ΑρχικήΑπόψειςΟ πόλεμος του κόλπου

Ο πόλεμος του κόλπου

Άρθρο της Θέτιδας Παπαδοπούλου.

Έξι στρατηγικές κινήσεις σου υπόσχονται διπλή νίκη: Ο φίλος σου θα εκτιμήσει επιτέλους τα προκαταρκτικά και θα δοκιμάσει έναν από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής του. Με λίγα λόγια, θα τον πεθάνεις.

Μέχρι τώρα η μάχη των φύλων είχε επικεντρωθεί σε ένα και μόνο λάφυρο: τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Oι άντρες τα βαριούνται και τα αντιμετωπίζουν ως υποχρεωτική θητεία, οι γυναίκες τα θεωρούν απαραίτητα για να πέσει το οχυρό. Στην εποχή των πυρηνικών όμως βρήκαμε μια καινούρια στρατηγική. Για την ακρίβεια, έξι καινούριες στρατηγικές κινήσεις, που θα τον κάνουν να ηττηθεί και να του αρέσει κιόλας.

Η λογική πίσω από το σχέδιο είναι απλή: Όπως χρειάζεσαι εσύ το χρόνο σου για να μπεις στη σωστή διάθεση και να φτάσεις στην κορύφωση, έτσι λειτουργεί κι εκείνος. Μόνο που δεν το ξέρει ακόμα. Αλλά θα το μάθει. Γιατί εσύ θα φροντίσεις να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι και, όταν έρθει η ώρα της κορύφωσης, να μην πιστεύει τον οργασμό που έχει. Μετά θα σου κάνει και πρόταση γάμου. Όμως μη δεχτείς: Δεν μιλάει αυτός, αλλά οι ορμόνες του.

Στρατηγική Νο 1.

Το μασάζ

Το χρειάζεται κάθε στρατιώτης πριν από τη μάχη, αλλά οι άντρες σπάνια έχουν τη χαρά να το απολαύσουν. Γι’ αυτό είσαι εσύ εδώ. Σκέψου ότι το δέρμα είναι η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη που διαθέτουμε, απόλυτα δεκτική στο άγγιγμα και έτοιμη να στείλει βρόμικα μηνύματα στον εγκέφαλο, προετοιμάζοντας και το υπόλοιπο σώμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Εσύ, σαν έξυπνο κορίτσι, γνωρίζεις ότι οι ερωτογενείς ζώνες είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου, και αυτή τη φορά θα συνεργαστείς με τη μεγαλύτερη.

Ζήτα του να ξαπλώσει μπρούμυτα – αυτό αφενός διευκολύνει το μασάζ, αφετέρου τον κάνει να νιώθει λίγο ευάλωτος, επειδή δεν έχετε οπτική επαφή, και του επιτρέπει να επικεντρωθεί στις υπόλοιπες αισθήσεις του. Μόνο φρόντισε να του έχεις πει τι πρόκειται να κάνεις, γιατί ελάχιστοι άντρες θα σου γυρίσουν την πλάτη ενώ τρίβεις τα χέρια σου με baby oil.

Ξεκίνα από το κεφάλι και το λαιμό του χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τους δείκτες και τους μέσους. Αν ανησυχείς για τη σωστή πίεση, μια διπλωματική κίνηση είναι να αρχίσεις με μαλακό μασάζ και να το κάνεις πιο δυνατό προοδευτικά, μέχρι να δεις από τις αντιδράσεις του πόση πίεση αντέχει.

Στη συνέχεια κατέβασε αργά τα χέρια σου πιέζοντας κατά μήκος της σπονδυλικής του στήλης (αν είναι επιπέδου αρκούδας, χρειάζεσαι λίγο ακόμη baby oil, εκτός αν αυτός είναι ο ύπουλος τρόπος σου να τον πείσεις να κάνει αποτρίχωση). Για να μην παραχαλαρώσει και κοιμηθεί, φρόντισε να του θυμίζεις το σκοπό για τον οποίο κάνεις όλο αυτόν τον κόπο: Ακολούθησε την κίνηση των χεριών σου με τέτοιον τρόπο ώστε οι άκρες του στήθους σου να τον ακουμπούν στο σημείο απ’ όπου μόλις έχεις περάσει και ανάπνεε βαθιά ώστε να νιώθει τη ζέστη από την ανάσα σου.

Μόλις φτάσεις στο τέλος της διαδρομής, έχεις δύο επιλογές: να συνεχίσεις με τα πόδια του ή να σκύψεις και να φιλήσεις τη βάση της πλάτης του. Αν έχεις κουραστεί, προτίμησε το δεύτερο. Θα είναι το σινιάλο ότι η βασική εκπαίδευση τελείωσε και ότι ήρθε η ώρα να πολεμήσει κι αυτός λίγο.

Στρατηγική Νο 2.

Η αναμονή

Στη διάρκεια των προκαταρκτικών προσπάθησε να τον πειράζεις με υπονοούμενα του τι θα ακολουθήσει. Δεν χρειάζεται να τα ξεστομίζεις, μπορείς να τα εκφράσεις με τις κινήσεις σου. Όταν λέμε ότι οι άντρες δεν μεγαλώνουν ποτέ, δεν κάνουμε πλάκα, είναι το ίδιο ανυπόμονοι όσο ήταν και στα πέντε τους. Έτσι, όταν τον χαϊδεύεις και το χέρι σου πλησιάζει επικίνδυνα στο πέος του, πιστεύει ότι θα καταλήξεις εκεί και ενθουσιάζεται.

Παίξε με την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό του με ένα γρήγορο χάδι και μετά συνέχισε σε άλλο σημείο του σώματός του. Θα περιμένει πώς και πώς να ξαναγυρίσει εκεί το χέρι σου. Και όταν το κάνεις, θα ανταποκριθεί με μεγάλη χαρά. Το ίδιο ισχύει και για το στοματικό έρωτα. Μπορείς να φιλήσεις όλο το σώμα του και εκείνος να περιμένει και να περιμένει, αλλά εσύ να να μην επικεντρώνεσαι στο ζητούμενο και, μετά από μερικά σύντομα φιλιά, να ξαναγυρνάς σε άλλα σημεία.

Να θυμάσαι πως παραμελημένες περιοχές, όπως το εσωτερικό των μηρών του, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες, οπότε μη νιώθεις τύψεις που παραστράτησες. Κράτα τον όσο μπορείς σ’ αυτή την κατάσταση αναμονής – θα σου βγει σε καλό. Όταν έρθει τελικά η πολυπόθητη ώρα του έρωτα, θα είναι τόσο ευτυχισμένος που θα μπορεί να απελευθερώσει όλο αυτόν τον ενθουσιασμό του, που κι οι δυο σας θα χαρείτε με το αποτέλεσμα.

Στρατηγική Νο 3.

Το outsider

Oι ρώγες των αντρών δεν είναι απλώς διακοσμητικές, έχουν το φουλ εξοπλισμό των νευρικών απολήξεων που κάνουν κι εσένα να ανατριχιάζεις όταν κάποιος ασχολείται μαζί τους. Η διαφορά είναι πως πάντα τις ξεχνάμε και μετά από λίγο τις ξεχνούν κι οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Αν δεν θέλεις να τον σοκάρεις με την κίνησή σου, μπορείς να θέσεις τις βάσεις λίγες μέρες νωρίτερα κατά τη διάρκεια του έρωτα. Όταν θα είσαι εσύ από πάνω, να σκύψεις και να περάσεις τη γλώσσα σου πάνω από τις θηλές του. Εκείνη την ώρα μόνο να εκτιμήσει μπορεί την προσπάθειά σου. Έτσι, όταν το δοκιμάσεις και πριν από τον έρωτα, δεν θα παραξενευτεί.

Αφού έχεις κι εσύ το ίδιο διακοσμητικό, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και -το πιο σημαντικό- ξέρεις τι δεν πρέπει να κάνεις. Το δάγκωμα είναι εξαιρετικά ερεθιστικό, αλλά πρέπει να έρθει μετά από μερικά φιλιά και να είναι πολύ, ΠOΛΥ απαλό. Όλα τα παραπάνω λύνονται εύκολα αν έχει πίρσινγκ: είναι από αυτούς που ξέρουν σε τι χρησιμεύουν οι ρώγες και μάλλον μπορείς να του φερθείς λίγο πιο σκληρά.

Στρατηγική Νο 4.

Το σετάκι

Ένας τρόπος να κάνεις τα χάδια σου πιο ενδιαφέροντα είναι να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα από το πέος του, χωρίς όμως να απομακρυνθείς πολύ από την περιοχή. Μπορείς να χαϊδέψεις τους όρχεις του, αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει, πρόσεξε. Είναι πολύ ευαίσθητο σημείο και εκείνος είναι πολύ ευαίσθητος με το ζήτημα της ακεραιότητάς τους.

Αν δεν θες να τον χάσεις για πάντα, ξεκίνα με απαλές κινήσεις – φαντάσου ότι κρατάς ένα αβγό, που δεν σπάει με το καλησπέρα σας, αλλά έχει τα όριά του. Επίσης μπορείς να παίξεις με την τριχοφυΐα της περιοχής, πάντα με την ίδια ευαισθησία που πρέπει να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου όταν βρίσκεσαι στο συγκεκριμένο πεδίο μάχης. Γενικά, νιώσε ελεύθερη να αυτοσχεδιάσεις.

Μπορείς να κάνεις εναλλαγές ανάμεσα σε χάδια και στοματικό, να παίζεις, να χαρείς κι εσύ με το παιχνίδι σου. Αυτή η τακτική θα τον κρατήσει ερεθισμένο, αλλά επειδή δεν έχει συγκεκριμένο ρυθμό, δεν θα του αφήσει περιθώριο να τελειώσει. Και ξέρεις ότι όσο περισσότερο περιμένει ερεθισμένος, τόσο καλύτερο θα είναι η ερωτική πράξη. Και όσο καλύτερο είναι ο έρωτας, τόσο πιο έντονοι οι οργασμοί σας.

Στρατηγική Νο 5.

Το παλιό κι αγαπημένο

O χειρωνακτικός ενθουσιασμός ίσως σου ακούγεται σαν επιστροφή στην εφηβεία, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη νοσταλγία υπέρ σου. Όσο μεγαλώνουμε, ξεχνάμε τα κλασικά και επικεντρωνόμαστε σε πιο εξελιγμένες τακτικές. Θύμισέ του τον εφηβικό ενθουσιασμό του, ξεκινώντας με χάδια όσο είναι ακόμα ντυμένος. Όταν πετάξει το τζιν του σαν τρελαμένος έφηβος, συνέχισε να τον πειράζεις, αλλά με τη σοφία που απέκτησες μετά την ενηλικίωσή σου. Κάθισε πίσω του και άπλωσε και τα δύο χέρια σου μέχρι το πέος του. Αυτή η στάση είναι βολική, γιατί θα πετύχεις το άγγιγμα που χρησιμοποιεί κι εκείνος όταν αυνανίζεται.

Φυσικά, θα χρησιμοποιήσεις και λίγο λιπαντικό, που διευκολύνει τη ζωή μας. Να θυμάσαι πάντα πως το χέρι με το οποίο γράφεις πρέπει να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά. Το άλλο μπορεί να συμμετέχει σαν guest star, προσθέτοντας ακόμη μία κίνηση, ή να ανεξαρτητοποιηθεί και να χαϊδεύει άλλα σημεία. Αν ο συντονισμός δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο το ένα χέρι στην επίμαχη περιοχή και το άλλο να κάνει απλά πράγματα, όπως να χαϊδεύει το λαιμό ή τις θηλές του.

Το ακόμη καλύτερο μ’ αυτή τη στάση είναι πως δεν θα μπορεί να σε βλέπει, οπότε θα σε αναζητήσει στα τυφλά με το χέρι του κι έτσι θα θυμηθείς κι εσύ τις αείμνηστες εποχές του χειρωνακτικού έρωτα. Μετά μπορείτε άνετα να ξεχάσετε τις εφηβικές βλακείες και να κάνετε έρωτα σαν άνθρωποι.

Στρατηγική Νο 6.

Το σπαστικό

Όταν ο φίλος σου είναι ερεθισμένος, οι αισθήσεις του εντείνονται, όλο το αίμα του κατεβαίνει στο πεδίο της μάχης και ανυπομονεί για την κορύφωση. Εσύ θα ακολουθήσεις την ίδια στρατηγική εναλλαγών, όπως έκανες για να τον φτάσεις ως εδώ. Ας πούμε ότι του κάνεις στοματικό. Ξέρεις ότι αν συνεχίσεις όπως σε παρακαλάει, απλώς θα τελειώσει. Όμως οοοοοόχι, δεν έχεις πει ακόμα την τελευταία σου κουβέντα. Θα αρχίσεις να γίνεσαι σπαστική.

Όταν βλέπεις ότι ενθουσιάζεται υπερβολικά, θα σταματάς και θα αλλάζεις τακτική. Η αλήθεια είναι πως τα επίπεδα του ενθουσιασμού του θα πέφτουν, αλλά μόλις επιστρέφεις στην αρχική σου θέση, θα θυμάται πόσο πολύ σε αγαπάει. Δεν χρειάζεται να κρατάς ώρα για το σωστό τάιμινγκ, αρκεί να παρακολουθείς τις αντιδράσεις του. Όταν βλέπεις ότι είναι πολύ κοντά στην κορύφωση, θα σταματάς και, λίγο πριν απογοητευτεί, θα ξεκινάς πάλι. Αυτή η εναλλαγή κρύου-ζέστης θα τον φτάσει στα όριά του. Μην παραπονεθείς αν ξαφνικά πεταχτεί πάνω και ξεκινήσετε τρελό έρωτα. Πήγαινες γυρεύοντας με τα παιχνιδάκια σου.

Στο σωστό δρόμο

Πριν φτάσετε στο κρεβάτι, δικαιούται μερικά «προσεχώς». Μην του χαλάσεις το χατίρι.

  • Ενώ βλέπετε ταινία (ή παρακολουθείτε ένα σεμινάριο ή τρώτε με τους γονείς του), ψιθύρισέ του κάτι βρόμικο στο αφτί. Όχι μόνο θα χαρεί με την ιδέα σου, αλλά η αναπνοή σου θα τον κάνει να ανατριχιάσει. Όσο πιο αυστηρό το περιβάλλον, τόσο περισσότερο θα ενθουσιαστεί.
  • Ενώ περπατάτε χέρι χέρι, άρχισε να παίζεις με τα δάχτυλά του ή να χαϊδεύεις την παλάμη του και συνέχισε να μιλάς σαν να μην τρέχει τίποτα. Να ξέρεις ότι δεν παρακολουθεί αυτά που λες, αλλά σκέφτεται τι άλλο θα κάνεις με τα χέρια σου. Αν σου χαϊδέψει το πρόσωπο, μπορείς να δαγκώσεις απαλά το δάχτυλό του. Θα κάνει αμέσως το συνειρμό.
  • Αν προσπαθήσεις να αντιγράψεις κάποια από τις σέξι εκφράσεις που έχεις δει στην τηλεόραση, μάλλον θα φανείς γελοία. Γι’ αυτό κάνε το να φανεί σαν ατύχημα. Ενώ τρώτε, ενώ πίνεις νερό, ενώ σου λέει κάτι, φρόντισε να δει για λίγο τη γλώσσα σου. Όσο πιο αυθόρμητο φανεί, τόσο πιο άμεσα θα είναι τα αποτελέσματα.
  • Ενώ είστε έξω, ζήτα του να σου σφίξει την τιράντα του φορέματος, τη ζώνη σου ή τέλος πάντων κάτι που έχει σχέση με αυτό που φοράς – και με την ευκολία να μην το φοράς πια. Αμέσως θα σκεφτεί πώς να βρει τη σωστή άκρη του φιόγκου και να ξετυλίξει το δώρο του.
  • Βρες μια δικαιολογία να αγγίξεις τον εαυτό σου μπροστά του. Βάλε ενυδατική, ίσιωσε τη φούστα σου, γκρίνιαξε για ένα πονάκι που χρειάζεται μασάζ. Θα τραβήξεις το βλέμμα του στο σώμα σου και φυσικά, το μυαλό του θα ακολουθήσει.
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166