GGpoker, τα bots και οι Ρώσοι πίσω από την εταιρεία

Απάντηση
stavros
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Δευ Φεβ 21, 2022 3:14 pm

GGpoker, τα bots και οι Ρώσοι πίσω από την εταιρεία

Δημοσίευση από stavros »

Το GGpoker διευθύνεται από Ρώσους και γενικά τώρα από το ρωσικό οργανωμένο έγκλημα, και ενδεχομένως τα έσοδα που κερδίζουν να χρηματοδοτούν τον πόλεμο στην Ουκρανία προς το συμφέρον της χώρας τους. Όσον αφορά την πλατφόρμα στο πόκερ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν βάλει χέρι στη γεννήτρια αριθμών, προκειμένου να κερδίσουν τα εσωτερικά bots που έχει δημιουργήσει η ίδια η εταιρεία προκειμένου να αποκομίζει ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Αν παρατηρήσετε τις σημαίες των άλλων παικτών, οι περισσότερες είναι από τη Ρωσία και γενικότερα από την Ασία, και κατά κάποιο τρόπο βγαίνουν διαρκώς ευνοημένοι με κακά φύλλα έναντι ισχυρών φύλλων που έχει ο αντίπαλος, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.

Δίνουν βραβεία μόνο για να σας κάνουν να πιστέψετε ότι πήρατε έστω κάτι στη μεγάλη χασούρα, αλλά στην πραγματικότητα τα χρήματα που έχετε χάσει είναι δυσαναπλήρωτα σε αυτή την πλατφόρμα, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσετε σε βάθος χρόνου με οποιοδήποτε τρόπο. Μην καταθέτετε λεφτά εκεί μέσα, και σε περίπτωση που το έχετε κάνει ήδη τότε σας συνιστώ να τα αποσύρετε αμέσως!

Όσον αφορά τα εξωτερικά bots, και αυτά είναι σε μεγάλη ποσότητα, διότι η ίδια η εταιρεία δεν προβαίνει στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξαλείψει αυτά τα αυτοματοποιημένα συστήματα προκειμένου να υπάρχει ένα υγιές ανταγωνιστικό περιβάλλον για τον μέσο παίκτη του πόκερ
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Δημοσίευση από petros »

Δεν έχω δει ποτέ πιο γελοία πλατφόρμα, η γεννήτρια αριθμών που βγάζει τα φύλλα στους παίκτες και στο τραπέζι του πόκερ είναι επιεικώς παράξενα έως ύποπτα. Το 80% των εξωπραγματικών bad beats εκεί μέσα ωθούν ακόμη και τους επαγγελματίες παίκτες τους poker να παραξενεύονται. Επίσης προφανώς όλοι οι καλοί πελάτες που κάνουν μεγάλες καταθέσεις, τα bots και γενικότερα οι VIP παίκτες, κερδίζουν όλα τα χέρια και τα βραβεία ό,τι κι αν γίνει, βασικά ακόμη και οι κληρώσεις για τα Τζακ Ποτ είναι στημένες προκειμένου να κερδίζουν τα εσωτερικά ρομπότ και να μη φεύγει το χρήμα της εταιρίας σε ξένα χέρια.

Σε δύο εβδομάδες τα bad beats ήταν τρομακτικά και δεν το έχω συναντήσει σε καμία άλλη πλατφόρμα Poker. 35 all in χέρια σε μια συνεδρία και έχασα τα 34 από αυτά με το καλύτερο χέρι! Συνεπώς μην χάνετε το χρόνο σας με αυτήν την γελοία πλατφόρμα. Ακόμη χειρότερα, σας χρεώνουν τέλη για την πραγματοποίηση μιας κατάθεσης και σας χρεώνουν επί τοις εκατό επίσης για ανάληψη.

Έπαιξα 20.000 χέρια σε αυτόν τον ιστότοπο και έχασα με τους πιο παρανοϊκούς τρόπους. λες και είναι ανέφικτο να κερδίσεις σε αυτήν την κόλαση που ονομάζεται GGpoker
mixalis
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Δημοσίευση από mixalis »

Παίζω πόκερ για 14 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ κάτι κάτι παρόμοιο σε άλλον ιστότοπου.. Κυρίως στα RNG συμβαίνουν εκπληκτικά και ανεξήγητα πράγματα εις βάρος του απλού παίκτη.. όποιος έχει παίξει διαδικτυακό πόκερ ξέρει ότι αυτός ο ιστότοπος είναι στημένος..Α κόμα και όταν παίρνεις μερικές τρελές νίκες, και πάλι συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού ξέρεις πότε θα δώσει το νικητήριο χέρι, και σίγουρα ξέρεις πότε χάνεις, δηλαδή σχεδόν σε κάθε χέρι σε οποιοδήποτε τύπο παιχνιδιού κι αν παίζεις.. Ήμουν για χρόνια supernova στην pokerstars και είδα πολλές κακές διαδρομές κλπ κλπ. .αλλά αυτόδεν θεωρείται μία κακή διακύμανση, αλλά είναι ξεκάθαρα μια απάτη με γεμάτα bots που δεν βγάζει κανένα Λογικό νόημα η όλη κατάσταση. Το rakeback είναι παραπλανητικό.. Παρακαλώ κυριολεκτικά μείνετε μακριά από αυτόν τον ιστότοπο..

Έχω παίξει για τρία χρόνια στην GGpoker και τώρα αναγκάζομαι να επιστρέψω στην pokerstars που είναι μία αξιόπιστη εταιρεία, με το μειονέκτημα ότι έχει μεγάλη φορολογία για τον Έλληνα παίκτη.
Katerina
Δημοσιεύσεις: 298
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 17, 2021 5:09 pm

Δημοσίευση από Katerina »

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, και συνάμα προστατεύστε το νευρικό σας σύστημα, γιατί θα κλονιστεί ασύστολα. Ποτέ δεν έχασα τόσες πολλές φορές με ένα AA 🥲🥲. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν μοιάζει με την πραγματικότητα. Εάν παίξετε εκεί μέσα θα διαπιστώσετε ότι θα χάσετε αμέτρητες φορές από Στρέιτ και φλας σε μία μόνο συνεδρία. Εάν έχετε κορυφαίο ζευγάρι στον πραγματικό κόσμο, τα ποσοστά δείχνουν ότι τις περισσότερες φορές κερδίζετε. Όχι σε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι τόσο παράξενο. Θα μπορούσα σχεδόν να πω ότι αγγίζει τα πλαίσια της διαφθοράς... Αναρωτιέμαι ποιος έφτιαξε τους αλγόριθμους σε αυτόν τον ιστότοπο...
Areti
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 11, 2022 12:24 pm

Δημοσίευση από Areti »

Όταν όλα σου πηγαίνουν στραβά στην GGpoker και διαρκώς χάνεις με τα καλά φύλλα, το πιο εύκολο πράγμα είναι να πιστέψεις ότι όλα οφείλονται στη διακύμανση. Έπαιξε σε πολλές τοποθεσίες τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά αυτό είναι αστείο. Έπαιξα για οχτώ ώρες συνεχόμενα All in or fold και ενώ είχα χρώμα ή κέντα, ο αντίπαλος πάντα έβγαζε κάτι καλύτερο.

Και φυσικά αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στην αρχή που θα εγγραφείς στην πλατφόρμα θα σου πηγαίνουν καλά τα πράγματα, αλλά μετά από λίγες ημέρες θα διαπιστώσεις την απογοητευτική κατάσταση με τα Bots και τα απίστευτα bad beats που δεν έχουν τελειωμό και σε καμία περίπτωση δεν φαντάζει φυσιολογική αυτή η κατάσταση, και αυτό σας το λέει ένας παίκτης που έχει παίξει στις περισσότερες πλατφόρμες πόκερ στο διαδίκτυο.
Giannis
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Κυρ Απρ 10, 2022 4:24 pm

Δημοσίευση από Giannis »

Μην ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα στην GGPoker. Είναι εξαιρετικά στημένο το παιχνίδι εκεί μέσα και ο αλγόριθμος λειτουργεί στο να κάνει τους χρήστες να χάσουν τα χρήματά τους, με απώτερο σκοπό να κάνουν κατάθεση ξανά έως ότου χάσουν κάποια στιγμή όλα τα λεφτά τους. Εάν είστε νέος στο GGPoker, πρώτα σας επιτρέπει να κερδίσετε, αλλά λίγο αργότερα, θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε ατελείωτα bad beats και coolers. Ένα παράδειγμα είχα KK στο MP, άνοιξα, BTN 3-bet και εγώ 4-bet, BTN calls. Flop : 9d 3s 7s, I bet και BTN call. Η σειρά είναι Jc, μπήκα all in, η BTN καλεί και δείχνει το QQ, μόνο που είχε ήταν το Q.

Μπορώ να γράψω άπειρα παραδείγματα όπως αυτά. Στα παράπονα σας, το GGPoker θα απαντήσει με αντιγραφή-επικόλληση που λέει ότι όλα είναι τυχαία και πως έχει αξιόπιστο RNG. Κάνει τους ανθρώπους να χάσουν με το 90% των καλών χεριών και δεν μπορείς αυτό να το αποκαλέσεις variance. Αν χάσω μία φορά, τότε θα πρέπει να κερδίσω 9 φορές όταν είμαι 90% φαβορί. Είναι απλά μαθηματικά! Και πάλι, μη χάνετε το χρόνο σας παίζοντας στο GGPoker, γιατί δεν είναι πόκερ.

Αποφύγετε το GGPoker πάση θυσία. Bots παντού. Έχουν τους δικούς τους παίκτες που παίζουν και τους κάνουν να κερδίζουν. Οι ίδιοι άνθρωποι κερδίζουν κάθε φορά. AA vs 72 και KK vs 48. Όλη την ώρα.

Οι καλοί παίκτες κερδίζουν πολύ λιγότερα από όσο θα έπρεπε, ενώ οι κακοί χάνουν επίσης λιγότερα από όσα θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στον ιστότοπο GGpoker, και περισσότερα κέρδη για αυτούς. Συνολικά είναι μια απάτη.
Lakis
Δημοσιεύσεις: 281
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2021 10:35 am

Δημοσίευση από Lakis »

Ο ιστότοπος απάτης ανήκει σε ρωσικά συμφέροντα, και τα φύλλα που δίνονται στους παίκτες και ανοίγονται στο flop δεν είναι καθόλου τυχαία, αν και λένε ότι συμμορφώνονται με τους νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου για τα τυχερά παιχνίδια, τότε είτε λένε, ψέματα, είτε οι ισχύοντες νόμοι δεν είναι επαρκείς. Λες και μπορούν να πατήσουν ένα κουμπί για να σα κάνουν να χάσετε ώστε να κερδίσουν τα εσωτερικά Bots που είναι οι αντίπαλοι σας, δεν έχουν σημασία οι πιθανότητες. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!!!
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δημοσίευση από Takis »

Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν αν το GGPoker είναι στημένο και αν είναι ένας νόμιμος ιστότοπος διαδικτυακού πόκερ για να παίξετε.

Και είναι σίγουρα ένα εύλογο ερώτημα όταν ένας σχετικά νεοφερμένος στο διαδικτυακό πόκερ όπως το GGPoker εκρήγνυται στη σκηνή, αυξάνοντας πολύ σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν γιατί έχουν τόσα πολλά bad beats στο GGPoker. Είναι το GGPoker νόμιμο; Μπορείτε να το εμπιστευτείτε και ούτω καθεξής;

Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα απαντήσω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις για εσάς.

Είναι το GGPoker στημένο;

Τι εννοούν λοιπόν οι άνθρωποι όταν ρωτούν εάν μια συγκεκριμένη τοποθεσία πόκερ είναι στημένη;

Λοιπόν, από την εμπειρία μου αναφέρονται σε πολλές αμφίβολες κάρτες ποταμού, τα λεγόμενα "setups" και τα παρόμοια. Βασικά, είναι σαν να παίρνουν το κοντό άκρο του ραβδιού πολύ πιο συχνά από ό,τι θα έπρεπε.

Και αυτό είναι απολύτως μια θεμιτή ανησυχία για ορισμένες διαδικτυακές τοποθεσίες πόκερ λόγω της ηλεκτρονικής φύσης της συμφωνίας. Θα μπορούσε να στηθεί εναντίον σας με κάποιο τρόπο;

Σχετικά με τους ισχυρισμούς περί νοθείας του GGPoker, δεν έχω δει κανένα στατιστικά σημαντικό στοιχείο σε αυτό το σημείο που να δείχνει οριστικά ότι το GGPoker είναι στημένο ή ότι υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες ανωμαλίες με το GGPoker RNG (γεννήτρια τυχαίων αριθμών). Επομένως, πρέπει να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι το GGPoker δεν είναι στημένο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι "η τσέπη μου AA έσπασε 4 φορές στη σειρά στο GGPoker" οι τύποι αξιώσεων δεν πλησιάζουν καν σε αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως στατιστικά σημαντική απόδειξη ότι μια τοποθεσία πόκερ είναι στημένη.

Αυτά είναι αντίθετα αυτά που αναφέρουμε ως μια κακή ιστορία.

Αλλά όπως πάντα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είστε ο πελάτης. Εάν πιστεύετε ότι το GGPoker είναι στημένο εναντίον σας, τότε μπορείτε να πάτε και να πάρετε την επιχείρησή σας αλλού ανά πάσα στιγμή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το GGPoker έχει πλήρη άδεια χρήσης στο Isle of Man και έχει επαληθευτεί το RNG του από αξιόπιστες ανεξάρτητες πηγές όπως το BMM Testlabs.

Το GGPoker προωθείται επίσης από μερικούς από τους πιο γνωστούς και διάσημους επαγγελματίες του πόκερ όπως ο Daniel Negreanu.

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το GGPoker είναι στημένο; Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό;

Εντάξει, γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το GGPoker είναι στημένο ακόμα και παρά την καταφανή έλλειψη πραγματικών αποδεικτικών στοιχείων που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό;

Από την εμπειρία μου ως επαγγελματίας πόκερ 10+ ετών, ο #1 λόγος είναι η έλλειψη κατανόησης του τρόπου λειτουργίας της διακύμανσης στο διαδικτυακό πόκερ. Και σίγουρα παίζει ρόλο και μια αυτοεξυπηρέτηση μεροληψίας .

Βασικά, οι προσφορές στο διαδικτυακό πόκερ είναι πολύ πιο γρήγορα από ένα κανονικό παιχνίδι πόκερ όπως το έχετε συνηθίσει στο τοπικό σας καζίνο ή στο σπίτι σας με φίλους.

Στην πραγματικότητα, ένα κανονικό διαδικτυακό τραπέζι πόκερ συνήθως κάνει περίπου 3 φορές περισσότερα χέρια ανά ώρα από ένα παραδοσιακό παιχνίδι πόκερ με τούβλα λόγω της αυτοματοποιημένης δομής συναλλαγών.

Αυτό που σημαίνει τελικά είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε να έχετε τουλάχιστον 3 φορές περισσότερα bad beats και coolers από ό,τι συνήθως.

Και αν επιλέξετε να κάνετε multi-table, τότε ο αριθμός των bad beats, των river suckouts και των setups που θα λάβετε σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο πόκερ όπως το GGPoker μπορεί να είναι 5x ή 10x όσο έχετε συνηθίσει.

Παρεμπιπτόντως, όταν δέχεσαι πολλά bad beats, παρά τα όσα πιστεύουν κάποιοι, αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ καλό. Γιατί σημαίνει ότι είσαι σε καλό παιχνίδι.

Όπως ανέφερα στο τελευταίο μου βίντεο , αυτό είναι ένα σημάδι ότι βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι πόκερ που έχει πολλούς χαλαρούς παίκτες αναψυχής, αλλιώς γνωστό ως "ψάρι".

Αλλά παίζοντας συνεχώς ενάντια σε κακούς παίκτες πόκερ όπως αυτό σε ιστότοπους όπως το GGPoker, αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλα κέρδη στο πόκερ.

Αλλά πρέπει να τονίσω ότι μερικές φορές μπορεί να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να εξομαλυνθεί η τύχη από ό,τι θα ελπίζαμε όλοι. Στην πραγματικότητα, μερικές μέρες που παίζετε πόκερ θα έχετε απλά bad beats και setups όλη μέρα.

Ως επαγγελματίας πόκερ 10+ ετών , αυτό είναι κάτι που έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές, μερικές φορές για εβδομάδες ή και μήνες.

Είτε παίζετε στο GGPoker είτε σε κάποιο άλλο διαδικτυακό ιστότοπο πόκερ, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείτε και να κατανοήσετε εάν θέλετε να προχωρήσετε ως νικητής παίκτης πόκερ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά για το διαδίκτυο”