Η Samsung επεκτείνει τη συνεργασία με το Batteries Plus για να περιλαμβάνει επισκευές μέσω εγγύηση

Απάντηση
petros
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: Τρί Φεβ 14, 2023 2:21 pm

Η Samsung επεκτείνει τη συνεργασία με το Batteries Plus για να περιλαμβάνει επισκευές μέσω εγγύηση

Δημοσίευση από petros »

Η Samsung επεκτείνει τη συνεργασία της με το Batteries Plus, παρέχοντας στους πελάτες ακόμη περισσότερες επιλογές όσον αφορά την επισκευή συσκευών Galaxy. Το Batteries Plus εντάχθηκε στο πρόγραμμα Independent Service Provider (ISP) της Samsung το 2018, αλλά κυρίως χειρίστηκε επισκευές εκτός εγγύησης. Με την επέκταση, η αλυσίδα λιανικής θα μπορεί πλέον να φροντίζει για επισκευές εντός της εγγύησης και να συντηρεί ένα ευρύτερο φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των αναδιπλούμενων.

Ο Mark Williams, Αντιπρόεδρος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Samsung Electronics America, είπε ότι τα smartphone Galaxy διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων και μπορεί να είναι άβολο να τα αποχωρίζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω επισκευής. Η Williams πρόσθεσε ότι η βελτιωμένη συνεργασία με το Batteries Plus καλύπτει ένα κρίσιμο κενό σε κοινότητες όπου δεν υπάρχει υπάρχουσα τοποθεσία Samsung Care ή άλλα εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις.

Η Samsung είπε ότι οι τεχνικοί της Batteries Plus είναι πιστοποιημένοι στο πρόγραμμα Wireless Industry Service Excellence ( WISE ) και χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά και εξοπλισμό Samsung.

Για όσους προτιμούν να επισκευάσουν τη συσκευή τους αυτοπροσώπως αντί να την ταχυδρομήσουν και εξακολουθούν να καλύπτονται από την εγγύηση, το Batteries Plus θα μπορούσε να είναι μια βιώσιμη επιλογή. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος είναι να βρει ένα συμμετέχον κατάστημα στην περιοχή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Samsung, μόνο 35 καταστήματα λιανικής Batteries Plus θα γίνουν εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης της Samsung (ASC) και όχι αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Δεν είναι πολλά καταστήματα για ολόκληρη τη χώρα, αλλά ευτυχώς για όσους χρειάζονται τοπική επισκευή, η Samsung έχει περισσότερες από 2.000 συνολικά εξουσιοδοτημένες τοποθεσίες φροντίδας σε όλη τη χώρα που καλύπτουν περισσότερο από το 80 τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ. Η αυθημερόν υπηρεσία είναι συχνά ο κανόνας με τυπικούς χρόνους επισκευής δύο ωρών ή λιγότερο, είπε η Samsung.

Το Geek Squad της Best Buy είναι επίσης εξουσιοδοτημένο να επισκευάζει συσκευές Samsung και προσφέρει επίσης αυθημερόν σέρβις σε κοινές επισκευές, όπως αντικαταστάσεις οθόνης ή κάμερας.

Το Batteries Plus διαθέτει πάνω από 600 καταστήματα franchise, οπότε με ό,τι τύχη, ίσως η Samsung επεκτείνει το πρόγραμμα επισκευής σε περισσότερα καταστήματα στο μέλλον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Samsung”