RTV KLAN
RTV KLAN

» Subscribe to RTV KLAN Mirë se vini në kanalin zyrtar të Tv Klan në YouTube. Welcome to the official TV Klan YouTube channel. Televizioni Kombëtar Klan, rekord në prodhimtari dhe shikueshmëri. Programacion i pasur për të gjithë grup-moshat. Programet tona, thjesht… të suksesshme dhe të shikuara: emisione politike, sociale, kulturore, spektakle, game-show, filma, telenovela, seriale, sit-com, soap-opera, dokumentarë, 6 edicione informative në programin ditor dhe shumë evenimente që behen të tilla, vetëm nën logon e KLAN. Televizioni privat më i madh në Shqipëri! Për më shumë informacione na ndiqni në rrjetet tona sociale, për çdo problem na shkruani në Messenger, WhatsApp, Viber +355674050607

Subscribers

1,580,000

Views

2,660,620,223

Videos

195,103

YouTube ID

UCN_5x0OTax_ProZjhww5PuA

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2022-12-01 1,580,000 2,660,620,223 195,103
30 days 2022-12-31 1,612,130 2,709,254,063 199,813
60 days 2023-01-30 1,644,260 2,757,887,903 204,523
3 months 2023-03-01 1,676,390 2,806,521,743 209,233
6 months 2023-05-30 1,772,780 2,952,423,263 223,363
9 months 2023-08-28 1,869,170 3,098,324,783 237,493
1 year 2023-12-01 1,970,915 3,252,331,943 252,408
1 year and half 2024-05-31 2,165,837 3,547,377,239 280,982
2 years 2024-11-30 2,361,830 3,844,043,663 309,713
Based on an average of +1,071 subscribers /day +1,621,128 views /day +157 videos /day