Gazeta Shqiptare
Gazeta Shqiptare

“GAZETA SHQIPTARE” • “Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri. E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939 me pushtimin fashist në Shqipëri. • I rifilloi publikimet më 22 prill 1993. “Gazeta Shqiptare” solli në Shqipëri modelin e gazetarisë evropiane. •Viti 2000 e gjeti “Gazeta Shqiptare” me një staf më të madh dhe me gazetarë profesionistë. • Nga gazetarët e saj të përgatitur më të mirët në treg u hapën media të tjera, gazeta, revista e televizione. • Nga stafi i saj sot kemi një radio, “RASH”. Televizionin, të parin në lajm, “News24”. Sajtin më të klikuar në internet “Balkanweb.com”. • “Gazeta Shqiptare” vijoi me suplemente të tjera. Faqe rrethesh të veçanta, ‘Gjimnazistët’, ‘Sociale’, ‘Milosao’, ‘Ndërkombëtare’, ‘Bulevardi Vip’, ‘Bluetooth’ dhe gjatë verës ‘Summer Pages’ etj. “GAZETA SHQIPTARE” vijon të jetë në treg një nga gazetat-elitë, si një emër i rrallë e me profesionalizëm • Tashmë jemi edhe ONLINE Na gjeni tek www.gsh.al

Subscribers

54,600

Views

41,205,173

Videos

27,788

YouTube ID

UCZFMVZLv9ySLv8l9uRz5NBg

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2022-12-01 54,600 41,205,173 27,788
30 days 2022-12-31 54,690 41,328,203 28,388
60 days 2023-01-30 54,780 41,451,233 28,988
3 months 2023-03-01 54,870 41,574,263 29,588
6 months 2023-05-30 55,140 41,943,353 31,388
9 months 2023-08-28 55,410 42,312,443 33,188
1 year 2023-12-01 55,695 42,702,038 35,088
1 year and half 2024-05-31 56,241 43,448,420 38,728
2 years 2024-11-30 56,790 44,198,903 42,388
Based on an average of +3 subscribers /day +4,101 views /day +20 videos /day