Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Απάντηση
Kostas
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 06, 2021 11:41 am

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Δημοσίευση από Kostas »

Καταπληκτικό κινητό φινετσάτο, έχεις κάθε ημέρα να μαθαίνεις και από μια έξυπνη λειτουργία που θα σου κάνει την εμπειρία σου και την καθημερινότητα σου ακόμα πιο εύκολη. Πολύ ευχαριστημένος και από το face id αλλά και από το δακτυλικό αποτύπωμα.

Μπαταρία με όλα στο φουλ και αρκετή χρήση βγάζω ημέρα, επιτέλους.

Ταχύ φορτιστές στο εμπόριο υπάρχουν αρκετοί θα σας κοστίσουν περίπου 20-25 € έξτρα (δεν χρειάζεται ο φορτιστής να είναι πάνω από 25w).

Από θήκες δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα, και από όσες είναι διαθέσιμες σχεδόν όλες είναι πολύ μέτριες ποιοτικά και σχεδιαστικά.

Αν σας προβληματίζουν λίγο οι μόνο δύο επιλογές χρωμάτων, περιμένετε λίγο θα βγάλει άλλες δύο και η μία εξ αυτών, το καφέ, για εμένα είναι ότι πιο όμορφο έχω δει σε κινητό.

Εκτός από την προωθητική ενέργεια με τα πολύ ακριβά δώρα που έπαιξε ρόλο στην αγορά μου, ένα κριτήριο είναι και η οθόνη και η εξωτερική εμφάνιση του κινητού. Βάζοντας το δίπλα δίπλα με ένα iPhone 12 pro max είχα ένα πολύ ωραίο iPhone 12 pro max από μπροστά με ένα s21 ultra να δείχνει λίγο παλιακό μέχρι να ανοίξουν οι οθόνες και όλα να αντιστραφούν. Το ίδιο αλλά αντίστροφα πάλι συνέβη και με την πίσω όψη όπου εκεί το s21 ultra δείχνει εκλεπτυσμένο και σύγχρονο και το iPhone 12 pro max ξεπερασμένο και παλιό.

Όπως και να έχει το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι το s21 ultra σε κάνει να νιώθεις στο τέλος ότι έχεις κάνει μια τίμια αγορά και αυτό τελικά είναι το σημαντικότερο από όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Samsung”