Η Απαιτητική σύντροφος που όλο ζητάει

Η απαιτητική σύντροφος που όλο ζητάει

Η Απαιτητική σύντροφος που όλο ζητάει και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Παρακάτω ακολουθούν απλά τρικ για να πάρεις αυτό που εσύ θες, και όχι εκείνη μέσα από την τακτική που σου προτείνει το Texnologia.Net.

Αν θέλει κουτάβι, αλλά εσύ όχι…

.…αγόρασέ της το robot pet Pleo.

Για να μην έχεις τύψεις που δεν της έκανες το χατίρι, μάθε απλώς ότι το συγκεκριμένο pet είναι το πιο έξυπνο στο είδος των robosapien. Βέβαια, μπορεί να μη μοιάζει με το σκυλάκι που είχε στο μυαλό της (είναι ένας μίνι δεινόσαυρος), αλλά πραγματικά θα το λατρέψει. Οι κινήσεις του μοιάζουν αληθινές, το δέρμα του είναι απαλό, χωρίς ραφές κι έχει ελαστικότητα, ενώ ανάμεσα στα κρυφά χαρίσματά του είναι οι 38 αισθητήρες που αντιλαμβάνονται το φως, το άγγιγμα, τον ήχο και τις κινήσεις. Είναι τόσο ρεαλιστικό, που το επόμενο καλοκαίρι θα ψάχνεις κάποιο ξενοδοχείο ζώων για να το φιλοξενήσει όσο εσύ θα λείπεις διακοπές.

Αν θέλει να μείνετε μαζί, αλλά εσύ όχι…

…αγόρασε της καινούργιο κρεβάτι.

Θέλει να συζήσετε, γιατί πολύ απλά θέλει τη δέσμευση. Οχι, όχι, δεν είναι το όνειρο της ζωής της να σου πλένει τις κάλτσες και τα βρώμικα πιάτα σου ούτε να σε ακούει να τα κάνεις κάθε πρωί στις 6.42. «Με το να της αγοράσεις ένα κρεβάτι είναι σαν να κάνεις μία ανοιχτή δήλωση δέσμευσης, αλλά χωρίς όλα τα υπόλοιπα συναισθηματικά καλούδια της συμβίωσης κάτω από την ίδια στέγη» υποστηρίζει η Siski Green, συγγραφέας του How to Blow Her Mind in Bed. «Είναι κάτι σαν προκαταβολή τού ότι θα συζήσετε – επενδύεις χρόνο και χρήματα σε κάτι που είναι σημαντικό και για τους δύο και θα το κρατήσει για πολύ καιρό».
Κάνε κλικ στο www.coco-mat.com για να δεις και να βρεις κρεβάτια και στρώματα, που θα σας κάνουν να μη θέλετε να σηκωθείτε από αυτά.

Αν θέλει παιδιά, αλλά εσύ όχι…

…αγόρασέ της ένα Labrador Retriever.

Καλύτερα να σου καταστραφούν τρία ζευγάρια παπούτσια και μισός καναπές από το να κάνεις ένα παιδί για το οποίο δεν είσαι ακόμη έτοιμος. Οπως και τα παιδιά, έτσι και τα ζώα θέλουν φροντίδα -νερό, φαγητό, χάδια- αλλά σε αντίθεση με τα παιδιά, ένας σκύλος δεν πρόκειται να ενηλικιωθεί κι ένα ωραίο πρωί να φύγει για το Λονδίνο, όπου θα πάει και καλά να σπουδάσει, αλλά στην ουσία θα κάνει clubbing 48 συνεχείς ώρες και θα αφήνει άπλυτα πιάτα τριών μηνών, που στο τέλος θα τα χαρίσει στον επόμενο ένοικο. Το τελευταίο μάλιστα είναι ένας καλός λόγος για να την κάνεις να ξεχάσει στρουμπουλά ροδισμένα μπουτάκια και μικρές πατούσες. Γιατί τώρα ένα Labrador Retriever; Είναι παιχνιδιάρικα, είναι πιστά και αγαπούν τα παιδιά (στην περίπτωση που στο μέλλον αλλάξεις γνώμη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας