Ο σούπερ σταρ της ποπ Μπρούνο Μαρς δηλώνει την αγάπη του για το Τελ Αβίβ στο πρώτο σόου του Ισραήλ

Απάντηση
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Ο σούπερ σταρ της ποπ Μπρούνο Μαρς δηλώνει την αγάπη του για το Τελ Αβίβ στο πρώτο σόου του Ισραήλ

Δημοσίευση από petros »

Τραγουδώντας το «I love you» στα εβραϊκά και με τον πληκτρολόγιο του να παίζει ένα κλασικό ισραηλινό παιδικό τραγούδι, ο τραγουδιστής δίνει μια παράσταση που θα θυμάται σε περισσότερους από 60.000 Ισραηλινούς θαυμαστές.

Ο σούπερ σταρ της ποπ Μπρούνο Μαρς έδειξε το "24K Magic" του στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο από τα δύο sold-out σόου του στο Ισραήλ.

"Τελ Αβίβ!" φώναξε στο πληθωρικό πλήθος περισσότερων από 60.000 που είχαν μαζευτεί στο Yarkon Park για να δουν την πρώτη παράσταση του ερμηνευτή στο εβραϊκό κράτος. «Οι Χούλιγκανς [η μπάντα του] έφτασαν στο Ισραήλ».

«Έχουμε ακούσει ιστορίες για αυτό το μέρος, ακούσαμε ότι ιδρώνεις και ακούσαμε ότι χορεύεις… περιμέναμε πολύ καιρό να παίξουμε για σένα», δήλωσε.

Ο 37χρονος γέννημα θρέμμα της Χαβάης έχει απολαύσει σχεδόν 15 χρόνια επιτυχίας με μια μακρά λίστα επιτυχημένων τραγουδιών, 15 βραβεία Grammy και πολλούς άλλους δίσκους και επιτεύγματα. Η μητέρα του είναι Φιλιππινέζα και ο πατέρας του είναι μισός Πορτορικανός και μισός Εβραίος.

Χωρίς να επισημάνετε ούτε ένα λεπτό — εκτός από μερικά σκουπίσματα με πετσέτα από τον σωστά προβλεπόμενο ιδρώτα του — ο Άρης τροφοδοτείται από χτύπημα μετά από χτύπημα, μαγεύοντας το διαφορετικό πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια των διακοπών Σουκότ.

Ξεκίνησε τα πράγματα με την επιτυχία του «24K Magic», καθώς τα χρυσά πυροτεχνήματα ανέβηκαν πάνω από τη σκηνή, προτού μεταβεί στο «Finesse» και στη συνέχεια στο «Treasure», καθώς το συναρπαστικό κοινό τραγουδούσε κάθε λέξη.

Το πλήθος επευφημούσε και ούρλιαζε καθώς ο ποπ σταρ έδειξε πόση έρευνα είχε κάνει πριν φτάσει στο Ισραήλ.

Καθώς δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα «shalom», ο Mars έβαλε το σόου με φωνές προς το τοπικό πλήθος, κυρίως στο «Calling All My Lovelies», όταν όχι απλώς είπε αλλά τραγούδησε το «Ani Ohev Otach» (σ' αγαπώ) ως θαυμαστές. τρελάθηκε. Μπορεί να είναι ένα κόλπο που βγάζει σε όλες σχεδόν τις χώρες που επισκέπτεται, αλλά το πλήθος δεν το χορταίνει.

Εναλλάσσοντας κιθάρα, παίζοντας πιάνο και επιδεικνύοντας τις εντυπωσιακές χορευτικές του κινήσεις, ο Άρης παρέδωσε όλα όσα αναζητούσε το κοινό, περνώντας από τα "That's What I Like", "Versace on the Floor", "It Will Rain" και μια πληθωρική εκδοχή του «Marry You».

Ο Άρης μάλλον δεν άλλαξε τους στίχους αυτού του τραγουδιού «παπούτσια χορού» με «χορεύοντες Εβραίους» (μόνο αυτός ξέρει σίγουρα, αφού ακούγονται εναλλάξιμοι) αλλά δήλωσε «Τελ Αβίβ, νομίζω ότι θέλω να σε παντρευτώ!» καθώς το πλήθος βρυχήθηκε για άλλη μια φορά.

Καθισμένος στο πιάνο, έπαιξε σύντομες εκδοχές μερικών από τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα "Grenade", "Talking to the Moon" και "Nothin' On You" - ακόμη και αστειευόμενος με το κοινό ότι η καπνομηχανή που τον συνόδευε "μου κόστισε 15.000 σέκελ ακριβώς εκεί».

Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήρθε προς το τέλος της βραδιάς, όταν ο Άρης έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από τη σκηνή και ο πληκτράς του, John Fossit, έπαιξε μια οργανική εκδοχή του πολύ επίκαιρου κλασικού ισραηλινού παιδικού τραγουδιού, "Shlomit Bona Sukkah", (Shlomit builds a sukkah) από τη Naomi Shemer, καθώς το έκπληκτο και ενθουσιασμένο πλήθος τραγουδούσε μαζί.

Τελικά έκλεισε το σόου με ερμηνείες των "Locked Out of Heaven" και "Just the Way You Are", με ένα encore της μεγάλης επιτυχίας του "Uptown Funk".

«Ζητώ συγγνώμη που μας πήρε τόσο καιρό για να φτάσουμε εδώ», είπε στο πλήθος προς το τέλος της παράστασης. «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε πολύ, πολύ σύντομα.»

Στο μεταξύ, όσοι έχουν εισιτήρια για την παράστασή του το Σάββατο το βράδυ έχουν πολλά να περιμένουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”