Η προώθηση του Pay to Play της Razer ενδέχεται να διακοπεί

Η προώθηση του Pay to Play της Razer ενδέχεται να διακοπεί

Η προώθηση του Pay to Play της Razer ενδέχεται να διακοπεί.

Η Razer αναστέλλει την προώθηση του “Paid to Play” από την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με μια ανάρτηση από την ίδια την εταιρεία στο επίσημο φόρουμ της. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, η Razer επιβραβεύει τους πελάτες της με ένα ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται zSilver για σε όσους παίζουν παιχνίδια στον επιτραπέζιο υπολογιστή μέσω του λογισμικού Cortex της εταιρείας. Όσοι παίκτες κερδίζουν αυτά τα σημεία έχουν τη δυνατότητα να τα ανταλλάξουν για την απόκτηση προϊόντων της Razer.

Το Paid to Play ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο , και ως τώρα έχουν κερδηθεί από τους παίκτες συνολικά 1 δισεκατομμύριο zSilver – και οι πελάτες τα έχουν εξαργυρώσει πάνω από 35.000 φορές ως ανταμοιβή.

Η Razer δεν εξήγησε γιατί αναστέλλει την υπηρεσία και ποιες ιδιαιτερότητες την οδήγησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά δήλωσε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ωφεληθεί η κοινότητα των παικτών της.

Η εταιρεία αναμφισβήτητα ζει ένδοξες στιγμές, γνωρίζοντας θερμή αποδοχή από τον κόσμο τα τελευταία έτη, επίσης πέρα όλων των άλλων, έχει μια μακρά λίστα εργαλείων υλικολογισμικού (Hardware) και λογισμικού (software) για gamers, για esports επαγγελματίες παίκτες και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που καλύπτουν αυτά τα γεγονότα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους χορηγούς των εκδηλώσεων και των ομάδων του esports. Όμως τώρα για ένα περίεργο λόγο επανεξετάζει την προσέγγισή της στο κεντρικό ακροατήριό της, πιθανόν για να νοικοκυρέψει τα οικονομικά της και να μη σπαταλάει άσκοπα χρήματα εκεί που δεν χρειάζεται.

Η εταιρεία ανέφερε σχετικά με το θέμα τα εξής: Πάντα ακούμε την κοινότητά μας με ιδιαίτερη προσοχή, και λαμβάνουμε σοβαρά τα οποιαδήποτε σχόλια για να γίνουμε καλύτεροι, διότι είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι σε αυτό τον κόσμο. Με όλο και μεγαλύτερο αριθμό αρνητικών ανατροφοδοτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα Paid to Play, πρόκειται να επανεξετάσουμε το γενικό πρόγραμμα και τη δομή του για να ανταμείψουμε με το σωστότερο τρόπο τους παίκτες μας.

Αλλά ενώ το πρόγραμμα βρίσκεται υπό επανεξέταση, η Razer λέει ότι θα κλείσει το πρόγραμμα επ ‘αόριστον εάν δεν μπορέσει να βρει μία ουσιαστική και ικανοποιητική λύση. Παρεμπιπτόντως ζητήσαμε από την εταιρεία περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το θέμα – ειδικά για την αρνητική ανάδραση αντίδραση των παικτών, και ένας εκπρόσωπος είπε ότι δεν επιθυμεί να κάνει κανένα σχόλιο για τα αρνητικά σχόλια των χρηστών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας