In Tv Albania
In Tv Albania

IN Media është grupi më i ri mediatik në Shqipëri, që nga Dhjetori 2015 vjen me premtimin ambicioz për të informuar, argëtuar dhe edukuar grupmoshën më të rëndësishme të çdo popullsie: Rininë. Ky është dhe misioni që IN Media ka marrë përsipër, duke hyrë ne tregun mediatik me premtimin që përmes programacionit të veçantë të mbulojë lajmet e reja nga të gjitha fushat e interesit, sociale aktualitet, spektakël, intervista me personazhe publike, muzike, modë, tendencë, filma dhe gjithçka që përfshin kultura e kohëve tona. Përmes këtij vizioni të veçantë IN Media hyn në treg me avantazhin e grupit mediatik lider në Shqipëri përsa i përket numrit më të madh të shikuesve në audience rinore. Nëpërmjet IN TV, IN 105.7 fm, intv.al dhe rrjetet zyrtare sociale, IN është kthyer në një nga grupet me më shumë influencë ne median shqiptare, me mijëra ndjekës besnikë.

Subscribers

62,100

Views

39,101,657

Videos

14,825

YouTube ID

UCFHJMdn4ASisolyQAD5pPXw

Youtube Account Stats Between 2021-03-22 and 2021-04-21
Date Subscribers Views Videos
2021-03-22 Mon 61,800 - 38,913,147 - 14,826 -
2021-03-23 Tue 61,800 - 38,919,981 +6834 14,826 -
2021-03-24 Wed 61,800 - 38,926,434 +6453 14,826 -
2021-03-25 Thu 61,800 - 38,932,366 +5932 14,826 -
2021-03-26 Fri 61,800 - 38,937,519 +5153 14,826 -
2021-03-27 Sat 61,800 - 38,950,781 +13262 14,826 -
2021-03-28 Sun 61,900 +100 38,950,781 - 14,826 -
2021-03-29 Mon 61,900 - 38,957,274 +6493 14,826 -
2021-03-30 Tue 61,900 - 38,965,288 +8014 14,825 -1
2021-03-31 Wed 61,900 - 38,971,242 +5954 14,825 -
2021-04-01 Thu 61,900 - 38,978,314 +7072 14,825 -
2021-04-02 Fri 61,900 - 38,983,319 +5005 14,825 -
2021-04-03 Sat 61,900 - 38,989,629 +6310 14,825 -
2021-04-04 Sun 61,900 - 38,996,499 +6870 14,825 -
2021-04-05 Mon 61,900 - 39,001,661 +5162 14,825 -
2021-04-06 Tue 61,900 - 39,010,413 +8752 14,825 -
2021-04-07 Wed 62,000 +100 39,019,653 +9240 14,825 -
2021-04-08 Thu 62,000 - 39,025,934 +6281 14,825 -
2021-04-09 Fri 62,000 - 39,032,083 +6149 14,825 -
2021-04-10 Sat 62,000 - 39,038,766 +6683 14,825 -
2021-04-11 Sun 62,000 - 39,045,016 +6250 14,825 -
2021-04-12 Mon 62,000 - 39,049,474 +4458 14,825 -
2021-04-13 Tue 62,000 - 39,056,841 +7367 14,825 -
2021-04-14 Wed 62,000 - 39,062,006 +5165 14,825 -
2021-04-15 Thu 62,000 - 39,067,629 +5623 14,825 -
2021-04-16 Fri 62,000 - 39,072,664 +5035 14,825 -
2021-04-17 Sat 62,100 +100 39,078,953 +6289 14,825 -
2021-04-18 Sun 62,100 - 39,083,545 +4592 14,825 -
2021-04-19 Mon 62,100 - 39,089,654 +6109 14,825 -
2021-04-20 Tue 62,100 - 39,095,775 +6121 14,825 -
2021-04-21 Wed 62,100 - 39,101,657 +5882 14,825 -
Total Summary +300 +188510 -1
Next update in 0 hours 45 minutes