Paparazzi
Paparazzi

Miq të dashur ! Ju ftojë të abonoheni në kanalin tim, jo vetëm për arsyen e thjeshtë të mbajtjes në kontakt me të rejat e fundit nga vendi dhe bota ( në fusha të ndryshme), por edhe për faktin se materialet do t'ju vijnë në kohë shumë të shpejtë dhe ju garantojë që do të jenë unike ...Ju ftojë me dashamirësi të abonoheni në kanalin tim duke ju garantuar se do të ndiheni mirë duke më dëgjuar :) Ju falenderojë nga zemra! Jeni më të mirët :) .

Subscribers

91,100

Views

53,460,928

Videos

21,077

YouTube ID

UCW-_Dc8zJKhw4H7SEuz5h2g

Youtube Account Stats Summary ( LAST 15 ENTRIES )
Date Subscribers Views Videos
2021-04-04 Sun 90,900 - 53,236,394 - 20,849 -
2021-04-05 Mon 90,900 - 53,248,217 +11823 20,857 +8
2021-04-06 Tue 90,900 - 53,267,504 +19287 20,878 +21
2021-04-07 Wed 90,900 - 53,281,935 +14431 20,896 +18
2021-04-08 Thu 91,000 +100 53,296,437 +14502 20,912 +16
2021-04-09 Fri 91,000 - 53,315,458 +19021 20,935 +23
2021-04-10 Sat 91,000 - 53,332,783 +17325 20,951 +16
2021-04-11 Sun 91,000 - 53,348,935 +16152 20,959 +8
2021-04-12 Mon 91,000 - 53,363,513 +14578 20,977 +18
2021-04-13 Tue 91,100 +100 53,383,519 +20006 20,990 +13
2021-04-14 Wed 91,100 - 53,398,649 +15130 21,009 +19
2021-04-15 Thu 91,100 - 53,414,719 +16070 21,027 +18
2021-04-16 Fri 91,100 - 53,430,163 +15444 21,055 +28
2021-04-17 Sat 91,100 - 53,449,597 +19434 21,063 +8
2021-04-18 Sun 91,100 - 53,460,928 +11331 21,077 +14
Total Summary +200 +224534 +228
Next update in 0 hours 12 minutes