Δωρεάν tabs για τον Finder

Απάντηση
Takis
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τρί Μαρ 30, 2021 1:44 pm

Δωρεάν tabs για τον Finder

Δημοσίευση από Takis »

Πάνε ήδη δύο χρόνια από τότε που έβαλα τα tabs στη καθημερινή χρήση του Finder μου χρησιμοποιώντας το TotalFinder. Όσο χρήσιμα είναι τα tabs στους browsers, άλλο τόσο είναι και στον Finder. Και ενώ το TotalFinder εξυπηρετεί όλες μου τις ανάγκες, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει άλλη μία αξιόλογη λύση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όσων δεν μπήκαν στη διαδικασία να δοκιμάσουν ή να αγοράσουν το TotalFinder.

Μιλάω φυσικά για το XtraFinder το οποίο θεωρώ τον πιο αξιόλογο (αν όχι μοναδικό) αντίπαλο του TotalFinder. Από θέμα δυνατοτήτων νομίζω πως και τα δύο είναι φορτωμένα για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Το XtraFinder όμως υπερέχει απίστευτα στο θέμα τιμής. Συγκρίνοντας τα $18 του TotalFinder με το δωρεάν του XtraFinder, πιστεύω πως δεν τίθεται καν σύγκριση. Και το κερασάκι της υπόθεσης θα έλεγα πως είναι το ότι το XtraFinder μου φαίνεται πιο “ελαφρύ” και πιο σταθερό!

Αν λοιπόν ψάχνατε ένα τρόπο για να βάλετε τα tabs στη ζωή του Finder σας, μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν από το XtraFinder. Είμαι σίγουρος πως θα το βρείτε ιδιαίτερα χρήσιμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “MacOS”