RTV Ora
RTV Ora

Radio Televizioni Ora me programacion të pasur. Një kanal televiziv kombëtar privat në shërbim të shqiptarëve, brenda dhe jashtë kufijve me programacion 24 ore. Na ndiqni!

Subscribers

274,000

Views

280,888,338

Videos

47,980

YouTube ID

UCAPO9OETEVkP50HPIqvUTOA

Youtube Account Stats Summary ( LAST 15 ENTRIES )
Date Subscribers Views Videos
2022-11-22 Tue 271,000 - 277,040,484 - 47,503 -
2022-11-23 Wed 271,000 - 277,294,019 +253535 47,541 +38
2022-11-24 Thu 271,000 - 277,534,098 +240079 47,577 +36
2022-11-25 Fri 271,000 - 277,768,508 +234410 47,620 +43
2022-11-26 Sat 272,000 +1000 278,011,153 +242645 47,655 +35
2022-11-27 Sun 272,000 - 278,301,800 +290647 47,684 +29
2022-11-28 Mon 272,000 - 278,771,300 +469500 47,728 +44
2022-11-29 Tue 272,000 - 279,035,215 +263915 47,757 +29
2022-11-30 Wed 273,000 +1000 279,318,220 +283005 47,787 +30
2022-12-01 Thu 273,000 - 279,562,183 +243963 47,823 +36
2022-12-02 Fri 273,000 - 279,780,302 +218119 47,853 +30
2022-12-03 Sat 273,000 - 280,017,338 +237036 47,872 +19
2022-12-04 Sun 273,000 - 280,301,902 +284564 47,916 +44
2022-12-05 Mon 274,000 +1000 280,607,937 +306035 47,960 +44
2022-12-06 Tue 274,000 - 280,888,338 +280401 47,980 +20
Total Summary +3000 +3847854 +477
Next update in 0 hours 53 minutes