Report TV
Report TV

Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota. Për më shumë vizitoni: http://shqiptarja.com dhe https://www.report-tv.al/home Subscribe to "Report TV" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: https://www.youtube.com/channel/UCk_fYBSdzmwhZEDPG5L4ShQ?sub_confirmation=1 Like Report Tv on Facebook HERE: https://www.facebook.com/reporttval/

Subscribers

359,000

Views

574,142,697

Videos

134,273

YouTube ID

UCk_fYBSdzmwhZEDPG5L4ShQ

Youtube Account Stats Between 2022-11-02 and 2022-12-02
Date Subscribers Views Videos
2022-11-02 Wed 355,000 - 566,771,165 - 132,301 -
2022-11-03 Thu 355,000 - 566,914,740 +143575 132,358 +57
2022-11-04 Fri 355,000 - 567,069,992 +155252 132,439 +81
2022-11-05 Sat 355,000 - 567,290,438 +220446 132,495 +56
2022-11-06 Sun 355,000 - 567,441,237 +150799 132,528 +33
2022-11-07 Mon 355,000 - 567,673,565 +232328 132,594 +66
2022-11-08 Tue 355,000 - 567,868,990 +195425 132,676 +82
2022-11-09 Wed 355,000 - 568,119,184 +250194 132,761 +85
2022-11-10 Thu 356,000 +1000 568,330,640 +211456 132,833 +72
2022-11-11 Fri 356,000 - 568,541,208 +210568 132,913 +80
2022-11-12 Sat 356,000 - 568,541,208 - 132,983 +70
2022-11-13 Sun 356,000 - 569,091,571 +550363 133,022 +39
2022-11-14 Mon 356,000 - 569,396,377 +304806 133,080 +58
2022-11-15 Tue 356,000 - 569,603,715 +207338 133,154 +74
2022-11-16 Wed 356,000 - 569,829,235 +225520 133,221 +67
2022-11-17 Thu 356,000 - 570,069,608 +240373 133,302 +81
2022-11-18 Fri 357,000 +1000 570,351,477 +281869 133,364 +62
2022-11-19 Sat 357,000 - 570,564,197 +212720 133,414 +50
2022-11-20 Sun 357,000 - 570,832,316 +268119 133,472 +58
2022-11-21 Mon 357,000 - 571,177,508 +345192 133,559 +87
2022-11-22 Tue 357,000 - 571,486,561 +309053 133,628 +69
2022-11-23 Wed 357,000 - 571,800,766 +314205 133,699 +71
2022-11-24 Thu 358,000 +1000 572,079,826 +279060 133,785 +86
2022-11-25 Fri 358,000 - 572,352,084 +272258 133,845 +60
2022-11-26 Sat 358,000 - 572,602,068 +249984 133,894 +49
2022-11-27 Sun 358,000 - 572,710,729 +108661 133,943 +49
2022-11-28 Mon 358,000 - 572,960,007 +249278 134,007 +64
2022-11-29 Tue 358,000 - 573,241,529 +281522 134,078 +71
2022-11-30 Wed 358,000 - 573,540,314 +298785 134,137 +59
2022-12-01 Thu 359,000 +1000 573,802,224 +261910 134,210 +73
2022-12-02 Fri 359,000 - 574,142,697 +340473 134,273 +63
Total Summary +4000 +7371532 +1972
Next update in 0 hours 21 minutes