Gazeta Shqiptare
Gazeta Shqiptare

“GAZETA SHQIPTARE” • “Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri. E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939 me pushtimin fashist në Shqipëri. • I rifilloi publikimet më 22 prill 1993. “Gazeta Shqiptare” solli në Shqipëri modelin e gazetarisë evropiane. •Viti 2000 e gjeti “Gazeta Shqiptare” me një staf më të madh dhe me gazetarë profesionistë. • Nga gazetarët e saj të përgatitur më të mirët në treg u hapën media të tjera, gazeta, revista e televizione. • Nga stafi i saj sot kemi një radio, “RASH”. Televizionin, të parin në lajm, “News24”. Sajtin më të klikuar në internet “Balkanweb.com”. • “Gazeta Shqiptare” vijoi me suplemente të tjera. Faqe rrethesh të veçanta, ‘Gjimnazistët’, ‘Sociale’, ‘Milosao’, ‘Ndërkombëtare’, ‘Bulevardi Vip’, ‘Bluetooth’ dhe gjatë verës ‘Summer Pages’ etj. “GAZETA SHQIPTARE” vijon të jetë në treg një nga gazetat-elitë, si një emër i rrallë e me profesionalizëm • Tashmë jemi edhe ONLINE Na gjeni tek www.gsh.al

Subscribers

53,800

Views

40,611,340

Videos

24,235

YouTube ID

UCZFMVZLv9ySLv8l9uRz5NBg

Youtube Account Stats Between 2022-04-20 and 2022-05-20
Date Subscribers Views Videos
2022-04-20 Wed 53,700 - 40,517,316 - 23,485 -
2022-04-21 Thu 53,700 - 40,520,623 +3307 23,526 +41
2022-04-22 Fri 53,700 - 40,524,051 +3428 23,562 +36
2022-04-23 Sat 53,700 - 40,527,421 +3370 23,579 +17
2022-04-24 Sun 53,700 - 40,530,791 +3370 23,579 -
2022-04-25 Mon 53,700 - 40,533,455 +2664 23,607 +28
2022-04-26 Tue 53,700 - 40,536,789 +3334 23,639 +32
2022-04-27 Wed 53,700 - 40,539,732 +2943 23,666 +27
2022-04-28 Thu 53,700 - 40,542,672 +2940 23,708 +42
2022-04-29 Fri 53,700 - 40,545,853 +3181 23,732 +24
2022-04-30 Sat 53,700 - 40,548,687 +2834 23,761 +29
2022-05-01 Sun 53,700 - 40,551,184 +2497 23,761 -
2022-05-02 Mon 53,700 - 40,553,314 +2130 23,780 +19
2022-05-03 Tue 53,700 - 40,556,267 +2953 23,815 +35
2022-05-04 Wed 53,700 - 40,559,010 +2743 23,842 +27
2022-05-05 Thu 53,700 - 40,562,367 +3357 23,871 +29
2022-05-06 Fri 53,700 - 40,564,824 +2457 23,911 +40
2022-05-07 Sat 53,700 - 40,567,138 +2314 23,930 +19
2022-05-08 Sun 53,700 - 40,570,194 +3056 23,930 -
2022-05-09 Mon 53,700 - 40,573,611 +3417 23,951 +21
2022-05-10 Tue 53,700 - 40,577,271 +3660 23,982 +31
2022-05-11 Wed 53,700 - 40,580,464 +3193 24,020 +38
2022-05-12 Thu 53,700 - 40,583,452 +2988 24,051 +31
2022-05-13 Fri 53,700 - 40,586,879 +3427 24,079 +28
2022-05-14 Sat 53,800 +100 40,590,218 +3339 24,087 +8
2022-05-15 Sun 53,800 - 40,593,962 +3744 24,087 -
2022-05-16 Mon 53,800 - 40,597,716 +3754 24,111 +24
2022-05-17 Tue 53,800 - 40,601,080 +3364 24,150 +39
2022-05-18 Wed 53,800 - 40,604,696 +3616 24,190 +40
2022-05-19 Thu 53,800 - 40,608,011 +3315 24,222 +32
2022-05-20 Fri 53,800 - 40,611,340 +3329 24,235 +13
Total Summary +100 +94024 +750
Next update in 0 hours 55 minutes