Η Cinchy θέλει να τερματίσει την δαπανηρή ενοποίηση δεδομένων εντός των επιχειρήσεων

Απάντηση
Areti
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Η Cinchy θέλει να τερματίσει την δαπανηρή ενοποίηση δεδομένων εντός των επιχειρήσεων

Δημοσίευση από Areti »

Για δεκαετίες, οι επιχειρήσεις ακολουθούν την πρακτική της διατήρησης χωριστών αποθηκών δεδομένων για διαφορετικές εφαρμογές (όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα αναλυτικά στοιχεία) και αξιοποιώντας ενσωματώσεις δεδομένων –όπως API, ETL και συμφωνίες– για να επιτρέπουν στις εφαρμογές να αλληλεπιδρούν με δεδομένα που περιορίζονται στις αντίστοιχές τους.

Αυτές οι ενσωματώσεις αντιγράφουν απρόσκοπτα τις πληροφορίες για να επιτρέψουν την πρόσβαση. Όμως, καθώς ο όγκος των δεδομένων και ο αριθμός των εφαρμογών συνεχίζουν να αυξάνονται, η διαχείριση των ενσωματώσεων γίνεται πρόκληση. Κάθε εφαρμογή μπορεί να έχει πολλαπλές ενσωματώσεις, οι οποίες μπορούν εύκολα να χτυπήσουν τους προϋπολογισμούς IT και να δημιουργήσουν περιπλοκές σχετικά με το απόρρητο και τη διακυβέρνηση. Για να μην αναφέρουμε, διαφορετικές εκδόσεις δεδομένων προσθέτουν επίσης στη σύγχυση.

Συνεργασία δεδομένων και ενοποίηση δεδομένων

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος του κατακερματισμού και της δαπανηρής ενοποίησης δεδομένων, η Cinchy με έδρα το Τορόντο προσφέρει μια πλατφόρμα "dataware". Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συγκεντρώσει 14,5 εκατομμύρια δολάρια σε μια σειρά Β γύρου χρηματοδότησης.

Υποστηρίζεται ότι είναι η επόμενη τεχνολογική επανάσταση μετά το υλικό και το λογισμικό, το λογισμικό δεδομένων της Cinchy επιτρέπει τη συνεργασία με δεδομένα αντί για αντιγραφή. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι αντί να διατηρείται τα δεδομένα εφαρμογών σε σίγαση και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί ενσωματώσεις για να τα αντιγράφει σε άλλες εφαρμογές, η πλατφόρμα επιτρέπει στις εφαρμογές να συνεργάζονται απευθείας στα αρχικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο συνδέοντάς τα από όλα τα άκρα σε μια καθολική αρχιτεκτονική βασισμένη σε δίκτυο. Είναι αρκετά παρόμοιο με τον τρόπο με τον οποίο η Google κατάργησε την αντιγραφή αρχείων με το Drive και παρέχει στις εφαρμογές άμεση ορατότητα στα δεδομένα για ταχύτερο χρόνο στην αγορά.

«Είναι μια κατηγορία τεχνολογιών που επιτρέπει στους οργανισμούς να απελευθερώνουν δεδομένα από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία, την αποθήκευση ή την ανάλυσή τους, ώστε να μπορούν να ελέγχουν καλύτερα τα δεδομένα τους και να τα τοποθετούν στο κέντρο της αρχιτεκτονικής πληροφορικής», δήλωσε ο Dan DeMers, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του Cinchy, είχε πει προηγουμένως στο VentureBeat. «Έχουμε συνηθίσει σε εφαρμογές που εξυπηρετούν δεδομένα. αυτή η νέα γενιά τεχνολογιών ανατρέπει αυτή την εξίσωση. Το λογισμικό δεδομένων προσφέρει μεγαλύτερη επιχειρηματική αξία σε τομείς όπως η επιτάχυνση της παράδοσης ψηφιακών λύσεων και η ενίσχυση της επιχειρηματικής ευελιξίας, παρέχοντας παράλληλα ισχυρότερους ελέγχους απορρήτου».

Κορυφαίοι κολοσσοί, συμπεριλαμβανομένων των TD Bank, National Bank, Colliers International, AIS και YMCA, χρησιμοποιούν ήδη το λογισμικό δεδομένων Cinchy για να δημιουργήσουν πλήρως αυτόνομα δίκτυα δεδομένων και να εξαλείψουν την εξάρτηση από δαπανηρές, χρονοβόρες ενοποιήσεις δεδομένων. Βοηθά επίσης στην επέκταση της απόδοσης επένδυσης (ROI) των παλαιών συστημάτων και των εφαρμογών SaaS και δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες με ασφαλή αυτοεξυπηρέτηση δεδομένων να δημιουργούν και να ενεργοποιούν συνεργατική ευφυΐα.

«Όπως η έλευση του λογισμικού αποσύνδεσε τη λειτουργία από το υλικό και επέτρεψε τη γέννηση του σύγχρονου υπολογιστή, το λογισμικό δεδομένων αποσυνδέει δεδομένα από το λογισμικό για να επιτρέψει ένα νέο παράδειγμα δεδομένων ανεξάρτητων από την εφαρμογή», ​​σημείωσε ο Joe Hilleary, ανώτερος αναλυτής στο Eckerson Group .

Η χρηματοδότηση του μέλλοντος

Με τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης, με επικεφαλής την Forgepoint Capital, η Cinchy σχεδιάζει να βελτιώσει το προϊόν της, καθώς και να αυξήσει την ομάδα της και το αποτύπωμα της αγοράς. Η εταιρεία λέει ότι θα επωφεληθεί από την αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης για λύσεις υφασμάτων δεδομένων και δικτύων δεδομένων που έχουν σχεδιαστεί για να εξελίξουν την επιχείρηση από την υπακοή στα απείθαρχα οικοσυστήματα εφαρμογών στην ανάκτηση του πλήρους ελέγχου των δεδομένων της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της Forgepoint Capital, η οποία εκτιμά μοναδικά τη σημασία των ελέγχων του επιπέδου δεδομένων και την ενεργοποίηση της αυτονομίας δεδομένων», δήλωσε ο DeMers. «Αυτός ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης μάς δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε περαιτέρω την ομάδα μας και να κυκλοφορήσουμε νέες προσφορές που περιλαμβάνουν προκατασκευασμένες λύσεις λογισμικού δεδομένων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να απελευθερώσουν άμεσα τόσο παγιδευμένα δεδομένα όσο και εφαρμογές SaaS.

Σύμφωνα με το G2 , η Cinchy ανταγωνίζεται παρόχους διαχείρισης δεδομένων όπως η πλατφόρμα ενεργοποίησης δεδομένων Clearbit, Cleo Integration Cloud, Microsoft SQL Server και Zapier.

Αυτός ο τελευταίος γύρος οδηγεί τη συνολική άντληση κεφαλαίων της εταιρείας κοντά στα 25 εκατομμύρια δολάρια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το διαδίκτυο”