Top Channel Albania
Top Channel Albania

Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV. Top Channel u themelua nga Presidenti i ndjerë i Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim. Një synim që Top Channel është përpjekur ta realizojë ditë pas dite, me profesionalizëm dhe cilësi, çka ka bërë që televizioni të konsiderohet nga të gjithë tashmë si media më e madhe, më e rëndësishme dhe me e ndjekur në vend dhe në hapësirën mbarëshqiptare. Nisur nga cilësia e lartë e programeve informative, argëtuese dhe edukuese, shumë shpejt nga data e krijimit të tij Top Channel fitoi betejën me konkurrencën duke thithur audiencën shqiptare. Që në viti

Subscribers

1,620,000

Views

2,940,419,177

Videos

162,255

YouTube ID

UCyny-dfYPbE-CjAkzkZqF8A

YouTube Account Projections
Time Until Date Subscribers Views Videos
Current Stats 2021-04-15 1,620,000 2,940,419,177 162,255
30 days 2021-05-15 1,673,550 3,107,620,997 168,135
60 days 2021-06-14 1,727,100 3,274,822,817 174,015
3 months 2021-07-14 1,780,650 3,442,024,637 179,895
6 months 2021-10-12 1,941,300 3,943,630,097 197,535
9 months 2022-01-10 2,101,950 4,445,235,557 215,175
1 year 2022-04-15 2,271,525 4,974,707,987 233,795
1 year and half 2022-10-14 2,596,395 5,989,065,695 269,467
2 years 2023-04-15 2,923,050 7,008,996,797 305,335
Based on an average of +1,785 subscribers /day +5,573,394 views /day +196 videos /day