RTV Ora
RTV Ora

Radio Televizioni Ora me programacion të pasur. Një kanal televiziv kombëtar privat në shërbim të shqiptarëve, brenda dhe jashtë kufijve me programacion 24 ore. Na ndiqni!

Subscribers

309,000

Views

325,996,359

Videos

52,601

YouTube ID

UCAPO9OETEVkP50HPIqvUTOA

The counter is updated every 5 seconds.