ΑρχικήΕιδήσειςΤα κόκκινα χαλιά τους βάφονται με αίμα

Τα κόκκινα χαλιά τους βάφονται με αίμα

Αποφεύγοντας συνειδητά το εν λόγω “συναίσθημα” από τα καθεστωτικά μέσα και τα αιματοβαμμένα τους δελτία, έχουμε νομίζω σαν κοινωνία ένα ποσοστό πρότερα ανέπαφων, αδιάφορων , απολιτικ περιφερόμενων που μοιάζουν με κάθε δολοφονία που φτάνει στην πόρτα τους -η οποία πόρτα χωροθετικά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τοποθετείται ακριβώς απέναντι από τον καναπέ τους- να πέφτουν από τα σύννεφα και τις νεφέλες κανονικότητάς τους και να σοκάρονται.

Οι πνιγμοί μεταναστών, η δολοφονία δηλαδή 12 ανθρώπων (μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά) στο Φαρμοκονήσι από “ατίθαση αναποδογυρίζουσα βάρκα ” δεν αποτελεί εξαίρεση. Αντιθέτως είναι ο κανόνας που μεταγγίζεται σε κάθε σπιθαμή αυτής της χώρας μήνες τώρα, με αιμοβόρα κυνικότητα , μίσος και γυαλισμένη με πολιτικά ορθό (ενίοτε και μεταρρυθμιστικό) λόγο.

Φασιστικές λογικές και πρακτικές εκτρέφονται καθημερινά με ποικίλες μορφές σε πιγμένες στο τιράζ μεγαλοεργολάβων φυλλάδες, στα δελτία των οκτώ, στα βαμμένα καφενεία, σε πολλά αμφιθέατρα (θυμίζοντας κάτι τέτοιο ), σε κάθε είδους διαχειριστών της κυνής γνώμης !

Από τον βόθρο των υψηλά ιστάμενων διαμορφωτών και γαλονάδων , πιστεύω αξίζει να θυμηθούμε μερικά από τα σκατά που σε κάθε περίπτωση επιπλέουν (είναι η άνωση ηλίθιε !)

Αρχικά σε επίπεδα γαλαξιακής τέρψης και κοινωνικού πολιτισμού ο σημερινός υπουργός ναυτιλίας Βαρβιτσιώτης σε μια βαθιά δήλωση που είμαστε πεπεισμένοι πως τον εκφράζει.

Δεν μπορεί να λείπει επίσης η επιστημονική πολιτική ανάλυση και στρατηγική του Υπουργού Υγείας Γεωργιάδη που τεκμηριώνει την αποτελεσματικότητα του profiling και των συνεχών προσαγωγών των ίδιων ατόμων με σκοπό να δεχτούν το εισητηριάκι που τους χαρίζει .

Ο εκ του όνειδος πιο λόγιος αρχι-γαλονάς της ΕΛ.ΑΣ μετέτρεψε σε 0 και 1 των γκλόπ τη λογική “της δύσκολης ζωής μεταναστών ” διατυπνάνιζοντας την επιχειρηματολογία του βίου αβίωτου.

Μην αντέχοντας σε ένα άρθρο περισσότερη πλέυση κοπράνων θα κλείσουμε με τον πλεόν νεο-ναζιστικό γόνο ανάλογης “παιδείας” και σύμβουλο του Αδ-όνειδος Θάνου Πλεύρη (πολιτευτή πλεόν με τη ΝΔ του Σαμαρά ) όταν σε ανοιχτή εκδήλωση εθνικιστικής φυλλάδας , επιβάλει δολοφονίες στα σύνορα !

Η καταδίκη δηλαδή της Ελλάδας περισσότερες από 11 φορές από το 2009 και έπειτα για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δολοφονίες στα σύνορα, η κατασκευή των Ελληνικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι βασανισμοί στα ρυπαρά κρατητήρια του “Ξένιου Δία” , η στοχοποίηση ευπαθών ομάδων και αναξιοπαθούντων, η καθημερινή εκτροφή μίσους ,ρατσισμού, σεξισμού και κάθε είδους ολοκληρωτικής δυσωδίας , δεν ασκείται από κάποια ανώτερη φασιστική βία, ούτε καν από τις εγχώριες νεο-ναζιστικές κλούβιες αρβύλες , αλλά επικοινωνείται ,τροφοδοτέιται και ασκείται κυνικά από πλειάδα τέτοιων χαρτογιακάδων (αυτοπροβεβλημένων οπαδών της αστικής “δημοκρατίας” και της “μεταρρύθμισης”) καθημερινά.

Και συνεχίζει να ασκείται, και θα συνεχίζει… Μέχρι να οργανωθούμε με δημιουργικές αντιστάσεις και ελπίδα για πραγματική ζωή και ελευθερία. Μέχρι να τους πετάξουμε αυτούς και τις φυλακές τους στη θάλασσα. Μέχρι να ριζωθεί στη συνειδησή μας ο πόνος του Αφγανού πατέρα που έπνιξαν μπροστά στα μάτια του τα δυο του παιδιά.

Πρόσφατα την περίοδο των “γιορτών” ιδιοφυέστατοι τιποτένιοι γέμισαν την πόλη με κόκκινα χαλιά, ζωντανά έλατα προς κατανάλωση και έπειτα για πέταμα στα σκουπίδια. Τη γέμισαν με μεγάφωνα που δημιουργούσαν το ζεστό καταναλωτικό κλίμα (ά ναι, και το κλίμα αλληλεγγύης για δυο μέρες στα ανθρώπινα σκουπίδια που δεν είναι ικανοί να πατήσουν στα κόκκινα χαλιά ούτε να αγοράσουν παιχνίδια από πολυκαταστήματα και mall που αναγκάζουν ανθρώπους να δουλεύουν δεκάωρα για τριακόσια και τετρακόσια ευρώ και να λένε και ευχαριστω) σε δρόμους όπου στην καλύτερη των περιπτώσεων το 60 % των καταστημάτων ήταν κλειστά. Κλειστά φυσικά λόγω των ίδιων πρακτικών και πολιτικών που ακόμη και σήμερα με αδιάκοπη κυνικότητα στρώνουν κόκκινα χαλιά για επιδέξιους νεοέλληνες και λοιπούς γαρυφαλλάδες.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει η ριμάδα η “κοινή συνείδηση” και οι ανέπαφοι ωχαδερφιστές είναι πως καιρό τώρα … τα χαλιά αυτά βάφονται με αίμα !

Ξέρεις, μπορεί σε λίγο να είναι το δικό σου …

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166