Samsung UE55TU7172 Smart 4K UHD 55"

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

Samsung UE55TU7172 Smart 4K UHD 55"

Δημοσίευση από Nikolaos »

Την πρώτη βδομάδα μου παρουσίαζε ένα τρέμουλο στις αλλαγές οθόνης . Τρέμουλο το οποίο δεν έφευγε . Έπειτα από επικοινωνία με το σέρβις μου είπαν να κάμω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Το πρόβλημα επιλύθηκε . Κατά τα αλλά η τηλεόραση δεν έχει πολύ καλό μαύρο . Στις ταινίες όταν βλέπω νετφλιξ και έχεις σκοτεινές σκηνές το μαύρο το χάνει . Αλλά σε ζωντανά χρώματα είναι πολύ καλή . Την χρησιμοποιώ και για σύνδεση με Χβοχ ΟΝΕ Χ και είμαι ευχαριστημένος . Επίσης την συνδέω εύκολα με το IPhone , την ηχόμπαρα μέσω Bluetooth και το λαπτοπ . Θα μπορούσαν να έχουν βάλει ένα καλύτερο Χειριστήριο. Για τα λεφτά της είναι καλή .

Update : έπειτα από την αλλαγή οθόνης είναι μια χαρά η τηλεόραση . Δεν μου εμφανίζει τις σκιές και νομίζω ότι γενικά η προηγούμενη οθόνη είχε θέμα ως προς τα χρώματα .

update μετά από 3 μήνες χρήσης: έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη . Κάτι σκιές κάτι γραμμές και εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχω τηλεόραση γιατί περιμένω την σαμσουνγκ να στείλει πάνελ . Αντί να μου κάνει αντικατάσταση . Αν μου δινόταν η δυνατότητα αντικατάστασης δεν θα διάλεγα την ίδια .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Smart TV”