Report TV
Report TV

Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota. Për më shumë vizitoni: http://shqiptarja.com dhe https://www.report-tv.al/home Subscribe to "Report TV" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: https://www.youtube.com/channel/UCk_fYBSdzmwhZEDPG5L4ShQ?sub_confirmation=1 Like Report Tv on Facebook HERE: https://www.facebook.com/reporttval/

Subscribers

359,000

Views

574,709,749

Videos

134,403

YouTube ID

UCk_fYBSdzmwhZEDPG5L4ShQ

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2022-12-05 359,000 574,709,749 134,403
30 days 2023-01-04 363,260 582,497,449 136,413
60 days 2023-02-03 367,520 590,285,149 138,423
3 months 2023-03-05 371,780 598,072,849 140,433
6 months 2023-06-03 384,560 621,435,949 146,463
9 months 2023-09-01 397,340 644,799,049 152,493
1 year 2023-12-05 410,830 669,460,099 158,858
1 year and half 2024-06-04 436,674 716,705,479 171,052
2 years 2024-12-04 462,660 764,210,449 183,313
Based on an average of +142 subscribers /day +259,590 views /day +67 videos /day