Paparazzi
Paparazzi

Miq të dashur ! Ju ftojë të abonoheni në kanalin tim, jo vetëm për arsyen e thjeshtë të mbajtjes në kontakt me të rejat e fundit nga vendi dhe bota ( në fusha të ndryshme), por edhe për faktin se materialet do t'ju vijnë në kohë shumë të shpejtë dhe ju garantojë që do të jenë unike ...Ju ftojë me dashamirësi të abonoheni në kanalin tim duke ju garantuar se do të ndiheni mirë duke më dëgjuar :) Ju falenderojë nga zemra! Jeni më të mirët :) .

Subscribers

111,000

Views

71,568,848

Videos

33,561

YouTube ID

UCW-_Dc8zJKhw4H7SEuz5h2g

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2023-09-19 111,000 71,568,848 33,561
30 days 2023-10-19 111,750 71,811,218 33,921
60 days 2023-11-18 112,500 72,053,588 34,281
3 months 2023-12-18 113,250 72,295,958 34,641
6 months 2024-03-17 115,500 73,023,068 35,721
9 months 2024-06-15 117,750 73,750,178 36,801
1 year 2024-09-18 120,125 74,517,683 37,941
1 year and half 2025-03-19 124,675 75,988,061 40,125
2 years 2025-09-18 129,250 77,466,518 42,321
Based on an average of +25 subscribers /day +8,079 views /day +12 videos /day