ΑρχικήΕφαρμογέςΗ WhatsApp επιβεβαιώνει ότι οι εταιρείες θα πληρώσουν τα νέα επιχειρηματικά εργαλεία

Η WhatsApp επιβεβαιώνει ότι οι εταιρείες θα πληρώσουν τα νέα επιχειρηματικά εργαλεία

Η WhatsApp επιβεβαιώνει ότι οι εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν τα νέα επιχειρηματικά εργαλεία.

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων θα επιτρέψει σύντομα σε μεγάλες επιχειρήσεις να πληρώσουν πρόσθετα χαρακτηριστικά για να προσεγγίσουν καλύτερα τους πελάτες τους.

Το WhatsApp προετοιμάζεται να κερδίσει χρήματα από τη δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, χρεώνοντας όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις που επιθυμούν να κάνουν χρήση των επαγγελματικών εργαλείων που θα τους επιτρέψει να επικοινωνήσουν ορθότερα με τους πελάτες τους.

Η επιχειρησιακή λύση της εταιρείας θα επιτρέψει σε παγκόσμιες εταιρείες να παρέχουν στους πελάτες τους χρήσιμες πληροφορίες, όπως επιβεβαιώσεις παράδοσης, ώρες πτήσεων και άλλες ενημερώσεις σχετικά με τις αγορές τους ή πιθανά νέα προϊόντα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της WhatsApp, ο Matt Idema παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τρέχον σχέδιο δημιουργίας εσόδων της εταιρείας, λέγοντας:

“Σκοπεύουμε να χρεώνουμε τις επιχειρήσεις στο μέλλον. Προς το παρόν δεν μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την κοστολόγηση των υπηρεσιών μας”.

Η εταιρεία προγραμματίζει επίσης να κυκλοφορήσει μια δωρεάν εφαρμογή που θα εξυπηρετεί τις μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, αν και δεν έχουν ακόμη αποσταλεί πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Η WhatsApp ανακοίνωσε επίσημα το κλειστό πρόγραμμά της, το οποίο χρησιμοποιεί ένα πράσινο σημάδι ελέγχου για να δείξει ότι μια επιχείρηση έχει επαληθευτεί και δεν είναι ούτε ψεύτικο, ούτε προσωπικός λογαριασμός. Η εταιρεία δοκιμάζει αυτό το χαρακτηριστικό για μερικές εβδομάδες τώρα και είναι ένα καλό πρώτο βήμα στο δρόμο για τη δημιουργία εσόδων για την εφαρμογή.

Το Facebook απέκτησε το WhatsApp το 2014 και από τότε η εφαρμογή έχει ξεφορτωθεί την ετήσια συνδρομή της για $ 1 και οι δύο εταιρείες έχουν αντιταχθεί στη θέση των διαφημίσεων στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για φόβους υποβάθμισης της εμπειρίας των χρηστών.

Χρεώνοντας τις επιχειρήσεις για πρόσθετες δυνατότητες για να προσεγγίσουν καλύτερα τους πελάτες, η WhatsApp μπορεί να βρήκε τον καλύτερο τρόπο να κερδίσει χρήματα χωρίς να αποξενώσει τους 1 δισεκατομμύριο καθημερινούς χρήστες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166