Elokuent TV
Elokuent TV

"Elokuent TV" eshte kanali lider i informacionit shqiptar. Cdo lajm i dites vjen menjehere ne kanalin tone; tematikat e trajtuara jane: kronike,🗣gossip,📺TV,⚡lajme flash,⛅parashikimi i motit e shume te tjera. Abonohuni ne kanalin tone dhe mos harroni te klikoni tek 🔔 per te qendruar gjithmone te informuar! 🔴Ju falenderojme per vemendjen🔴

Subscribers

162,000

Views

204,789,202

Videos

33,292

YouTube ID

UCYVkzr8hG3nNXoSxRWqFRkA

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2022-12-02 162,000 204,789,202 33,292
30 days 2023-01-01 163,050 205,755,952 33,742
60 days 2023-01-31 164,100 206,722,702 34,192
3 months 2023-03-02 165,150 207,689,452 34,642
6 months 2023-05-31 168,300 210,589,702 35,992
9 months 2023-08-29 171,450 213,489,952 37,342
1 year 2023-12-02 174,775 216,551,327 38,767
1 year and half 2024-06-01 181,145 222,416,277 41,497
2 years 2024-12-01 187,550 228,313,452 44,242
Based on an average of +35 subscribers /day +32,225 views /day +15 videos /day