Η Mozilla παρουσίασε το Firefox Quantum for enterprises για επιχειρήσεις

Η Mozilla παρουσίασε το Firefox Quantum for enterprises για επιχειρήσεις

Η Mozilla παρουσίασε το Firefox Quantum for enterprises για επιχειρήσεις.

Καθώς οι επιχειρήσεις απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τους παραδοσιακούς τρόπους λειτουργίας τους, η Mozilla έχει ξεκινήσει τη beta έκδοση του Firefox Quantum for Enterprise για να καλύψει τη ζήτηση των σύγχρονων επιχειρηματικών ροών εργασίας.

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των επαγγελματιών της πληροφορικής για να παρέχει ταχύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία περιήγησης, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους διαχειριστές να έχουν πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνονται και αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις τους μέσω του Firefox Quantum for enterprises.

Το Firefox Quantum τροφοδοτείται από ένα νέο σύστημα που εκμεταλλεύεται πλήρως τα σημερινά συστήματα πολλαπλών πυρήνων των υπολογιστών. Χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού του συστήματος Mozilla, το Rust, ο περιηγητής είναι σε θέση να τρέχει παράλληλα σε πολλαπλούς πυρήνες CPU βελτιώνοντας την ταχύτητα και την απόδοση του.

Επίσης, το Firefox Quantum επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν πολλαπλές εφαρμογές με λιγότερη μνήμη RAM για να συνεχίσουν να τρέχουν τις παραδοσιακές εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές, όπως το Word ή το Photoshop.

Η Mozilla παρέχει επίσης ασφαλέστερη εμπειρία περιήγησης αρνούμενη να παρακολουθεί τη δραστηριότητα των χρηστών για να παρέχει στοχευμένη διαφήμιση, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης της Mozilla είναι διαθέσιμο για λήψη προς τους επαγγελματίες της πληροφορικής που επιθυμούν να επωφεληθούν από τα νέα χαρακτηριστικά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας