RTV Ora
RTV Ora

Radio Televizioni Ora me programacion të pasur. Një kanal televiziv kombëtar privat në shërbim të shqiptarëve, brenda dhe jashtë kufijve me programacion 24 ore. Na ndiqni!

Subscribers

307,000

Views

323,795,137

Videos

52,285

YouTube ID

UCAPO9OETEVkP50HPIqvUTOA

Youtube Account Stats Between 2023-08-20 and 2023-09-19
Date Subscribers Views Videos
2023-08-21 Mon 304,000 - 321,008,104 - 52,275 -
2023-08-22 Tue 305,000 +1000 321,150,066 +141962 52,275 -
2023-08-23 Wed 305,000 - 321,234,991 +84925 52,275 -
2023-08-24 Thu 305,000 - 321,347,707 +112716 52,277 +2
2023-08-25 Fri 305,000 - 321,442,520 +94813 52,277 -
2023-08-27 Sun 305,000 - 321,620,270 +177750 52,277 -
2023-08-28 Mon 305,000 - 321,718,136 +97866 52,279 +2
2023-08-29 Tue 305,000 - 321,804,008 +85872 52,279 -
2023-08-31 Thu 305,000 - 321,981,269 +177261 52,281 +2
2023-09-02 Sat 305,000 - 322,190,881 +209612 52,281 -
2023-09-03 Sun 305,000 - 322,326,051 +135170 52,281 -
2023-09-04 Mon 306,000 +1000 322,452,655 +126604 52,281 -
2023-09-05 Tue 306,000 - 322,556,786 +104131 52,280 -1
2023-09-07 Thu 306,000 - 322,761,492 +204706 52,280 -
2023-09-08 Fri 306,000 - 322,855,269 +93777 52,281 +1
2023-09-18 Mon 307,000 +1000 323,674,349 +819080 52,283 +2
2023-09-19 Tue 307,000 - 323,795,137 +120788 52,285 +2
Total Summary +3000 +2787033 +10
Next update in 0 hours 59 minutes