Top Channel Albania
Top Channel Albania

Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV. Top Channel u themelua nga Presidenti i ndjerë i Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim. Një synim që Top Channel është përpjekur ta realizojë ditë pas dite, me profesionalizëm dhe cilësi, çka ka bërë që televizioni të konsiderohet nga të gjithë tashmë si media më e madhe, më e rëndësishme dhe me e ndjekur në vend dhe në hapësirën mbarëshqiptare. Nisur nga cilësia e lartë e programeve informative, argëtuese dhe edukuese, shumë shpejt nga data e krijimit të tij Top Channel fitoi betejën me konkurrencën duke thithur audiencën shqiptare. Që në viti

Subscribers

2,460,000

Views

6,356,237,113

Videos

375,372

YouTube ID

UCyny-dfYPbE-CjAkzkZqF8A

Youtube Account Stats Summary ( LAST 15 ENTRIES )
Date Subscribers Views Videos
2023-10-08 Sun 2,440,000 - 6,267,895,714 - 366,058 -
2023-10-11 Wed 2,440,000 - 6,276,431,143 +8535429 366,914 +856
2023-10-14 Sat 2,440,000 - 6,287,505,690 +11074547 367,942 +1028
2023-10-17 Tue 2,440,000 - 6,296,723,311 +9217621 369,005 +1063
2023-10-18 Wed 2,440,000 - 6,299,473,262 +2749951 369,058 +53
2023-10-21 Sat 2,450,000 +10000 6,306,492,718 +7019456 370,150 +1092
2023-10-22 Sun 2,450,000 - 6,308,863,238 +2370520 370,239 +89
2023-10-23 Mon 2,450,000 - 6,312,277,237 +3413999 370,517 +278
2023-10-27 Fri 2,450,000 - 6,322,087,485 +9810248 371,672 +1155
2023-10-29 Sun 2,450,000 - 6,327,209,230 +5121745 372,179 +507
2023-11-01 Wed 2,450,000 - 6,334,628,150 +7418920 372,934 +755
2023-11-02 Thu 2,460,000 +10000 6,337,303,743 +2675593 373,454 +520
2023-11-03 Fri 2,460,000 - 6,340,198,177 +2894434 373,502 +48
2023-11-09 Thu 2,460,000 - 6,356,237,113 +16038936 375,356 +1854
2023-11-10 Fri 2,460,000 - 6,356,237,113 - 375,372 +16
Total Summary +20000 +88341399 +9314
Next update in 0 hours 59 minutes