ΑρχικήΕιδήσειςΗ «μεγάλη Δευτέρα» του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Η «μεγάλη Δευτέρα» του Αβραάμ Παπαδόπουλου

Η πιο μεγάλη… Δευτέρα της καριέρας τού Αβραάμ Παπαδόπουλου αναμένεται να είναι η σημερινή. Ο νεαρός διεθνής αμυντικός «πολιορκείται» από ομάδες του εξωτερικού, της Ελλάδας, αλλά και από αυτήν, στην οποία… ανήκει, τον Αρη, για να μετεγγραφεί ή να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2013.

Σήμερα ο παίκτης θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης για να συζητήσει την συνέχιση της παραμονής του, τη στιγμή που ο πρόεδρος των «κίτρινων», Λάμπρος Σκόρδας, φέρεται έτοιμος να του προτείνει 1,7 εκατ. ευρώ γι’ αυτό το νέο συμβόλαιο. Στις πιέσεις των «ερυθρολεύκων» του Ολυμπιακού, αλλά και των «πράσινων» του Παναθηναϊκού οι «κίτρινοι» σιωπούν, ενώ δεν επιβεβαίωσαν νέα πρόταση των πρωταθλητών για τον Παπαδόπουλο, ούτε όμως και του Παναθηναϊκού που φέρεται να «μπήκε» και σε αυτή την περίπτωση μετεγγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, κι ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να είναι «κατασταλαγμένος» στο τι θα κάνει. Περιμένει να ακούσει και πάλι τις προτάσεις του Αρη, να ξεκαθαριστεί αν και πόσο υπάρχει το ενδιαφέρον απ’ τις ομάδες του εξωτερικού και της Ελλάδας και μετά να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Άρη.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Σκόρδας θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αλλά και να δείξει έτσι ότι «δεν πουλάει στην Αθήνα», κάτι που θα ξεκαθαριστεί επισήμως στη σημερινή γενική συνέλευση της «Λέσχης Φίλων Αρη». Εκεί θέλει να ανακοινώσει και μετεγγραφές: ονόματα, όπως του Αργεντίνου Γκαστόν Κάσας της Κάντιθ και του συμπατριώτή του Εμπρέου της Ρίβερ Πλέιτ, προστίθενται στην μετεγγραφική λίστα, όπως και του Σέρβου τερματοφύλακα, Ιλιτς, της ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Πέρσι, πάντως, ο Σκόρδας είχε ανακοινώσει τις μετεγγραφές των Κάλβο, Πρίττα, ενώπιον της Λέσχης. Οι «κίτρινοι» έχουν να λύσουν κι άλλα θέματα, όπως των Βραζιλιάνων Αμορόζο και Αουρέλιο. Αμφότεροι φαίνεται να συγκεντρώνουν πλέον κάποιες πιθανότητες για να μείνουν, τελικά, αν και αυτές παραμένουν λίγες. Ο πρώτος έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο και ο Μπάγεβιτς δεν φάνηκε να τον υπολογίζει, ενώ ο δεύτερος υπέγραψε συμφωνητικό με την Ανόρθωση εν αγνοία του Αρη.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Είμαι ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος. Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166