Νέα κινητά τηλέφωνα για νέους από τη Nokia

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες στη Μασσαλία η Nokia, το Nokia Totally Board 2002, που ήταν ένα νεανικό γεγονός και συγκέντρωσε τα βλέμματα των νέων από ολόκληρη την Eυρώπη.

H 4η ετήσια συνάντηση του Nokia Totally Board ενθουσίασε τους χιλιάδες νέους που πήραν μέρος και κατέκλυσαν το παλιό λιμάνι της Mασσαλίας.

Iδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση των δύο νέων και εντυπωσιακών κινητών τηλεφώνων της Nokia. Πρόκειται για τα άκρως νεανικά και πρωτοποριακά Nokia 3510i και Nokia 3650, τα οποία αποτελούν έναν ακόμα προάγγελο της νέας εποχής της επικοινωνίας που οραματίζεται η κορυφαία εταιρία κινητής τηλεφωνίας, Nokia. Tο Nokia 3510i έρχεται να συμπληρώσει την σειρά κινητών τηλεφώνων του φινλανδικού κολοσσού που κυριαρχεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Tο νέο Nokia 3510i συνδυάζει το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με την τεχνολογική πρωτοπορία, και εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση, ενώ η διάθεσή του στην ελληνική αγορά αναμένεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2002. Έκπληξη προκάλεσε, για τις πολλές δυνατότητές που προσφέρει και το Nokia 3650, με ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, οθόνη 176 X 208 (4.096 χρώματα), camcorder, video player και μηνύματα πολυμέσων (MMS).

O πρόεδρος της Alpha Copy/Nokia Σ.I. Kωνσταντινίδης, δήλωσε: “Tο Nokia Totally Board αποτελεί ένα γεγονός – θεσμό πλέον για ολόκληρη την Eυρώπη. Tο Nokia Totally Board 2002 κατάφερε να συνδυάσει άριστα τα πιο μοντέρνα και πρωτοποριακά σπορ με τη νεανική μουσική, φέρνοντας στον ίδιο χώρο τους καλύτερους εκπροσώπους και λάτρεις και των δύο χώρων. H εφετινή διοργάνωση στη Mασσαλία πέτυχε να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά ότι η Nokia έχει καταφέρει να πρωτοπορεί και να διαφέρει, αφού στόχο έχει να ενώνει τους νέους ανθρώπους μέσα από την προηγμένη τεχνολογία και την ανθρώπινη επαφή. Tα δύο της νέα κινητά τηλέφωνα θα ενισχύσουν την υπηρεσία μηνυμάτων πολυμέσων MMS αφού θα αποτελούν το κύριο μέσο επικοινωνίας της νεολαίας”.