Ο λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα θάφτηκε στο Άλθορπ

Απάντηση
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Νταϊάνα θάφτηκε στο Άλθορπ

Δημοσίευση από petros »

Η σύζυγος του Earl Spencer, Karen, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η πριγκίπισσα Diana θάφτηκε στο Althorp House στο Northamptonshire και όχι στην κρύπτη της οικογένειάς της.

Την Τρίτη, η Κοντέσα μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της γαλήνιας λίμνης όπου έχει αναπαυθεί η αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας και αυτό ώθησε έναν θαυμαστή να ρωτήσει: «Είδα στο διαδίκτυο ότι μπορεί να είχε θαφτεί στην κρύπτη της οικογένειας μαζί με τον πατέρα της σε εκκλησία που χρησιμοποιούσε η οικογένεια Σπένσερ».

Η Κάρεν έσπευσε να απαντήσει, εξηγώντας: «Ο νόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ότι θα έπρεπε να αποτεφρωθεί για να πάει στην κρύπτη και αυτό δεν ήταν αυτό που ήθελε, οπότε αυτό δεν ήταν δυνατό».

Οι θαυμαστές ήταν ευγνώμονες και έκπληκτοι για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διευκρίνιση, με έναν να γράφει: "Σας ευχαριστώ που αναφέρατε δημόσια αυτόν τον μακροχρόνιο μύθο. Μια δήλωση από την οικογένεια ήταν το κομμάτι που έλειπε σε 26 χρόνια εικασιών" και ένας άλλος πρόσθεσε: "Συμφωνώ Αυτή είναι η πρώτη δημόσια δήλωση από την οικογένεια. Λίγο περίεργο είναι στην ενότητα σχολίων στο Instagram, αλλά τουλάχιστον τώρα έχει αντιμετωπιστεί!"

Η λίμνη είχε μια γέφυρα για να φτάσει στο νησί όπου βρίσκεται τώρα η αείμνηστη Νταϊάνα, αλλά αφαιρέθηκε για λόγους ασφαλείας;

Ο πρίγκιπας Χάρι τα αποκάλυψε όλα στα απομνημονεύματά του Spare, εξηγώντας: «Η γέφυρα είχε αφαιρεθεί, για να δώσει στη μητέρα μου ιδιωτικότητα, για να κρατήσει μακριά τους εισβολείς».

Με τα χρόνια, οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι έχουν κάνει πολλές επισκέψεις στον χώρο ανάπαυσης της Νταϊάνα και ο Χάρι πήρε ακόμη και τη Μέγκαν Μαρκλ για να της αποτίσει φόρο τιμής.

Αλλά ο βασιλιάς Κάρολος έχει επισκεφτεί τον τάφο της Νταϊάνα; Ο κόμης Σπένσερ αποκάλυψε στο BBC Radio Five το 2001 ότι ο βασιλιάς δεν είχε ακόμη επισκεφθεί. «Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει ανοιχτή πρόσκληση, όπως γνωρίζει, να έρθει στο μνημόσυνο, αλλά δεν έχει δεχτεί ακόμη αυτή την πρόσκληση», είπε.

Το Althorp είναι επί του παρόντος κλειστό για το κοινό, αλλά θα ανοίξει ξανά το επόμενο καλοκαίρι, ώστε οι θαυμαστές να μπορούν να περιηγηθούν στους εκπληκτικούς χώρους και τις ιστορικές αίθουσες.

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα έχει πληθώρα συναρπαστικών βίντεο μέσα στους κήπους και τους τοίχους του ακινήτου. Επιπλέον, το δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις στο Althorp, συμπεριλαμβανομένου του τεράστιου έργου ανακαίνισης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά”