Top Channel Albania
Top Channel Albania

Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV. Top Channel u themelua nga Presidenti i ndjerë i Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim. Një synim që Top Channel është përpjekur ta realizojë ditë pas dite, me profesionalizëm dhe cilësi, çka ka bërë që televizioni të konsiderohet nga të gjithë tashmë si media më e madhe, më e rëndësishme dhe me e ndjekur në vend dhe në hapësirën mbarëshqiptare. Nisur nga cilësia e lartë e programeve informative, argëtuese dhe edukuese, shumë shpejt nga data e krijimit të tij Top Channel fitoi betejën me konkurrencën duke thithur audiencën shqiptare. Që në viti

Subscribers

1,630,000

Views

2,972,845,956

Videos

163,451

YouTube ID

UCyny-dfYPbE-CjAkzkZqF8A

Youtube Account Stats Between 2021-03-22 and 2021-04-21
Date Subscribers Views Videos
2021-03-22 Mon 1,580,000 - 2,818,104,654 - 157,708 -
2021-03-23 Tue 1,580,000 - 2,818,104,654 - 157,944 +236
2021-03-24 Wed 1,580,000 - 2,824,961,552 +6856898 158,130 +186
2021-03-25 Thu 1,580,000 - 2,831,410,971 +6449419 158,325 +195
2021-03-26 Fri 1,590,000 +10000 2,836,465,284 +5054313 158,526 +201
2021-03-27 Sat 1,590,000 - 2,847,499,961 +11034677 158,669 +143
2021-03-28 Sun 1,590,000 - 2,847,499,961 - 158,830 +161
2021-03-29 Mon 1,590,000 - 2,852,349,704 +4849743 159,034 +204
2021-03-30 Tue 1,590,000 - 2,856,119,468 +3769764 159,275 +241
2021-03-31 Wed 1,590,000 - 2,861,698,909 +5579441 159,467 +192
2021-04-01 Thu 1,600,000 +10000 2,866,852,583 +5153674 159,675 +208
2021-04-02 Fri 1,600,000 - 2,871,928,453 +5075870 159,882 +207
2021-04-03 Sat 1,600,000 - 2,877,811,944 +5883491 160,041 +159
2021-04-04 Sun 1,600,000 - 2,883,609,622 +5797678 160,209 +168
2021-04-05 Mon 1,600,000 - 2,887,519,325 +3909703 160,442 +233
2021-04-06 Tue 1,600,000 - 2,892,645,790 +5126465 160,641 +199
2021-04-07 Wed 1,610,000 +10000 2,898,135,093 +5489303 160,832 +191
2021-04-08 Thu 1,610,000 - 2,903,990,685 +5855592 161,063 +231
2021-04-09 Fri 1,610,000 - 2,909,296,697 +5306012 161,267 +204
2021-04-10 Sat 1,610,000 - 2,914,975,003 +5678306 161,417 +150
2021-04-11 Sun 1,610,000 - 2,920,744,204 +5769201 161,571 +154
2021-04-12 Mon 1,610,000 - 2,925,079,093 +4334889 161,804 +233
2021-04-13 Tue 1,620,000 +10000 2,929,700,112 +4621019 162,030 +226
2021-04-14 Wed 1,620,000 - 2,934,964,210 +5264098 162,236 +206
2021-04-15 Thu 1,620,000 - 2,940,419,177 +5454967 162,435 +199
2021-04-16 Fri 1,620,000 - 2,945,531,854 +5112677 162,649 +214
2021-04-17 Sat 1,620,000 - 2,952,574,067 +7042213 162,773 +124
2021-04-18 Sun 1,620,000 - 2,955,944,097 +3370030 162,955 +182
2021-04-19 Mon 1,630,000 +10000 2,962,182,009 +6237912 163,185 +230
2021-04-20 Tue 1,630,000 - 2,966,968,401 +4786392 163,436 +251
2021-04-21 Wed 1,630,000 - 2,972,845,956 +5877555 163,451 +15
Total Summary +50000 +154741302 +5743
Next update in 0 hours 43 minutes