RTV KLAN
RTV KLAN

» Subscribe to RTV KLAN Mirë se vini në kanalin zyrtar të Tv Klan në YouTube. Welcome to the official TV Klan YouTube channel. Televizioni Kombëtar Klan, rekord në prodhimtari dhe shikueshmëri. Programacion i pasur për të gjithë grup-moshat. Programet tona, thjesht… të suksesshme dhe të shikuara: emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, game-show, filma, telenovela, seriale, sit-com, soap-opera, dokumentarë, 6 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente që behen të tilla, vetëm nën logon e KLAN. Televizioni privat më i madh në Shqipëri! Për më shumë informacione na ndiqni në rrjetet tona sociale, për çdo problem na shkruani në Messenger, WhatsApp, Viber +355674050607

Subscribers

1,450,000

Views

2,396,240,933

Videos

169,793

YouTube ID

UCN_5x0OTax_ProZjhww5PuA

Youtube Account Stats Between 2022-04-20 and 2022-05-20
Date Subscribers Views Videos
2022-04-20 Wed 1,440,000 - 2,363,032,423 - 165,252 -
2022-04-21 Thu 1,440,000 - 2,364,163,221 +1130798 165,444 +192
2022-04-22 Fri 1,440,000 - 2,365,659,213 +1495992 165,637 +193
2022-04-23 Sat 1,440,000 - 2,366,822,396 +1163183 165,741 +104
2022-04-24 Sun 1,440,000 - 2,367,973,142 +1150746 165,857 +116
2022-04-25 Mon 1,440,000 - 2,369,219,648 +1246506 165,987 +130
2022-04-26 Tue 1,440,000 - 2,370,507,674 +1288026 166,147 +160
2022-04-27 Wed 1,440,000 - 2,371,601,314 +1093640 166,321 +174
2022-04-28 Thu 1,440,000 - 2,372,557,740 +956426 166,482 +161
2022-04-29 Fri 1,440,000 - 2,373,556,074 +998334 166,651 +169
2022-04-30 Sat 1,440,000 - 2,374,511,588 +955514 166,778 +127
2022-05-01 Sun 1,450,000 +10000 2,375,529,668 +1018080 166,895 +117
2022-05-02 Mon 1,450,000 - 2,377,057,058 +1527390 167,010 +115
2022-05-03 Tue 1,450,000 - 2,378,800,526 +1743468 167,176 +166
2022-05-04 Wed 1,450,000 - 2,380,395,683 +1595157 167,356 +180
2022-05-05 Thu 1,450,000 - 2,381,643,161 +1247478 167,555 +199
2022-05-06 Fri 1,450,000 - 2,382,569,646 +926485 167,734 +179
2022-05-07 Sat 1,450,000 - 2,383,586,055 +1016409 167,877 +143
2022-05-08 Sun 1,450,000 - 2,384,674,639 +1088584 167,983 +106
2022-05-09 Mon 1,450,000 - 2,386,024,261 +1349622 168,136 +153
2022-05-10 Tue 1,450,000 - 2,387,260,937 +1236676 168,292 +156
2022-05-11 Wed 1,450,000 - 2,388,422,756 +1161819 168,476 +184
2022-05-12 Thu 1,450,000 - 2,389,426,579 +1003823 168,630 +154
2022-05-13 Fri 1,450,000 - 2,390,444,962 +1018383 168,807 +177
2022-05-14 Sat 1,450,000 - 2,389,497,549 -947413 168,910 +103
2022-05-15 Sun 1,450,000 - 2,390,365,177 +867628 169,016 +106
2022-05-16 Mon 1,450,000 - 2,391,657,214 +1292037 169,161 +145
2022-05-17 Tue 1,450,000 - 2,392,878,887 +1221673 169,352 +191
2022-05-18 Wed 1,450,000 - 2,394,016,394 +1137507 169,510 +158
2022-05-19 Thu 1,450,000 - 2,395,065,171 +1048777 169,695 +185
2022-05-20 Fri 1,450,000 - 2,396,240,933 +1175762 169,793 +98
Total Summary +10000 +33208510 +4541
Next update in 0 hours 12 minutes