ανάρτηση στα social media ήταν νωρίς την Κυριακή, όπου έγραψε: «Δεν είχα ιδέα ότι έκανα δίωρη εκπομπή. Επέστρεψα στην κωμωδία όπως όταν ήμουν 26. Υποθέτω ότι βρίσκω τη φωνή μου και αγαπώ κάθε στιγμή».

Ο Saget απέκτησε διεθνή φήμη παίζοντας τον Danny Tanner, τον πατριάρχη της επιτυχημένης κωμικής σειράς του ABC "Full House", που ήταν γνωστό στη Λατινική Αμερική ως "Tres por Tres", για σχεδόν 10 χρόνια μαζί με τους John Stamos, Dave Coulier καθώς και με τα δίδυμα Mary-Kate. και η Άσλεϊ Όλσεν.

Ο ηθοποιός επανέλαβε τον διάσημο ρόλο του για την επανεκκίνηση της σειράς για το Netflix, "Fuller House", η οποία προβλήθηκε για τέσσερα χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2020.

Ο Μπομπ έμεινε από τη σύζυγό του, Κέλι Ρίζο, και 3 παιδιά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηθοποιοί”