Gazeta Shqiptare
Gazeta Shqiptare

“GAZETA SHQIPTARE” • “Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri. E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939 me pushtimin fashist në Shqipëri. • I rifilloi publikimet më 22 prill 1993. “Gazeta Shqiptare” solli në Shqipëri modelin e gazetarisë evropiane. •Viti 2000 e gjeti “Gazeta Shqiptare” me një staf më të madh dhe me gazetarë profesionistë. • Nga gazetarët e saj të përgatitur më të mirët në treg u hapën media të tjera, gazeta, revista e televizione. • Nga stafi i saj sot kemi një radio, “RASH”. Televizionin, të parin në lajm, “News24”. Sajtin më të klikuar në internet “Balkanweb.com”. • “Gazeta Shqiptare” vijoi me suplemente të tjera. Faqe rrethesh të veçanta, ‘Gjimnazistët’, ‘Sociale’, ‘Milosao’, ‘Ndërkombëtare’, ‘Bulevardi Vip’, ‘Bluetooth’ dhe gjatë verës ‘Summer Pages’ etj. “GAZETA SHQIPTARE” vijon të jetë në treg një nga gazetat-elitë, si një emër i rrallë e me profesionalizëm • Tashmë jemi edhe ONLINE Na gjeni tek www.gsh.al

Subscribers

54,600

Views

41,224,687

Videos

27,883

YouTube ID

UCZFMVZLv9ySLv8l9uRz5NBg

Youtube Account Stats Summary ( LAST 15 ENTRIES )
Date Subscribers Views Videos
2022-11-22 Tue 54,600 - 41,171,569 - 27,621 -
2022-11-23 Wed 54,600 - 41,177,000 +5431 27,650 +29
2022-11-24 Thu 54,600 - 41,181,915 +4915 27,696 +46
2022-11-25 Fri 54,600 - 41,185,838 +3923 27,721 +25
2022-11-26 Sat 54,600 - 41,190,092 +4254 27,728 +7
2022-11-27 Sun 54,600 - 41,193,439 +3347 27,728 -
2022-11-28 Mon 54,600 - 41,197,829 +4390 27,729 +1
2022-11-29 Tue 54,600 - 41,200,362 +2533 27,736 +7
2022-11-30 Wed 54,600 - 41,202,831 +2469 27,745 +9
2022-12-01 Thu 54,600 - 41,205,173 +2342 27,788 +43
2022-12-02 Fri 54,600 - 41,208,485 +3312 27,822 +34
2022-12-03 Sat 54,600 - 41,212,296 +3811 27,837 +15
2022-12-04 Sun 54,600 - 41,216,391 +4095 27,837 -
2022-12-05 Mon 54,600 - 41,220,262 +3871 27,867 +30
2022-12-06 Tue 54,600 - 41,224,687 +4425 27,883 +16
Total Summary - +53118 +262
Next update in 0 hours 21 minutes