Η Air India σχεδιάζει να προσλάβει πάνω από 4.200 πλήρωμα καμπίνας και 900 πιλότους φέτος

Απάντηση
mixalis
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Η Air India σχεδιάζει να προσλάβει πάνω από 4.200 πλήρωμα καμπίνας και 900 πιλότους φέτος

Δημοσίευση από mixalis »

Η Air India, που ανήκει στον Όμιλο Tata, σκέφτεται να προσλάβει περισσότερους από 4.200 εκπαιδευόμενους πληρώματος θαλάμου επιβατών και 900 πιλότους το 2023, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters στις 24 Φεβρουαρίου. Η νέα ανακοίνωση έφτασε σε λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο αφού ο αεροπόρος υπέγραψε σημαντικές συμφωνίες με την Airbus SE και την Boeing για την προμήθεια 470 αεροσκαφών.

Νωρίτερα, η Air India προσέλαβε πάνω από 1.900 πλήρωμα καμπίνας. Πάνω από 1.100 άτομα πλήρωμα καμπίνας μεταξύ Μαΐου 2022 και Φεβρουαρίου 2023, και τα εκπαίδευσε τους τελευταίους επτά μήνες, δηλαδή μεταξύ Ιουλίου 2022 και Ιανουαρίου 2023, και τους τελευταίους τρεις μήνες. Περίπου 500 μέλη του πληρώματος καμπίνας απελευθερώθηκαν για να πετάξουν από την αεροπορική εταιρεία.

«Με μια μεγάλη παραγγελία αεροσκαφών που ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στον μήνα, περισσότερες πτήσεις σε διεθνή και εγχώρια δίκτυα και εκ νέου ευθυγράμμιση εσωτερικών δρομολογίων με σύνδεση AIX, το πλήρωμα καμπίνας θα διαδραματίσει αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος της Air India ομάδα», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας εν πτήσει της AI Sandeep Verma, σχολιάζοντας τα σχέδια προσλήψεων.

"Η προσθήκη φρέσκων ταλέντων θα επιταχύνει επίσης τον ρυθμό του πολιτιστικού μετασχηματισμού στην Air India, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος μετασχηματισμού Vihaan.AI. Επιδιώκουμε επίσης να εντείνουμε την πρόσληψη περισσότερων πιλότων και μηχανικών συντήρησης", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη δήλωση της αεροπορικής εταιρείας, το πλήρωμα καμπίνας, το οποίο θα προσληφθεί από όλη τη χώρα, θα υποβληθεί σε ένα πρόγραμμα 15 εβδομάδων που θα μεταδίδει δεξιότητες ασφάλειας και εξυπηρέτησης και θα εκπαιδευτεί για να αποτελέσει το καλύτερο παράδειγμα της ινδικής φιλοξενίας και της κουλτούρας της ομάδας Tata.

Επίσης, το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτεταμένη εκπαίδευση στην τάξη και κατά την πτήση στην εκπαιδευτική εγκατάσταση της αεροπορικής εταιρείας στη Βομβάη, καθώς και πτήσεις εξοικείωσης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αεροπλάνα”