Ο διάβολος ρωτάει τα πάντα

Ο διάβολος ρωτάει τα πάντα

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Ο διάβολος ρωτάει τα πάντα και συνήθως βρίσκει τις απαντήσεις του εδώ. Τουλάχιστον τις απαντήσεις στις 8 πιο συνηθισμένες -και επείγουσες- ερωτήσεις.

Μην αισθάνεσαι άσχημα αν οι απορίες σου σχετικά με τον έρωτα δεν τελειώνουν ποτέ. Δες το σαν έναν καλό λόγο για να το κάνεις πιο συχνά, έτσι ώστε να βρεις όλες τις απαντήσεις. Μην αποκαλύψεις όμως στο φίλο σου ότι έχεις τις πηγές σου. Άσ’ τον να νομίζει πως είναι ο μοναδικός πληροφοριοδότης σου.

Ενώ έχω μια χαρά οργασμούς με το στοματικό, δεν μπορώ να τελειώσω με τη διείσδυση. Υπάρχει καμιά θαυματουργή στάση που δεν ξέρω;

Υπάρχει μια θαυματουργή στάση που σίγουρα την ξέρεις, αλλά δεν της έχεις δώσει την πρέπουσα σημασία. Και είναι τόσο απλή! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις εσύ πάνω στο φίλο σου. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις τον ταυτόχρονο ερεθισμό της κλειτορίδας σου (είτε με την πίεση πάνω στο σώμα του είτε με τη χειρωνακτική του βοήθεια) και θα φτάσεις πιο εύκολα σε οργασμό.

Επίσης, σε αυτή τη στάση έχεις εσύ τον έλεγχο της ταχύτητας και της πίεσης, οπότε μπορείς να βρεις και το ρυθμό και τον οργασμό σου. Και αν σου φαίνεται βαρετή για το καθημερινό μενού, ξανασκέψου το. Ανάλογα με το αν στηρίζεσαι στα γόνατα ή στα πέλματά σου, πετυχαίνεις διαφορετικές γωνίες διείσδυσης, που είναι μια ευχάριστη αλλαγή και για τους δύο. Να δεις που θα βολευτείς τόσο πολύ εκεί, που δεν θα κατεβαίνεις με τίποτα.

Κάποια Σαββατοκύριακα κλειδωνόμαστε με το φίλο μου στο σπίτι για ατελείωτο έρωτα. Μπορεί να πάθω τίποτα κακό από τέτοιους μαραθώνιους;

Ναι, να τραυματιστείς θανάσιμα από τις επιθέσεις των single φίλων σου, που ακούνε την παραπάνω ερώτηση. Σοβαρά τώρα, αν προσέξεις μερικές λεπτομέρειες, μπορείς να αποφύγεις τις παρενέργειες από τον πολύ έρωτα. Καταρχήν, τα βακτήρια που μπορεί να ερεθίσουν την ουρήθρα σου αντιμετωπίζονται με πολύ νερό και επισκέψεις στο μπάνιο πριν και μετά την ερωτική πράξη. Μην αγχώνεσαι διαβάζοντας για βακτήρια, δεν έχει να κάνει με το πόσο καθαρός είναι ο φίλος σου, αλλά με το ότι αυτά τα άτιμα βρίσκονται εκεί και μπορεί να σου προκαλέσουν κυστίτιδα εξ αμελείας. Γι’ αυτό πίνε νερό και πήγαινε στο μπάνιο μετά την ερωτική πράξη, όσο κι αν βαριέσαι.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι η χρήση λιπαντικού. Πρόσεξε μόνο να έχει βάση το νερό, ώστε να μην καταστρέψει το προφυλακτικό. Αυτή τη μικρή διευκρίνιση θα τη βρεις πάνω στο μπουκαλάκι του, όπου πάντα γράφει αν είναι water-based ή oil-based. Αν δεν είσαι σίγουρη, διάλεξε άλλη μάρκα. Δεν παίζουμε με την αποτελεσματικότητα των προφυλακτικών, ειδικά όταν προγραμματίζουμε μαραθώνιους. Το λιπαντικό σε σώζει από τον ερεθισμό του κόλπου με την κακή έννοια, δηλαδή τις κοκκινίλες και το τσούξιμο. Επίσης εμποδίζει τους μικροτραυματισμούς που ευνοούν τις μολύνσεις.

O φίλος μου είναι πολύ κουρασμένος για έρωτα κάποια βράδια, αλλά το πρωί είναι πάντα σε ετοιμότητα. Είναι φυσιολογικό αυτό; .

Όχι μόνο είναι φυσιολογικό, αλλά είναι και ο βασικός λόγος που τα ζευγάρια μένουν μαζί, έτσι για να μην πηγαίνουν χαμένα τα πρωινά. Η τεστοστερόνη βρίσκεται στα καλύτερά της γύρω στις 8 με 10 το πρωί, κι αυτό εξηγεί τη χαρά του φίλου σου όταν σε αγκαλιάζει πριν καλά καλά ανοίξει τα μάτια του. Ένας άλλος λόγος είναι η γεμάτη κύστη του, που προκαλεί πίεση και ερεθίζει τα νεύρα της ευρύτερης περιοχής αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα επίμαχα σημεία. Όποιος και αν είναι ο λόγος, εσύ μπορείς να το απολαύσεις αντί να σε ανησυχεί. Άσε που, τόσο πρωί, το μυαλό σου είναι τελείως άδειο από άλλες εκκρεμότητες ή σκέψεις και σε αφήνει να συγκεντρωθείς μόνο στις αισθήσεις σου. Άκου και το σοφό λαό: Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται.

Μερικές φορές νιώθω ότι δεν είμαι αρκετά υγρή κατά τη διάρκεια του έρωτα. Έχω κάποιο πρόβλημα;

Το πιο πιθανό είναι ότι έχεις ανάγκη από περισσότερα προκαταρκτικά. Μην αγχώνεσαι πάντως, συμβαίνει σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Μπορεί να προκληθεί από στρες, αντισυλληπτικά χάπια ή απλώς από ελλιπή ερεθισμό. Ζήτα από το φίλο σου να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά και αν δεν πιάσει αυτό, χρησιμοποιήστε κάποιο λιπαντικό (με βάση το νερό, έτσι;) ή προφυλακτικά που έχουν ήδη λιπαντικό. Πέρα από την προφανή ενόχληση, ο έρωτας χωρίς την κατάλληλη λίπανση μπορεί να διευκολύνει τη μετάδοση ΣΜΝ και να αυξήσει τις πιθανότητες ατυχημάτων με σπασμένα προφυλακτικά. Αντί να το αντιμετωπίζεις ως πρόβλημα, δες το σαν ευκαιρία για περισσότερα παιχνίδια.

Τι ακριβώς γίνεται με το σπέρμα αφού βρεθεί μέσα μου;

Αφού τελειώσει ο φίλος σου, θα βρεθούν μέσα σου υγρά που μόλις και μετά βίας γεμίζουν ένα κουταλάκι του γλυκού και περιέχουν 200 με 500 εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Η μισή από αυτή την ποσότητα θα βρει τελικά το δρόμο για τη μήτρα σου, ενώ τα υπόλοιπα θα απορροφηθούν από τα τοιχώματα του κόλπου ή θα καταλήξουν άδοξα πάνω στα σεντόνια.

Το πιο πιθανό είναι πως μόλις πας στο μπάνιο, θα λειτουργήσει ο νόμος της βαρύτητας και -μαζί με την πίεση από τους μυς σου- ένα μέρος απ’ όλα αυτά τα υγρά θα δουν φως και θα βγουν. Γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να επισκεφτείς το ντους αμέσως μετά το πέρας της πράξης. Ειδικά αν συνηθίζεις να στέλνεις τα άπλυτα στη μαμά σου.

Μερικές φορές ο φίλος μου δυσκολεύεται να τελειώσει. Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν με θέλει;

Αν δεν σε ήθελε, δεν θα ήταν εκεί μαζί σου. Oπότε, σταμάτα να σκέφτεσαι ότι φταις εσύ: είναι δικό του το θέμα. Η δυσκολία του μπορεί να οφείλεται σε άγχος, κούραση, ψυχολογική πίεση να φανεί καλός εραστής (ειδικά αν είστε στην αρχή της σχέσης), ακόμη και σε κάποιο πρόβλημα που τριγυρνάει στο μυαλό του και δεν τον αφήνει να συγκεντρωθεί. Επίσης μπορεί να οφείλεται σε κάποιο είδος φαρμακευτική αγωγής ή σε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν σε καλύπτει, τότε μάλλον πρέπει να βρει το ρυθμό του ή τη σωστή στάση. Δοκιμάστε τη στάση-πανάκεια, γνωστή και ως «σκυλάκι», που κάνει το μεγαλύτερο ποσοστό αντρών να μην κρατιέται. Απόφυγε όμως να τον ενθαρρύνεις υπερβολικά να τελειώσει, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Τι να κάνουμε, οι άντρες έχουν αυτό το πρόβλημα με την απόδοση και αγχώνονται εύκολα κατά τη διάρκεια του έρωτα. Ωστόσο, αν η κατάσταση γίνει μόνιμη, θα πρέπει να προβληματιστείς.

Είναι περίεργο για έναν υγιή άντρα (κάτω από το ηλικιακό όριο της σύνταξης) να μην μπορεί να έχει οργασμό, οπότε μάλλον πρέπει να επισκεφτεί έναν ειδικό. Αν το ζήτημα είναι σεξουαλικό, μπορείτε να το λύσετε με πειραματισμούς, αλλά αν είναι παθολογικό ή ψυχολογικό, τότε μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά χωρίς το σχετικό πτυχίο, εκτός από το να χαρείς τον πολύωρο έρωτα που σου προσφέρει η δική του καθυστερημένη κορύφωση.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσουμε στο «69»;

Αν ντρέπεσαι να το ζητήσεις από το φίλο σου, μπορείς να το κάνεις να φανεί σαν… ατύχημα. Ξεκίνα πρώτη να τον φιλάς σε όλο του το σώμα και κατάληξε να του κάνεις στοματικό, ενώ είσαι γυρισμένη στο πλάι και τα πόδια σου βρίσκονται παράλληλα με τον κορμό του. Σε αυτό το σημείο τού είναι πολύ εύκολο να γυρίσει στο πλάι και να σου ανταποδώσει τη χάρη.

Είναι η πιο ανώδυνη εκδοχή του «69» για τις πρώτες φορές. Μην αγχωθείς αν δεν σου φανεί τόσο υπέροχο όσο σου έλεγαν οι φίλες σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να διαπιστώσεις ένα μικρό πρόβλημα συγκέντρωσης σε αυτό που σου κάνει ο φίλος σου, ενώ προσπαθείς να τον ικανοποιήσεις κι εσύ. Λίγη εξάσκηση θέλει και θα καταλάβεις γιατί όλοι χασκογελούν όταν αναφέρεται ο συγκεκριμένος αριθμός.

Όταν πίνω αλκοόλ, αισθάνομαι πιο ερεθισμένη, αλλά τελικά δεν φτάνω σε οργασμό. Υπάρχει τρόπος να έχω και τα δύο;

Το αλκοόλ σε χαλαρώνει, σε βοηθάει να φλερτάρεις πιο άνετα και κατά συνέπεια να σκέφτεσαι τον έρωτα περισσότερο. Αυτή η χαλαρωτική του ιδιότητα όμως είναι που εμποδίζει και τον οργασμό στο τέλος, γιατί μουδιάζει τις νευρικές απολήξεις και τα όργανα που σε ενδιαφέρουν δεν αιματώνονται σωστά, ώστε να έχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτή την ιστορία με τα «μερικά ποτάκια, για να χαλαρώσουμε» και να βρεις άλλους τρόπους να μπαίνεις στη σωστή διάθεση. Μείνε στο ένα κοκτέιλ για το καλό και μην εμποδίζεις το σώμα σου να απολαύσει τον έρωτα με υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

Σε περίπτωση που όλα αυτά γίνονται λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, ένας καλός τρόπος να αισθανθείς σέξι είναι τα ωραία εσώρουχα. Το ύφος του φίλου σου, μόλις τα δει, θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες τις ανασφάλειές σου. Και στη συνέχεια, αντί να σκέφτεσαι συνέχεια πώς φαίνεσαι και αν τα κάνεις όλα σωστά, προσπάθησε να συγκεντρώσεις το μυαλό σου σε αυτά που αισθάνεσαι και βλέπεις εσύ. Μόλις ξεχάσεις όλες αυτές τις υστερίες, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεσαι αλκοόλ για να νιώσεις ερεθισμένη. Και φυσικά, ένας οργασμός είναι ο καλύτερος λόγος για να το περιορίσεις στο ένα ποτηράκι.

Τα νούμερα θέλουν τη μεταποίηση τους

Το μέγεθος μετράει βέβαια, αλλά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην απόλαυση σου. Όλα τα νούμερα θέλουν τη μεταποίηση τους, για να σου έρθουν σωστά.

  • Η στάση «σκυλάκι», όπου είσαι γονατιστή και στηρίζεσαι στα χέρια, ενώ εκείνος είναι πίσω σου και στηρίζεται όπου βρει, επιτρέπει τη μεγαλύτερη διείσδυση.
  • Δώστε σημασία στα προκαταρκτικά, ώστε να έχει χρόνο ο κόλπος σου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη διείσδυση. Δεν θες να του κάνεις τέτοια έκπληξη.
  • Στην ιεραποστολική βοήθησε την κατάσταση βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου, ώστε να ανασηκωθείς λίγο και να μη χαθείτε.
  • Όταν είσαι εσύ από πάνω, μην ξεχαστείς και παραχαλαρώσεις. Καλύτερα να στηρίζεσαι γερά στα γόνατά σου, αν θέλεις να έχεις τον έλεγχο.
  • Για τον ίδιο λόγο, όταν είσαι εσύ από πάνω, προσπάθησε να κινείσαι μπρος πίσω ή κυκλικά, αντί για πάνω κάτω.
  • Όταν είναι από πίσω σου, ζήτα του να μείνει ακίνητος, ώστε να δίνεις εσύ το ρυθμό και την ταχύτητα. Για την ασφάλειά σου.
  • Ξάπλωσε μπρούμυτα με κλειστά πόδια και άσε τον να ξαπλώσει πάνω σου και να μπει μέσα σου με αυτόν τον τρόπο – ό,τι μπορείς για να αυξήσεις την τριβή.
  • Στην ιεραποστολική ζήτα του να κάνει γρήγορες αλλά ρηχές διεισδύσεις. Αν βάλει τα πόδια σου στον ώμο του, να ξέρεις ότι την έχεις πατήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας