ΑρχικήΥπολογιστέςΗ Razer στοχεύει τους παίκτες των FPS με το νέο ποντίκι Basilisk

Η Razer στοχεύει τους παίκτες των FPS με το νέο ποντίκι Basilisk

Η Razer στοχεύει τους παίκτες των FPS με το νέο ποντίκι Basilisk.

Η Razer ανακοίνωσε την έναρξη ενός άλλου ιδιαίτερου mouse για την όλο και πιο ποικίλη σειρά του, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά για τίτλους πρώτου προσώπου (FPS): το Razer Basilisk.

Με βάση τον ίδιο οπτικό αισθητήρα πέμπτης γενιάς πού βρίσκεται στα ποντίκια DeathAdder Elite και Lancehead Tournament Edition της εταιρείας, προσφέροντας μια ρυθμιζόμενη ανάλυση που ξεπερνά τα 16.000 κουκκίδες ανά ίντσα (DPI), ο Razer Basilisk ισχυρίζεται ότι διαφοροποιείται από τους αντιπάλους του με εστίαση σε τίτλους FPS με εμφανή σημαντικά περιθώρια εξατομίκευσης και προσαρμογής.

«Η προσαρμοστικότητα του Razer Basilisk ξεχωρίζει από τα άλλα ποντίκια FPS και είναι κάτι που μας κάνει εξαιρετικά υπερήφανους» , λέει ο Min-Liang Tan, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Razer, για το τελευταίο σχέδιο της εταιρείας του. «Αυτό είναι ένα ποντίκι που έχει σχεδιαστεί για να τροποποιήσει την τελευταία απόδοση των επιδόσεων από το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού FPS κάθε παίκτη. Για παιχνίδια όπως το CS: GO, PUBG, Quake και τα likes, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο».

Εκτός από τις συνηθισμένες λειτουργίες ρύθμισης που είναι κοινές στα περισσότερα ποντίκια, όπως η ανάλυση αισθητήρων, το Razer Basilisk περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη αντίσταση κύλισης μέσω ενός επιλογέα στην κάτω πλευρά, αφαιρούμενο ‘clutch’ το οποίο από προεπιλογή χρησιμοποιείται για την προσωρινή εναλλαγή μεταξύ χαμηλού και υψηλού αισθητήρα αλλά μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε άλλη λειτουργία και η οποία περιλαμβάνει μακρύ και μικρό μέγεθος για να καλύψει διαφορετικά σχήματα χεριών και επιφανειακή βαθμονόμηση για αύξηση της ακρίβειας του οπτικού αισθητήρα.

Φυσικά, το ποντίκι περιλαμβάνει επίσης το προγραμματισμένο σύστημα φωτισμού RGB του Razer με Chroma.

Η Razer επιβεβαίωσε ότι το Basilisk θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αυτό το μήνα με τη διεθνή διαθεσιμότητα που έχει προγραμματιστεί για το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και έχει καθορίσει μια λιανική τιμή 70 ευρώ (με ΦΠΑ) στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην επίσημη σελίδα του προϊόντος .

Επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η κορυφαία στο είδος της, συνεχώς μας εκπλήσσει με κάτι καινούργιο το οποίο είναι καλύτερο από το προηγούμενο και νομίζω πως όλοι οι Gamers θα συμφωνήσουν με αυτό το σκεπτικό.

Βέβαια για να λέμε του στραβού το δίκιο, το κοστολόγιο των προϊόντων της είναι απαγορευτικά για μία μερίδα παικτών που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσει αυτό το εύρος των χρημάτων. Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς τα Mouse τους είναι καταπληκτικά.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166