RTV Ora
RTV Ora

Radio Televizioni Ora me programacion të pasur. Një kanal televiziv kombëtar privat në shërbim të shqiptarëve, brenda dhe jashtë kufijve me programacion 24 ore. Na ndiqni!

Subscribers

274,000

Views

281,653,635

Videos

48,087

YouTube ID

UCAPO9OETEVkP50HPIqvUTOA

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2022-12-09 274,000 281,653,635 48,087
30 days 2023-01-08 279,340 290,158,185 49,227
60 days 2023-02-07 284,680 298,662,735 50,367
3 months 2023-03-09 290,020 307,167,285 51,507
6 months 2023-06-07 306,040 332,680,935 54,927
9 months 2023-09-05 322,060 358,194,585 58,347
1 year 2023-12-09 338,970 385,125,660 61,957
1 year and half 2024-06-08 371,366 436,719,930 68,873
2 years 2024-12-08 403,940 488,597,685 75,827
Based on an average of +178 subscribers /day +283,485 views /day +38 videos /day