ΑρχικήΨυχαγωγίαMovies-seriesΗ Disney θα αποσύρει οριστικά τις ταινίες Marvel και Star Wars από...

Η Disney θα αποσύρει οριστικά τις ταινίες Marvel και Star Wars από το Netflix

Η Disney θα αποσύρει οριστικά τις ταινίες Marvel και Star Wars από το Netflix.

Η Disney ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τη δική της υπηρεσία ροής μέχρι το 2019 και να τραβήξει όλο το περιεχόμενό της από την Netflix. Ωστόσο,αργότερα αναφέρθηκε ότι η Netflix προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με την Disney, ελπίζοντας να διατηρήσει τα δικαιώματα streaming των προηγούμενων κινηματογραφικών εκδόσεων στα franchises Star Wars και Marvel.

Δυστυχώς, η Disney επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να τραβήξει όλες τις ταινίες Marvel και Star Wars από τη Netflix μετά τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας το 2019. «Πλέον αποφασίσαμε να βάλουμε τις ταινίες Marvel και Star Wars στο δικό μας μετερίζι», Δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Robert A. Iger κατά τη διάρκεια μιας συνόδου Q & A στο συνέδριο Media, Communications & Entertainment της Τράπεζας της Αμερικής Merrill Lynch 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Παρόλο που η Disney έχει διευκρινίσει ότι οι ταινίες Star Wars και Marvel θα αφαιρεθούν, είναι αβέβαιο εάν θα επηρεαστούν άλλοι τίτλοι κάτω από την ομπρέλα της Disney. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη δηλώσει εάν θα έχουν επηρεαστεί από την κίνηση οι πρωταγωνιστές όπως οι Daredevil , Jessica Jones , Luke Cage , Iron Fist .

Ένας εκπρόσωπος της Netflix είπε στο The Verge τον περασμένο μήνα ότι η εταιρεία θα “συνεχίσει να συνεργάζεται με την Walt Disney Company σε πολλά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης με την Marvel TV”.

Η δήλωση αυτή φαίνεται να υποδηλώνει ότι υπάρχουν ορισμένες επιχειρηματικές ρυθμίσεις και η συμφωνία σχετικά με τις σειρές Marvel δεν θα επηρεαστεί σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή προέχει η υπεράσπιση των συμφερόντων και το κέρδος της έως ότου η Disney επιβεβαιώσει τα σχέδιά της σχετικά με τη συμφωνία Marvel TV με την Netflix.

Η υπηρεσία συνεχούς ροής της Disney αναμένεται να ξεκινήσει το 2019 και άλλες λεπτομέρειες όπως η τιμολόγηση, το όνομα υπηρεσίας ροής και η διεθνής διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166