LG 49NANO816NA Smart 4K UHD 49"

Απάντηση
Nikolaos
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Τρί Ιαν 19, 2021 5:02 pm

LG 49NANO816NA Smart 4K UHD 49"

Δημοσίευση από Nikolaos »

Λοιπον επειδή βλέπω σχόλια η αρνητικούς ψήφους θα σας μιλήσω καθαρά αντικειμενικα πήρα την 49' και η άποψη μου είναι για έναν casual άνθρωπο είναι άψογη με μερικές ρυθμισεις την φέρνεις στα ίσια πολύ σημαντικό βγάζεις το local dimming για το λόγο ότι χαλάει πολύ την μαύρη εικόνα αλλά αφού υπάρχει επιλογή off μην φοβάστε τίποτα ... όσο αφορά τους αρνητικους ψηφους calm down παιδιά η τηλεόραση κάνει δουλειά δηλαδή για τα λευτα της είναι κομπλε.. αυτη που γνωρίζουν φυσικά δεν θα ξετρελαθουν θα την πουν decent.. αλλά για τους απλούς θνητούς που δεν κάνουν συγκρίσεις ούτε κοιτάνε τα deep analysis είναι καλή και κάνει την δουλειά της αν έχεις budget να δώσεις αλλo ένα 500αρι ναι εκεί θα πας σε άλλη ποιότητα..μην τη φοβήθητε με της κατάλληλες ρυθμισεις είναι μια χαρά..για εσένα φίλε μου που κοιτάς και την παραμικρή λεπτομέρεια βάλε αλλά 300 με 500 και πάρε μια άξια προς εσένα δεν χρειάζεται να κρίνεις ..
Kostas
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 06, 2021 11:41 am

Δημοσίευση από Kostas »

Αγόρασα την 55' 680 με δώρο 6 μήνες CosmoteTV. Αυτά που κυρίως δουλεύω εγώ σε μια τηλεόραση είναι:
media player για προβολή ταινιών, youtube και πολύ λιγότερο τα τηλεοπτικά κανάλια.

H πρώτη εντύπωση ήταν λίγο απογοητευτική κυρίως μιλάω για την εικόνα, όμως χρειάζεται χρόνο να ασχοληθείς με τις άπειρες ρυθμίσεις και συνδιασμούς που μπορείς να κάνεις. Τότε αρχίζουν να ξεδιπλώνονται οι δυνατότητές της πού είναι πάρα πολλές. Είναι σε όλα της πολύ καλή και πραγματικά όσον αφορά με την ποιότητα κατασκευής που οι περισσότεροι παραπονιούνται, αναρωτιέμαι γιατί. Εξάλλου πάντα πρέπει να κρίνουμε το κάθε προιόν σε σχέση με την κατηγορία του και τα χρήματα που δώσαμε.

Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ωραίο Opel Astra για τα λεφτά της αλλά δεν θα είναι ποτέ BMW ή Porsche Cayenne. Όσοι ψάχνετε κάτι παραπάνω ετοιμαστείτε να προσθέσετε κανένα πεντακοσάρικο με χιλιάρικο ακόμα στο budget σας.
Πιστεύω τελικά για αυτά που έδωσα ήταν και παραπάνω από αυτό που χρειαζόμουν και περίμενα και μπορεί να σε πάει άνετα ως και για δεκαετία από πλευράς τεχνολογίας.
ΥΓ. To Control τα σπάει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Smart TV”