Paqui One Chip Challenge (καυτερή σάλτσα)

Απάντηση
Areti

Paqui One Chip Challenge (καυτερή σάλτσα)

Δημοσίευση από Areti »

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΥΤΟ! Ο αρχικός στόχος ήταν να προσπαθήσω να αντέξω για 10 λεπτά αφού φάω το τσιπ πριν πιείτε ή φάτε οτιδήποτε. Μπόρεσα να διαρκέσει 30 λεπτά αν και δεν το περίμενα. Πιστεύω ότι η προετοιμασία μου ήταν καθοριστική. Αν και γενικά διατηρώ μια υγιεινή διατροφή, έφαγα μια μεγάλη μερίδα τηγανητό κοτόπουλο και γιαούρτι για μεσημεριανό γεύμα (περίπου 5 ώρες πριν το τσιπ) για να φράξω το στομάχι. Είχε επίσης μια πουτίγκα σοκολάτας περίπου μια ώρα πριν φάει το τσιπ. (Ένας συνάδελφος που έκανε την πρόκληση με άδειο στομάχι το παρομοίασε με μια γροθιά στο έντερο από έναν επαγγελματία πυγμάχο. )

Δεν βρήκα το άρωμα ή τη γεύση κακή όπως οι περισσότεροι άλλοι, αλλά και πάλι δεν θα το περιέγραφα ως "νόστιμο". Το κάψιμο του στόματος και του λαιμού χτίστηκε γρήγορα και έντονα σε ένα επίπεδο που δεν είχα βιώσει πριν, σχεδόν προετοιμάζοντάς με να αρπάξω το γάλα και το παγωτό ακριβώς εκεί, αλλά μετά από περίπου 5 λεπτά άρχισε να απομακρύνεται. Το έγκαυμα έγινε τότε κυρίως αισθητό στο στήθος και στο στομάχι, αν και πιστεύω ότι μετριάστηκε σημαντικά από το παρασκεύασμα που αναφέρθηκε προηγουμένως. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσα να είχα πάει μια ολόκληρη ώρα. Ένιωσα αρκετά ικανοποιημένος έχοντας κρατήσει τη μισή ώρα, οπότε μετά από περίπου 38 λεπτά έφτασα για το παγωτό που έδωσε άμεση ανακούφιση στο παρατεταμένο έγκαυμα. Έτσι, για να τα συνοψίσουμε όλα - αυτό το τσιπ καταφέρνει να προσφέρει μια απίστευτα ισχυρή γροθιά και σοβαρή θερμότητα για ακόμη και έμπειρους οπαδούς υβριδικής πιπεριάς. '

Η ιδέα για το τι είναι «καυτερό» ποικίλλει και ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στα πικάντικα φαγητά και προϊόντα, επομένως να είστε αυστηρά προσεκτικοί με αυτήν την πρόκληση. Προσωπικά θα συνιστούσα αυτήν την πρόκληση μόνο στους λάτρεις των υβριδικών πιπεριών Habanero, σάλτσες και μπαχαρικά.

stavros

Δημοσίευση από stavros »

Έκανα εμετό για περίπου 20 λεπτά συνεχόμενα. Ακόμα κι όταν δεν είχα τίποτα στο στομάχι μου, έκανα εμετό χωρίς να βγει τίποτα. Τελικά σταμάτησε και ένιωσα καλύτερα λίγα λεπτά αργότερα… Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί τώρα νιώθω καλά, Το μετάνιωσα όταν ήμουν σε εμβρυϊκή θέση. Δεν θα το έκανα ποτέ ξανά και δεν θα ευχόμουν αυτόν τον πόνο ούτε στον χειρότερο εχθρό μου

Tania

Δημοσίευση από Tania »

Είδα τόσες πολλές προκλήσεις One-Chip στο YouTube και ήθελα να πάρω μία συσκευασία για τον φίλο μου. Δυστυχώς, είναι πάντα sold out στον ιστότοπο του Paqui κάθε φορά που τσεκάρω. Είδα αυτήν την καταχώριση στο Amazon πριν από λίγες μέρες και ήταν σε πώληση για 34,99 δολάρια οπότε ενθουσιάστηκα πολύ και την αγόρασα! Ήλπιζα σε μια υπέροχη αντίδραση από τον φίλο μου και ήξερε τι έπαιζε καθώς έβλεπε και αυτά τα βίντεο πρόκλησης.

Ο φίλος μου τρώει πικάντικο φαγητό. Συνήθως κόκκινες καυτερές πιπεριές ή ταϊλανδέζικες πιπεριές το πολύ, οπότε περίμενα κάποιου είδους αντίδραση. Το έφαγε...... και τίποτα. Λέει ότι είναι πιο πικάντικο από μια ταϊλανδέζικη πιπεριά (ίσως 2 φορές πιο πικάντικη, τα λόγια του) αλλά μέχρι εκεί. Δεν ίδρωσε. Δεν έκλαψε. Δεν έβρισε. Δεν χρειάστηκε να πιει καν γάλα! Κατέβασε όλο το τσιπ με μια κίνηση και άρχισε να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Τώρα νιώθω ότι ξόδεψα πολλά χρήματα για ένα απλό, εξαιρετικά ξηρό, μέτριο πικάντικο τσιπ που δεν έχει καλή γεύση. Το να πω ότι απογοητεύτηκα είναι υποτιμητικό.

Αν θέλετε να βασανίσετε κάποιον με αυτό το τσιπ, μην κάνετε καν τον κόπο να σπαταλήσετε τα χρήματά σας. Θα σου πρότεινα απλώς να εξοικονομήσεις τα χρήματά σου και να πας σε ένα κατάστημα με ζεστές σάλτσες και να τους πάρεις κάτι ωραίο από εκεί.
35 άτομα το βρήκαν χρήσιμο

Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Δεν συνιστώ σε κανέναν να το δοκιμάσει, αλλά αν το κάνετε, παρακαλώ να είστε πολύ προετοιμασμένοι.

Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να περιγράψω το τσιπ είναι λέγοντας ότι έχει γεύση σαν ένα μείγμα από οξύ μπαταρίας και λύπη! Η έντονη ζέστη ξεκινά μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφού βάλεις το τσιπ στο στόμα σου και συνεχίζει να χτίζει. Το να καταπιώ ολόκληρο το τσιπ σε 1 μπουκιά ήταν μια πρόκληση γιατί το σώμα μου με φώναζε να σταματήσω. Αφού τελικά κατάπια το τσιπ, χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσω ότι τα μπέρδεψα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το πάρω πίσω. Το στόμα μου ένιωθα ότι κάποιος πέρασε μέσα από αυτό με έναν πυρσό, ο λαιμός μου ένιωθα σαν να πρήζεται και το στομάχι μου άρχισε να καίει σαν να άναβε μια φωτιά στρατοπέδου μέσα μου.

Το γάλα δεν βοήθησε πολύ, ούτε το γιαούρτι, το νερό ή το ψωμί. Μετά από περίπου 20 λεπτά ένιωσα καλύτερα, όχι υπέροχα αλλά καλύτερα και μπόρεσα να συνεχίσω τη νύχτα μου. Περίπου 3 ώρες αργότερα το τσιπ μου ανταπέδωσε μια επίσκεψη, Το στομάχι μου άρχισε να πονάει ξανά και αγγίζοντας την κοιλιά μου ένιωθα πολύ πιο ζεστή από οπουδήποτε αλλού στο σώμα μου. Περπάτησα γύρω από το σπίτι μου προσπαθώντας να βρω κάτι να ανακουφίσει τον πόνο και να με αφήσει να νιώσω αρκετά καλά για να κοιμηθώ, στο τέλος ο έμετος ήταν το μόνο πράγμα που με βοήθησε. Την επόμενη μέρα με στοίχειωσε η πρόκληση 1 τσιπ, μπόρεσα να κάνω τη μέρα μου μια χαρά, αλλά όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό, όλα ένιωθα επηρεασμένα από το τσιπ. Το σάλιο μου έπαιρνε αυτούς τους πικάντικους τόνους, το μούχλα ήταν κάτι που φοβόμουν και ακόμη και η ούρηση με έκανε να αναρωτιέμαι αν έπρεπε να κάνω εξετάσεις για ΣΜΝ ή όχι.

Την επόμενη μέρα με στοίχειωσε η πρόκληση 1 τσιπ, μπόρεσα να κάνω τη μέρα μου μια χαρά, αλλά όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό, όλα ένιωθα επηρεασμένα από το τσιπ. Το σάλιο μου έπαιρνε αυτούς τους πικάντικους τόνους, το μούχλα ήταν κάτι που φοβόμουν και ακόμη και η ούρηση με έκανε να αναρωτιέμαι αν έπρεπε να κάνω εξετάσεις για ΣΜΝ ή όχι. Την επόμενη μέρα με στοίχειωσε η πρόκληση 1 τσιπ, μπόρεσα να κάνω τη μέρα μου μια χαρά, αλλά όσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό, όλα ένιωθα επηρεασμένα από το τσιπ. Το σάλιο μου έπαιρνε αυτούς τους πικάντικους τόνους, το μούχλα ήταν κάτι που φοβόμουν και ακόμη και η ούρηση με έκανε να αναρωτιέμαι αν έπρεπε να κάνω ιατρικές εξετάσεις ή όχι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”