Cash App και Square: Οι υπηρεσίες πληρωμών ανακάμπτουν «σταθερά» μετά από πολύωρες διακοπές λειτουργίας

Απάντηση
mixalis
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Τετ Φεβ 15, 2023 3:54 pm

Cash App και Square: Οι υπηρεσίες πληρωμών ανακάμπτουν «σταθερά» μετά από πολύωρες διακοπές λειτουργίας

Δημοσίευση από mixalis »

Χιλιάδες πελάτες της Cash App και της Square δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ή να στείλουν χρήματα την Πέμπτη και νωρίς την Παρασκευή, λόγω διακοπών του συστήματος που επηρέασαν και τις δύο υπηρεσίες πληρωμών.

Οι αναφορές διακοπής λειτουργίας και για τις δύο πλατφόρμες λήφθηκαν περίπου την ίδια ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με στοιχεία από το πρόγραμμα παρακολούθησης διακοπών Downdetector. Τις επόμενες ώρες, πολλοί πελάτες επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν μηνύματα λάθους και απογοητεύσεις σχετικά με την αδυναμία πρόσβασης στα χρήματά τους.

"Από το μεσημέρι PT (3 μ.μ. ET) της Πέμπτης, οι πωλητές δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς ή να επεξεργαστούν πληρωμές λόγω διακοπής του συστήματος εντός της Square", έγραψε η Square στο X, την πλατφόρμα παλαιότερα γνωστή ως Twitter, λίγο πριν τις 7 π.μ. ET Παρασκευή. "Γνωρίζουμε ότι μας εμπιστεύεστε την επιχείρησή σας και αυτές οι καταστάσεις προσθέτουν προκλήσεις στη λειτουργία των δραστηριοτήτων σας. Για αυτό, λυπούμαστε πραγματικά."

Σε μια μεταγενέστερη ενημέρωση της διαδικτυακής πύλης κατάστασης της, η Square είπε ότι οι υπηρεσίες της "ανακτούσαν σταθερά τη λειτουργικότητά τους" το πρωί της Παρασκευής.

Η εφαρμογή Cash ανέφερε παρόμοια ανάκτηση υπηρεσιών την Παρασκευή. Περίπου στις 7:30 π.μ. ET, η Cash App είπε ότι οι πελάτες μπορούσαν να προσθέσουν και πάλι μετρητά, να κάνουν αγορές με την Cash Card τους και να αγοράσουν Bitcoin. Αλλά δεν είχαν επιστρέψει πλήρως όλες οι υπηρεσίες.

«Συνεχίζουμε να έχουμε τη δυνατότητα να στέλνουμε πληρωμές και να εκμεταλλευόμαστε εφεδρικά χρήματα», έγραψε η Cash App στη σελίδα κατάστασης της Παρασκευής το πρωί. Το βράδυ της Πέμπτης, η υπηρεσία πληρωμών προέτρεψε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα «να μην επαναλάβουν ενέργειες όπως αποστολή και λήψη πληρωμών».

Η Block Inc., μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, παλαιότερα γνωστή ως Square Inc., είναι η μητρική εταιρεία και της Cash App και της Square. Οι υπηρεσίες πληρωμών χρησιμοποιούνται ευρέως από μικρές επιχειρήσεις, δωρεές και καθημερινές πληρωμές μεταξύ των καταναλωτών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Android εφαρμογές”